Термин Юни 2026 - тема 2

• 8 030
  • 350
  •   2
Отговори
# 345
Специален масаж за бременни ли се води? В каква позиция се прави? По гръб/ настрани?

# 346
Специално масаж за бременни се води. Лягаш на една страна и ти дават да си подложиш такава дълга възглавница като за бременни.
Накрая лягаш по гръб за последните може би десетина минути, но ти слага възглавницата под краката, така че става комфортно.
Специален масаж за бременни ли се води? В каква позиция се прави? По гръб/ настрани?

# 347
Добро утро, дами! Аз съм в чуденка понеже ми е първо бебе и съм малко унга-бунга още. Joy Тези колички, които са 3 в 1 нали имат едно малко кошче. То дали става за колата за първите месеци?

# 348
Добро утро! Да, то това му е основното предназначението - да се вози в колата с това кошче и после директно да го сложиш в количката, без да вадиш бебето. Но не са подходящи за дълъг път или да разхождаш бебето дълго време в него. Мисля, че препоръката беше до час да седи максимум (не съм сигурна).
Ако се предлага база за кола, за твоя модел кошче, е много удобно, защото са с клик система и не е необходимо всеки път да връзваш и махаш колана на колата, когато го поставяш.

# 349
Точно така, малкото кошче с колани е за возене в автомобила. Сайбекс имат модел който има легнала позиция и може бебето да поседи малко повече от час в него.
Моята 2ра ФМ мина и всичко е наред, нямаме обаче хубава снимка, госпожицата беше много срамежлива и след множество опити, разходка, кафе, шоколад, фреш портокал, продъшжи да крие лицето си. Е разбира се час по късно след прегледа не спря да се върти и рита. Надеждатат ми остава за след 2 месеца на последната ФМ.
От другата седмица почвам да разглеждам как да боядисаме детската стая, иска ми се и някакъв семпъл тапет да сложа на едната стена, да си стане момичешко.

# 350
Ние решихме да боядисаме стаята в много приятен жълт цвят води се Lemon Dew на марката Decorator мисля, че беше. Реших да е жълто, защото розово просто няма как да стане🤣, а тия нюд цветове на детски стаи, с които ми е пълен инстаграма вече ми омръзнаха. Та решихме жълто 3 стени и тази, на която е прозореца да е бяла и да сложа някой хубав стикер от шийн (гледах, има някакви сполучливи по коментари, но не съм поръчвала). Леглото е бяло, скрина ще е бял и честно казано стана най-светлата стая в целия апартамент, дори и в най-мрачните дни.

Общи условия

Активация на акаунт