"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 74 253
  • 604
  •   2
Отговори
# 150
  • Варна
Те имат две жени на борда.Close Мисля че не са предубедени. Някаква първосигналност беше това в конкретния член на екипажа.

# 151
  • София
Пете,
тц, не е той. Категоричен съм. Нещо са се объркали много в Редит. Друг играе Озай. Мързи ме да проверявам, но съм сигурен. Щях да си спомня ако е тази гняс Султана. Адски противен ми е.

За Сандокан и потеклото му:
Скрит текст:
Да, в книгите е принц, тук не е така. Но изчакай да видиш. Пак има някакво потекло и не е случаен. Не е като в романа, но ще видиш. Няма да издавам. Simple Smile

# 152
Аз линчо най-много харесвам една от книгите, в която Марияна я няма......
Ирисче, как се казва тази книга и въобще с коя книга се започва Сандокан? Може на лично да не спамим в темата.

"Двата тигъра".

https://chitanka.info/text/2119-dvata-tigyra#textstart

Гледам, че каквото е издадено у нас като че ли всичко има в читанката...
Май следва да се започне с "Последната битка на Сандокан", така са кръстили у нас  първата книга.

Изгледах и аз днешната серия, нещата вървят добре, героите се разкриват постепенно, чудесно е.

Тази нахална слугиня, с която Брук възнамерява да живее на семейни начала не е ли малко възрастна за него? Да не му е майка? Не изглежда много възможно... И тя му говори на "вие", но само му се кара, пък той всичко, което правел, го правил за нас, за тях двамата тоест. Странно.

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 08:50 от Iris04

# 153
  • Down south
Аз, както вече писах, съм  почитателка на романите на Салгари.
С интерес гледам сериите, с около ден след вас.
Тази вечер изгледах втора и трета.
Определено е приказен или като приказка.
Сандокан (виждам този актьор за първи път) и го намирам за каризмстичен и много подходящ. Погледа му е магнетичен, независимо че очите му са тъмни.
Мариан изглеждаше леко безлична в първата серия, но с карминените устни на бала, внезапно се преобрази във всяко едно отношение.
Яни е пресъздаден изключително  добре (вероятно знаете, но все пак -  в Уругвай и Парагвай не са останали месни)
Лелята е чудесна, актрисата е много подобаваща и убедителна.
Брук е твърде зализан и някак мазен.
Султанът, за сега е безличен.

ПП Към тези, които вече сте го гледали на друг език, губи ли се нещо в превода на български?
Не знам дали ще стигне до Нетфликс при мен.
Имам чувството, че превода е някак кратък, насечен, че дори и отсечен.

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 06:34 от Daylily

# 154
И аз гледам,имам Нетера и всичко,което е на българския екран, мога да го гледам и аз.
Нямаше да му обърна внимание,но рекламата на Диаволо беше солидна и му дадох шанс.

За мен е приятен приключенски сериал, все едно гледам Индиана Джоунс с пирати.
За мен е предизвестен сякаш. Очаквам,че Мариан и Сандокана ще се влюбят, това го загатнаха още в епизод 1, ще спаси хората и евентуално ще се изправи в битка срещу Бруук,и Бруук ще загине.
Нещо такова.

# 155
Тъпо ще е ако Брук умре. Както писах преди - той е историческа личност. Но в сериала всичко е възможно, нали е по мотиви може тотално да променят събитията, а е и повече като детска приказка.

# 156
Според мен Брук няма да умре и няма да е лош герой. Тук лошият е султана. И на мен ми се стори, че загатнаха, че възрастната жена е майка му и тя е от поробените племена, което обяснява защо защити Сани и вероятно ще е причина да пощади Сандокан и пиратите. По си представям финал, в който Брук и Сандокан се бият, силите са изравнени, а и двамата се отказват да убият другия. Брук приема, че Мариан е влюбена в Сандокан и заминава да лови нови пирати. Твърде романтично като че ли.
Не съм гледала сериала и нямам представа как е. Това са само хипотези.

# 157
  • София
Аз се надявам Мариан да умре. Не ми харесва, не ми допада за Сандокан. Laughing Не мисля, че ще могат да ме убедят, че са влюбени. Но ще видим как е по-натам. Няма ли вече да има битка? Само плават насам-натам и нищо.

# 158
Някой знае ли сериала по мотиви на коя книга е по-конкретно, или е на база на цялото творчество от поредицата?

# 159
Предполагам от "Последната битка на Сандокан"

# 160
Аз се надявам Мариан да умре. Не ми харесва, не ми допада за Сандокан. Laughing Не мисля, че ще могат да ме убедят, че са влюбени. Но ще видим как е по-натам. Няма ли вече да има битка? Само плават насам-натам и нищо.

Не мисля, че ще могат качествено да се сбият с някого. Малко е бутафорно всичко. Май не е от тези сериали, дето реквизитът изглежда автентичен и всичко е като наистина.

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 12:10 от Iris04

# 161
Снощи гледах 1 и 2 епизод. Много ми харесва! Аз харесвам обаче Брук, харесва ми актьорът, както и героя, и бих се оженила за него, спечели ме като защити прислужницата. И както сам каза, англичанин само наполовина.
Както и прислужницата на Мариан.
А помните ли супер якото детско от едно време, където Сандокан беше тигър, екипажът му вълци, а Мариан котка? 🥰

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 11:30 от Tanya Valcheva

# 162
Много сърцераздирателни бяха сцените с робите в мината и раздялата на Сани с брат ѝ. Лейдито разрошена и мърлява ми е по-приемлива. Ако беше необразована пленница шеше да е по-достоверна и доста по-симпатична, но като перлата на Лабуан, тц! Засега тя ми е най-несполучливият образ в каста. Брук е привлекателен мъж, мисля, че няма да е тотално отрицателен образ, на някой етап ще го избелят. Чела съм книгите на Салгари, но е било много отдавна и не си спомням нищо. Пробвах да гледам и сериите с Кабир Беди. Ами отказах се, освен магнетизма на Сандокан и прекрасните му гримирани очи, всичко останало ми се стори много бутафорно. Дори Карол Андре в ролята на Мариана не ми хареса толкова много. Спомнях си я божествено красива. Явно критериите за красота се променят във времето. Но все пак е много, много по-красива от партньорката на Яман.

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 12:16 от Filipiada

# 163
# 164

Нали знаеш, че не може да пускаш само емотикони JoyJoyJoy

Горката Мариан.

Общи условия

Активация на акаунт