Съпруги на военнослужещи - 35

• 2 425
  • 141
  •   1
Отговори
# 135
Включвам се пак, всичко днес е минало чудесно, никой не я питал, чак беше възмутена, че едно дете забелязало цитирам "чак на обяд" 😂😂😂😂
Но пък имаме ново 20... 2 пъпки и съмнение за варицела на най-добрата й приятелка, с която са скачени съдове нонстоп... Тааа сега тръпнем в очакване да видим каква ще е работата, ще минем ли и през това в идните дни...май бях споменала тук и в предните постове, но днес вече е по-голямо съмнението 🤭

Пожелавам ви приятна вечер, тук е дъждовно и студено, оставаме си на топличко тази вечер и с книжки 🥰

# 136
Здравейте и от мен! Ето че и тази работна седмица се изниза. Натоварено ми е, в работата имам много задачи, не смогвам, не ми стига съня, днес се успах, отидох на работа наполовина гримирана и там се довършвах,  но се радвам, че съм здрава, че ходя на работа, че утре е събота и не ми се налага да ставам рано.
Струва ми се, че някой нещо ме пита за детето, но не помня кой и какво. Не е нарочно, забравих какво беше, така че не се притеснявайте пак да питате.
Варицела моя не е карал. Има една ваксина, то се оказа, че трябва да има и втора ваксина, но а днес, а утре и минаха години без да поставя втора доза. Та така.
Влизам в банята, после ще гледам някой филм и ще си мисля приятни неща. Лека и спокойна нощ на всички! Намерете нещо, за което да благодарите. Има една много хубава мисъл, която често си поствам в мрежите: ако утре имаш само това, за което си благодарил на Бог днес, какво би имал?

# 137
  • Пловдив
МисЮ, дори и варицела да е, като цяло децата я карат по-леко. Кака Дзвер имаше 10 пъпки. И да знаеш, че баба шарка обичала топличко и сладичко.😉 И да, много е заразна. Така че, споко.
Аз пък така се надявах днес да е разказала 1110 пъти какво е станало. Тия деце вече не обръщат внимание на синини, охлузвания и пукнати глави... едно време какви разкази за героични приключения имаше. 😂
Прекрасна вечер на всички.

# 138
  • Пловдив
Добър вечер от нашата си България.
Още в Шумен ни запукаха едни огромни снежинк(к)и и така беше до Петолъчката. За щастие, прохода явно го бяха обработвали, та пътя беше мокър, но не и заледен. Надявам се, че и в неделя ще е така Stuck Out Tongue Winking Eye
Фло, вкъщи Половинът вика неволята и в крайна сметка ми е достоен заместник. Има даже неща, които са предпочитани именно той да ги готви (тази седмица се разминах с печката - Госпо'ицата си е поръчала боб, а това е от специалитетите на баща ѝ).
Отивам сега, да си пусна вчерашната серия на Мамник, защото не съм я гледала

# 139
  • София
Добър вечер, преди да ви пожелая лека нощ.
Моя Ромео не стига, че нищо не може да сготви, ами днес изхвърлил един буркан с бульон, от който щях да направя супа. Е, поминахме и без супа. Grinning Налегнала го е скуката и само се чуди какво да прави. На село работа има, но до пролетта има още много време. А на мен не ми стигат 24 часа в денонощието.
СЕТИ_БЕТИ пита за какво бих благодарила. Днес съм благодарна на това, че имам прекрасни внуци. Сутринта си поговорих с Радичка сладичка. Разделили са се с гаджето, по нейна инициатива. Кога се гаджосаха, кога се разделиха? Има няма 2 месеца. Момче и вятър, куклен театър. GrinningПо обяд ми се обади бабин убавец. Готви се за поредния изпит, който е на 20. януари. Каза ми по какво е, но изобщо не запомних.Когато го приеха, няколко пъти писах специалността, докато я запомня. Имам добра зрителна памет. Тези компютърни термини никак не са ми понятни. Прибрах малкото чаве от училище. Изненадах я с любимите й пилешки хапки и картофено пюре. Получих целувка и признание - Бабо, обичам те!. Последна в изповедалнята дойде Кати. Прочете ми разказ и стихотворение, които е написала само преди няколко дни. Баба беше в ролята на критик. Приятно ми е, че се допитва до мен. Спечелила съм доверието им. Заработваме си спомени... Чудесно е. Като в руската песен Я люблю тебя жизнь - Обичам те, живот...Предполагам, че ще се справите с превода. Ако трябва да помагам.
"Как поют соловьи.
Полумрак, поцелуй на рассвете…
И вершина любви,
Это чудо великое - дети!
Вновь мы с ними пройдем
Детство, юность, вокзалы, причалы.
Будут внуки потом,
Все опять повторится сначала."
Лека нощ, момичета. Утре си поспете. Аз ще ставам по-рано, защото малката внучка е на Олимпиада по български, ще я закарам до училището, а аз отивам на тръстиката.

# 140
Обичате ли живота? Тогава не прахосвайте времето, защото то е онова, от което е направен животът. "
Бенджамин Франклин

Добро утро от мразовития Пловдив! Студено си е, но все пак е зима, ще го изтърпим. Само дано няма гадна киша и лед.
Черпя ви с кроасан и кафе за моето момче. Днес има имен ден, да ми е здрав му пожелавам и все така целеустремен!
Честито, ако има именици в темата - здраве, щастие и късмет!
Фло, във връзка с това, което си написала за кръщаването на децата /Йордан, Иван Simple Smile/ се посмях, но като се върна назад в годините и се сетя през какво преминах заради името на сина ми, усмивката ми замръзва. Тук попаднах случайно на една тема свързана с това. Оказва се, че още има хора, които правят живота черен на младите родители заради името на детето. Не го разбирам. Аз много харесвах тази традиция, но заради такива изцепки и простотии от страна на някои родителски тела вече си мисля, че е по-добре да не робуваме на нея. Ох, спирам с това, че се изнервям.
Фло, какво беше това с ванилията? А ти си неуморна и баба за пример, възхищавам ти се!
Мис Ю, много се забавлявам с твоите описания. Да ти е жива и здрава малката сладурка! Ако е варицела, дано по-бързо мине. Моят син не е боледувал от нито една шарка и честно да ви кажа сега покрай децата се притеснявам, но дано това е само в моята глава.
Мъниче, браво на теб!
Сети, опитвай се да си почиваш колкото се може повече. Иначе се възхитих на това с гримирането - аз като не се гримирам /просто не ми се отдава тая дейност, винаги си изяждам червилото или размазвам спиралата/ се радвам на хора, които умеят да го правят това. Особено ако е лек, дискретен грим, който подчертава хубавите страни. И Сети, всеки ден благодаря, най-малкото за това, че съм се събудила и продължавам с другите неща....
На неспоменатите - силни прегръдки!
Радвам се, че темата така се раздвижи!
Аз днес, нищо, че е празник ще домакинствам, ще се пазарува и довечера евентуално някаква почерпка за именика. Е, няма да съм с тях, но мислите ми винаги са там.
Хубав ден!

# 141
  • София
Добур ден и от мен!!!
За днес мисля скромно, но ми се полага титлата "луд на деня". Станах в 4.40. В 5.20 вече бях изръгала ММ от топличкото легло и хоп в колата, и хайде на пазара в Малашевци (голямо хобш е това "нещотърсачеството"... покрай грижите с татко, после дойде дъжд, после празници и студ, а сега евро, но вшкам - ще се пробва. И така на майтап откарахми три часа, още не мога да се разгъна и размръзна, но съм доволна. Имах си идеи какво искам да си купя и даже преизпълних плана и съм много доволна.
Заведохме Малечка на балет и продължавами по задачки.
Честито на имениците днес.
Мама е утре именячка и ще ни прави дебелки.
През седмицата каката взе един изпит, аз оцелях работно, а Малечка вчера били в кмена на общината на нещо посвитено на Райна Княгиня. Та днес ще ги дават в 17 часа по Евроком. Да видим нашата ТВ звезда в ролята на Райна как ще е (не е с насинено око - Мис Ю, каката ни ги правеше тези с очите и носа и то все пред празници в градината).
Още щях да пиша, но ми налазиха по телефона и ще ми се затрие това. После пак ще се включа.

Общи условия

Активация на акаунт