Следваща стъпка?

• 11 837
  • 380
  •   1
Отговори
# 315
Спокойно да му било, еха, т.е. цял живот ще трябва да се сгъваш, та да пазиш спокойствието на Мунчо. Децата и те, дано да са от кротките, че на тати трябва да му е спокойничко. Мъж - мечта!

Даже и да се грижат за спокойствието му, пак няма да е спокоен, понеже я ще подхване бизнес, я - ремонт. Винаги има уважителни причини да отложи задълбочаване на връзката си. Не че има вече някакво значение, но той на колко години е? Май не видях да се споменава в темата.

# 316
Спокойно да му било, еха, т.е. цял живот ще трябва да се сгъваш, та да пазиш спокойствието на Мунчо. Децата и те, дано да са от кротките, че на тати трябва да му е спокойничко. Мъж - мечта!

Даже и да му пазят спокойствие, пак няма да е спокоен, понеже я ще подхване бизнес, я - ремонт. Винаги има уважителни причини да отложи задълбочаване на връзката си. Не че има вече някакво значение, но той на колко години е? Май не видях да се споменава в темата.

Колкото мен..

# 317
  • Пловдив
"Аз съм си такъв/а"......Най използваното изречение в днешните отношения.Маха абсолютно всякаква отговорност и насажда вина, че ти си проблема.

# 318
И човек да се зачуди, като му е било пък толкова неспокойно, защо сам не е решил да се изнесе.

# 319
И човек да се зачуди, като му е било пък толкова неспокойно, защо сам не е решил да се изнесе.

Е, бил е в златната среда - достатъчно спокоен, за да живее с нея, но достатъчно неспокоен да създава семейство с нея. Колко са прости нещата за 27-годишните ергени - "ти си права за себе си, но пък...аз съм в изгодна позиция и ще те моткам".

# 320
Сетих се авторке за една колежка с която работихме преди 7-8 години.
Тя в София, той в Бургас. Още преди познанството бил планирал да живее в София заради работата си.
Бяхме що годе близки, споделяше с мен и с друга колежка.
Само на няколко срещи, няколко секса, още нищо сериозно, тепърва се опознавали и той предложил да дойде да живее при нея. Тя обаче не пасе трева. Даже доста се притесни. Мило и тактично му каза, че веднага ще съдейства. Познава 2-3 брокера. И ще му намерят хубава квартира. А той почнал да говори, че искал с нея да живее. Тя пък му казала, че не е готова за това и въобще не са на етап живеене заедно. Не беше под наем жената, наследствено малко апартаментче.
 За нея да живее с някого е знак за сериозни отношения.  Малко се обидил, че не го искала, тя пък му разяснила някой неща. Пак добре че е стоплил. Ама като искаш да се местиш си търсиш квартира, не си търсиш приятелка от съответния град. Аман от измекяри.
Иначе са заедно вече. Имал си кусури човека, но нищо фрапиращо, ама него си избрала. Но явно щом след 2-3 години е решила, че той е човека, лошо няма. Дете имат вече.
Купили заедно апартамент. Нейния стария си е само неин, тя смята да си го задържи до живот за нея си. Той напирал да се продава. Да бе да, тя да не пасе трева.

# 321
  • Бургас
Когато единият партньор дава повече във връзката /независимо дали усилия, време, внимание, пари, подаръци и пр/ неизбежно се променя балансът и даже естеството на партньорството. Защото в коя връзка любовта не е свързана с реципрочност и граничи с безусловната?! Родителската, нали?! Има няколко възможни развоя, според това как се чувства получаващият и колко заслепен е даващия...В общи линии даващия бива приет за даденост, респ. не се правят никакви жестове /както е в случая/. Възможно е получаващият, чувствайки и "вина", че не се отблагодарява подобаващо  да се оттегли от връзката. Това особено е характерно за хора с избягващ или несигурен стил на привързаност. Също така получаващият губи изначално интерес към партньора, защото той просто "не е равен" на него. Аз не съм оптимист за тази връзка...

# 322
Много силно съм изнанадана от чак толкова гадната рекация към мъжа. Верно не схващам какво толкова е направил...? На първата година не дал пръстен и клетва и край. Не им знаем динамиката, дали е участвал в домашните разходи или не, как са живяли иначе и т.н.

# 323
Щом още го иска за съпруг и баща, и целият форум да го оплюе, няма как  ние да знаем по-добре от авторката  защо го копнее. За мен си е недорасъл младеж за големите събития като деца и брак. И бизнес се опитва да прави, и едва ли чука пачките, и с жилището е проблем, докато брат му е там.
Та и аз не вижздам да е зъл, подъл използвач, пуснал си се е по течението лежерно, той бърза работа няма.
Добре са се разделили, разминават се по основни въпроси. С насилие и ултиматуми той няма да се приготви за олтара, не работят така нещата.

# 324
На принц Уилям и на Кейт им се получи чакането и даването на пространство.
Но такова изключение се прави единствено за принц.
Или евентуално херцог.

# 325
Много силно съм изнанадана от чак толкова гадната рекация към мъжа. Верно не схващам какво толкова е направил...? На първата година не дал пръстен и клетва и край. Не им знаем динамиката, дали е участвал в домашните разходи или не, как са живяли иначе и т.н.

Жалко че не схващаш. Толкова се изписа и коментира.
Авторката е в правото си да иска сериозни отношения.
Това се е коментирало в началото и даже и е било обещано.
Не на сериозно. Просто с цел да и се замажат очите.

# 326
Да, но ситуацията е клише. Много жени не могат да накарат мъжа си да се подпише и една сватба да направят, дори при налично бебе. А тук не бил искал брак след една година и вече голям хейт. Не го схващам. Тя има право да се раздели с него, ама най-черния не е.

# 327
Тя самата писа, че не става въпрос да и предлага веднага и деца да правят, но ти не четеш.
Освен пак да прочетеш.

# 328
Каквото и да не е пожелал, не е най-страшния и ужасен мъж. Даже допускам, че следващия може да я изненада повече.

# 329
Няма никакъв проблем вече, ако са решили да си дават пространство.
Нали момъкът се изнесе, така и авторката може да си реши кого иска и защо. Не се налага да делят сметки и се съобразяват.

Общи условия

Активация на акаунт