С какво ви дразнят хората? - тема №4

• 3 938
  • 80
  •   2
Отговори
# 75
  • София
Баш па за милицията да не отваряме  приказка, предлагам Grinning (при цялото ми уважение към)!

# 76
Въпросът е принципен.

# 77
При Димо Алексиев "наклепването" се коментираше по- скоро заради задните мисли и действия, направо- лично отношения, които са стояли зад него. Разбира се, говорим за спекулации само.

Ако аз бях на мястото на така наречените доносници конкретно в този случай (май при заснемане на епизод от "Черешката на тортата" се разиграват събитията), просто не бих му позволила да се качи пийнал да шофира, извикала такси, или дринк енд драйв, но за всичко това е нужен диалог. Не мисля, че е чак такъв пък бабаит, да не се вслуша в разумни доводи. Не бих тръгнала първосигнално да звъня на полиция, защото съм много съвестен, видите ли; в същото време половинката на въпросния гражданин подал сигнала редовно качва влогове, в които след чаша- две вино се качва да шофира, че и детето им вози в същия автомобил.

# 78
Съжалявам, за мен няма оправдание.

# 79
Това, че жена му пие и кара на Наум, не оневинява Димо за постъпката. Няма по-прав и по-крив, и тримата са в грешка и не постъпват правилно.

# 80
Това, че жена му пие и кара на Наум, не оневинява Димо за постъпката. Няма по-прав и по-крив, и тримата са в грешка и не постъпват правилно.

Разбира се, че не го оневинява.
Напротив! Но стандартът в посочения случай е двоен, това е нещото, което коментирам и ме зразни.

Общи условия

Активация на акаунт