С какво ви дразнят хората? - тема №4

• 8 731
  • 153
  •   1
Отговори
# 150
  Аз също,но съм им казвала всичко в очите,опитвала съм се да реша проблема.След като видях,че няма желание от другата страна,оставих ги на мира.Просто ми беше мъчно,това е.
Дразнят ме наглостта,високомерието,простотията,налагането на чуждо мнение,отказ да се чуе и другата страна,игрите на топло-студено и внезапното прекратяване на контакти.Без да е станало нещо,а ако е имало някакъв проблем,може да се разреши,но всеки гледа само как да използва другият.
И аз съм прекратявала внезапно контакти с хора, в миналото. За всичко си има причини. Но много зависи какви са тези хора, колко са близки до нас, и т.н.

# 151
Дразнят ме хора с ниска култура и занижени изисквания към себе си, а с огромни претенции към всички останали. Също хора прости, но с ламтеж за власт.

# 152
Свиквайте с бавното и плавно каране на Ел. и хибридите пред вас. Като карат бавничко и като е натисната леко спирачката се зарежда батерията Wink енергия от асфалта.

Eнергия от инерцията на колата, не от асфалта - двигателите работят в рекуперативен режим като генератори. Това е при всякакво спиране, освен при рязкото аварийно.

Аха, да.
Един приятел има вила в планината. Вика --  като се прибираме надолу към къщи, Теслата се оказва по-заредена отколкото е била на тръгване от вилата.

# 153
Дразнят ме, тези, които в бг мама пишат със съкращения, ако човек следи отначало написаното ще схване, но ако от 20 страница почнеш да четеш е малко тъпо, голям мързел, ей...

Общи условия

Активация на акаунт