Звездни Компромати - Януари 2026

• 252 531
  • 3 263
  •   80
Отговори
# 3 255
При положение, че предния път толкова хора питаха и реагираха на гостуването на Тоца, това, което прави сега Петя, е пълна подигравка. На всеки попитал ще праща имейл ли, що ли...? Тоест, да няма нищо видимо от нея като мнение в публичното пространство! Браво, Петя, за Оскар си! Само, че за талант по конформизъм, безгръбначие и подлизурство.
Да, точно това е идеята.
Като нямаш топки, седиш си на хубавото местенце, кюташ си и облизваш поредния задник, който ти подадат. Ама тя хем иска да й е комфортно на завет, хем да се прави на много оборотна и отворена професионалистка! Щяла да провери, защото уважавала публиката си!
Няма да провериш нищо, Пони Дикова, и ние го знаехме и ти също. Пристъпвай си там напред - назад, задъхвай се театрално и не се пъни да си нещо, което не си.

# 3 256
  • До морето
......до момента, в който Кадиев вметна - следващия път ще поканим майка ти и Пипи с цялата си гордост, най-накрая видя възможност да блесне ярко и се изцепи - "Не можете да си я позволите!".
Ъ? 🙄🙄

И не само!!! В един момент Кадиев каза за Пенчева "една от най-големите ни актриси" и Пипата "Моля?! Една от най-големите ли каза или най-голямата, че не чух????", на което Кадиев, който има брутални рефлекси, смени тона и леко троснато й каза нещо от рода на "Е, все пак и аз имам майка вкъщи". Направо й замръзна усмивката.

Аз не мога да коментирам, да не би да е изключила коментарите? И нищо за Смъртожадните не видях.

# 3 257
Ооо, това е било велико! Има ли къде да го видя?

# 3 258
# 3 259
......до момента, в който Кадиев вметна - следващия път ще поканим майка ти и Пипи с цялата си гордост, най-накрая видя възможност да блесне ярко и се изцепи - "Не можете да си я позволите!".
Ъ? 🙄🙄

И не само!!! В един момент Кадиев каза за Пенчева "една от най-големите ни актриси" и Пипата "Моля?! Една от най-големите ли каза или най-голямата, че не чух????", на което Кадиев, който има брутални рефлекси, смени тона и леко троснато й каза нещо от рода на "Е, все пак и аз имам майка вкъщи". Направо й замръзна усмивката.

Аз не мога да коментирам, да не би да е изключила коментарите? И нищо за Смъртожадните не видях.
Леле, това как съм го проспала?! 🙄😬
Аня Пенчева е сред най-красивите ни актриси, но сред най-добрите категорично не е и никога не е била!

# 3 260
Андреа пак се е изказала 😁 щяла да прави изложба
“Ще покажа и картини, които рисувах с Кубрат Пулев" 😅😅😅😅 няма спирка просто

# 3 261
  • София
Ooo, много съжалявам за Катрин О'Хара Sad Обожавам "Сам вкъщи" и всяка коледа гледаме първа и втора част.

# 3 262
Андреа пак се е изказала 😁 щяла да прави изложба
“Ще покажа и картини, които рисувах с Кубрат Пулев" 😅😅😅😅 няма спирка просто
Как не и писна вече тоя Кубрат, на нас ни писна отдавна. Без ирония го казвам, че сериозно трябва да се лекува. Тези около нея не виждат ли това нездравословно вманиачаване? Ровене и качване постоянно на стари снимки и спомени, при положение, че той има вече жена и две деца. До кога ще я кара така?

# 3 263
Бербо да ме прощава, но синът на Ралица Паскалева говореше по- добър английски от него. Нищо, че може би повечето време го е учило в село Нисово при баба и дядо. Детето имаше по- добра интонация.

Общи условия

Активация на акаунт