Звездни Компромати - Януари 2026

• 162 996
  • 2 157
  •   85
Отговори
# 1 980
Бюти, тази подчертаната част, като потърсих излиза, че тя е регистрирала имената, но в правен аспект не ми е ясно какво точно са искали от него, нали това му е името, а и той си е в добри отношения с баби и дядовци, нали е и тяхно име🤔🧐
Скрит текст:
Е, това последното ми е малко в повече. Просто всички са си правили напук едни на други покрай тази сватба и от там яко са разбутали къщичката. Бавачките им, на Бруклин и на Никола, на официалната маса, щото нямали съпрузи, а майка му у лево и за тях няма място там. Егасимус! Ами не така. Навсякъде по света най важните гости са булката, младоженецът, родителите им и кумовете. Първият танц е на новото семейство, а по някое време всеки от тях ще танцува с майка си и баща си съответно. Цигански работи. Онези филмчета за циганските сватби по TLC , дето си правят номера, заканват се, млатят се, правят панаири... Те тия същите! Чак в новините споменаха за "войната на Бруклин със семейство Бекъм".

# 1 981
  • Glasgow
Dia, мисля че става въпрос за бабите. Мило обръщение за баба е също

# 1 982
  • Пловдив
Ся остава едно риалити да направят Joy

# 1 983
Проблемът е че Виктория е отнела първият танц на новата двойка, не преиначавайте нещата или четете без да си измисляте.
Перцови съдят сватбената агенция, защото съсипала техния специален ден. И изненада - в дадените доказателства пък пише, че танцът бил планиран.

# 1 984
  • Glasgow
Ся остава едно риалити да направят Joy
онзи от съдебен спор да пратят 🙈

# 1 985
Доколкото разбрах и другата двойка родители са били на отделна маса и пък не са драматизирали.
Но, свекървата да се изтресе за първи танц с младоженеца, ми се вижда меко казано отвратително. От друга страна, Бруклин е можел да отиде и да покани жена си, вместо да се чуди, какво да прави.

пп. Сега прочетох, какво е писала Jokerr, и ако бабите са били на основната маса, го намирам за много мило.

# 1 986
На Бруклин и двете баби си имат мъже.

# 1 987
  • Glasgow
На Бруклин и двете баби си имат мъже.
Да но едните със сигурност са разведени и имат нов партньор и може би затова. Сандра май беше на Бекъм майката, но бащата има нова жена

# 1 988
  • Bayern
Бавачките им, на Бруклин и на Никола, на официалната маса, щото нямали съпрузи, а майка му у лево и за тях няма място там. Егасимус! Ами не така. Навсякъде по света най важните гости са булката, младоженецът, родителите им и кумовете. Първият танц е на новото семейство, а по някое време всеки от тях ще танцува с майка си и баща си съответно. Цигански работи. Онези филмчета за циганските сватби по TLC , дето си правят номера, заканват се, млатят се, правят панаири... Те тия същите! Чак в новините споменаха за "войната на Бруклин със семейство Бекъм".
Някои звездни деца са по-близки с бавачките отколкото с родителите си. Сещам се за Енрике Иглесияс,  който винаги говори с мн. любов за бавачката си , не пропуска да спомене как винаги го е подкрепяла и че я обича повече от себе си

# 1 989
Според английските медии, Бруклин и Никола са имали първи танц, това с Виктория и Марк Антъни се е случило доста по-нататък по време на купона. Според мен е много грозно да каже - най-красивата жена тук, Виктория Бекъм, когато има булка, за бога. Но майката определено не е влязла на първия танц, което е като виц за свекървище.

# 1 990
Бавачките са.
Иначе бабата на Никола й е била мейд-ъф-онър.
Има снимка с баба си
Скрит текст:

…и не знам на кого попречи поста ми за Луна, която отново поглежда към президентството, след като се оваканти.

# 1 991
Абе ако лапето обича и държи повече на бавачките си… има нещо много сбъркано.
Тя Викито с тая назурлена физиономия и звезден лайфстайл едва ли е водила Бруклин на пясъчника или да го е гушкала всяка вечер с книжката..
Парите не винаги гарантират щастливо детство…..

# 1 992
Май наистина ще се окаже, че Бекъм cа токсично семейство. Грешката на Бруклин е, че при тези възможности и средства, които е имал, нищо не е направил, за да се откъсне от тази среда.
Скрит текст:

То това в спойлера е проблема, не рокли, бавачки, кой кого не уважил на рождения си ден.
Експлоатирането на семейството в името на парите, престижа, имиджа и тн.

В това семейство децата са задължени да играят роля публично от малки. Естествено че ще му писне.
Мога да си представя как Виктория ги събира за семейна снимка десет пъти годишно и никой не може да каже "не", (а трябва да е свободен да го направи).
Накрая казва, че настоящето положение с жена до себе си и негово решение какво и кога ще показва публично, го прави щастлив.
Толкоз

# 1 993
И аз четох,че за бавачките става въпрос,че са били на масата.Те и двамата сигурно са прекарали по-голяма част от детството си с бавачките отколко с родителите си.И това си е уважение към  тези жени.

# 1 994
  • Glasgow
Не са бавачките, nanny e и баба. Баба Сандра е на Дейвид майката.

Общи условия

Активация на акаунт