Скъпи подаръци не желая, само детенце ще си пожелая ! ~бебеправене 625~

• 8 730
  • 260
  •   2
Отговори
# 105
  • Sofia
NaniG, и аз ти стискам всичките си палци за хубава яйцеклетка, а защо не и двечки, че да компенсира липсата от този месец през февруари. Скоро да направите и един трансфер с положителен резултат!

# 106
  • София
NaniG, и аз ти стискам всичките си палци за хубава яйцеклетка, а защо не и двечки, че да компенсира липсата от този месец през февруари. Скоро да направите и един трансфер с положителен резултат!
Благодаря ти. Heart Стискам палци и ти да ни зарадваш скоро с положителен резултат. Heart Eyes

# 107
Момичета, гледам, че доста от вас са си пускали имунология напоследък. И аз мислех този месец да пускам, но средата на декември боледувах и сега изчаквам да мине малко време. Някой от вас дали е ходил при доц. Шиваров. В момента работи в Неовитро и мислех да ходя при него, тъй като съм пациент на клиниката. Пише, че е имунолог и хематолог, което си е бонус. Само не знам каква е процедурата, дали първо трябва да си пуснеш изследвания и да ги занесеш на първия преглед или той ги назначава при прегледа. Досега не съм пускала имунология и не съм наясно

# 108
  • Sofia
Момичета, гледам, че доста от вас са си пускали имунология напоследък. И аз мислех този месец да пускам, но средата на декември боледувах и сега изчаквам да мине малко време. Някой от вас дали е ходил при доц. Шиваров. В момента работи в Неовитро и мислех да ходя при него, тъй като съм пациент на клиниката. Пише, че е имунолог и хематолог, което си е бонус. Само не знам каква е процедурата, дали първо трябва да си пуснеш изследвания и да ги занесеш на първия преглед или той ги назначава при прегледа. Досега не съм пускала имунология и не съм наясно

Не съм ходила, а не съм го и чувала този доктор. По-скоро бих казала да отидеш, да си направиш консултацията и след това той да ти назначи какво да пуснеш. Аз съм ходила при предишната имуноложка в Надежда и след разпит ми назначиха какви изследвания иска да направя. Също така на скоро ходих и при Михайлова, без да пускам предварително изследвания - тя назначи каквото я интересуваше. Няма как да знаеш какво иска да провери лекаря и може да си дадеш излишни пари, без да има смисъл от тези изследвания.

# 109
  • София
При мен беше по същия начин. Ходих първо при старите имунолози в МБАЛ Надежда. Подробно ме разпитаха, назначиха изследвания. След това направих консултация и с проф. Михайлова, тя назначи допълнителни изследвания и терапия.

# 110
Благодаря. Ще запиша час и ще видим какво ще каже

# 111
Здравейте, бях писала за ANA, оказа се, че изследването е пуснато, просто онлайн не го виждам. Резултатът е 1:32 при референтна стойност положителен над 1:16. Видях се с проф. Михайлова и нейното заключение е, че няма данни за имунологични фактори, които са причина за проблем със забременяване. Декември проследнихме овулация при лекаря и по препоръка опитите бяха всеки ден в продължение на около 7 дни, но нямаме успех. Януари пропуснах консултация, заради пътуване. Февруари ще продължим да търсим проблема.

# 112
  • Sofia
Ирен, ти къде си я пускала тази ANA? Това в много интересно понеже съм пускала два пъти и в Иван Рилски и в Александровска и титъра за положителна ANA и при двете е над 1:160, като при мен е точно 160, та се оказва, че няма проблем. Почти сигурна съм, че с тигър 1:32 няма абсолютно нищо, което да те притеснява.

# 113
Ирен, ти къде си я пускала тази ANA? Това в много интересно понеже съм пускала два пъти и в Иван Рилски и в Александровска и титъра за положителна ANA и при двете е над 1:160, като при мен е точно 160, та се оказва, че няма проблем. Почти сигурна съм, че с тигър 1:32 няма абсолютно нищо, което да те притеснява.

Пусках в Александровска. Да и проф. Михайлова каза, че всичко е наред. Декември ми беше изписан Медрол от лекуващия лекар и тя каза, че при тези показатели това е напълно достатъчно.
По-горе съм изпуснала по една нула. Моят резултат е 1:320 при референтна 1:160.

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 11:31 от IrenK

# 114
Здравейте, момичета! Има ли такива, които тоя месец ще правят замразен трансфер на естествен цикъл? И дали желаят да обменяме информация 😇

# 115
Запис и от мен 🍀
Предстои ни края на януари процедура .. надявам се всичко да е наред.
Коте какво стана с твоят тест от преди няколко дни в края на миналата тема ? ☺
Авокадо, много мило ми стана, че питаш ❤
Нищо не става за сега. Няма цикъл, няма положителен тест за бременност, нищо няма. Утре съм на АГ, че вече се побърках. От там ще видим какво следва - изследвания и тн.
Стискам палци за вашата процедура в края на месеца ❤
Билийв, бързо оздравяване!
На всички с проблемни резултати - от сърце ви пожелавам да се нормализират.
Прегръдки и кураж, момичета ❤
Стискам ти палци всичко да е наред при АГ 🍀
Благодаря, дано всичко е наред 🥹

# 116
  • На изток от Ада
Черпя 10г брак !

# 117
Потресена съм...
Не бих се съгласила на изследвания, които после няма да ми бъдат разяснени подробно, коя стойност какво означава, какво е еди-кой си термин (зомби клетки!?) и да си получа черно на бяло напечатан ЛИСТ с резултата.
Просто не ми го побира ума. Това е крайно нагло.

Не е просто нагло. Незаконно е. Винаги имате право да си изискате информацията писмено чрез Медицински Надзор ако нещо се опъват. Тъй като обаче това изследване има резултат, някакви числа бяха, но без обяснение, може и да мине с това като кажат, че това е резултатът и толкова. Аз в изследвания, патенти на български болници безизвестни в чужбина, не вярвам, нито бих платила за тях. Ще си четат и интерпретират стандартните, международно признати тестове.

Излязоха ми резултатите от микробиома на Калчев. Той е наред по техни думи, макар че имаше “минимални” пак по техни думи количества стафилокок и стрептокок без нужда от лечение уж, което знам, че е много лошо, а и са ми леко редуцирани лактобацилите (77-100%). Но се детектира HHV7. Не било полово предавано, само аз имам терапия, два курса антивирусен препарат. Четох тук във форума за други момичета с подобен резултат и терапия, в крайна сметка не видях нито една да е пускала контрола и този вирус да излиза после отрицателен. Ще пия лекарствата, естествено, но нали знаете, че така като не стават нещата и ако не успея да го зануля ще ми е много притеснено.

# 118
Какво ти изписаха? Валтрекс?

# 119
Да, в два поредни месеца за по 7 дни, 2 хапчета на ден.

Нямало нужда от друга терапия. Питах за контрола, и от това нямало нужда 😃

Общи условия

Активация на акаунт