Скъпи подаръци не желая, само детенце ще си пожелая ! ~бебеправене 625~

• 9 623
  • 291
  •   3
Отговори
# 270
Кръв в урината? Това откъде???

# 271
  • Sofia
Кръв в урината? Това откъде???
Не знам, не мога да кажа, като цяло не съм усетила и силно изявен дискомфорт по тая линя. Просто си пуснах няколко кръвни изследвания заедно с чхг-то и урина, като периодически трябва да следя чернодробните заради Плакенила и други лекарства, които пия покрай артрита. Излезнаха завишени Еритроцити. Сега спирам лекарствата и чакам цикъл. Като приключи ще ходя да повторя урината + стрилна такава.

# 272
  • На изток от Ада
Минах имунолог.

# 273
  • Sofia
Абе ти хубаво си минала, ама да беше споделила и какво е казал...давай разказвай? Всичко наред ли е?

# 274
  • На изток от Ада
Ами не съм много въодушевена.
Терапия на Русев . И киовиг 2гр като добавка при нужда,  в началото само интралипид.
При бременност аспирин протект 100мг или натапспин  , клексан.  Следим d damer aPtt. При нужда утрогестан.
Бях на тази територия без киовиг.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 19:45 от nasito8988

# 275
Може ли да споделиш какви лекарства си взимала след трансфера?
Искам да съм информирана какво може да ми изпишат евентуално и да прочета малко повече за тях 😀

Пуснах си кръвните изследвания днес да видим окончателно какво се случва за да мога спокойно да спирам лекарствата , че и без друго съм като болна с тях. Не мога да стана от дивана от отпадналост.

# 276
  • Sofia
Може ли да споделиш какви лекарства си взимала след трансфера?
Искам да съм информирана какво може да ми изпишат евентуално и да прочета малко повече за тях 😀

Пуснах си кръвните изследвания днес да видим окончателно какво се случва за да мога спокойно да спирам лекарствата , че и без друго съм като болна с тях. Не мога да стана от дивана от отпадналост.

Разбира се, не е проблем да споделя, но аз съм с автоимунно заболяване и бях на инунологична терапия.
Пия Плакенил от половин година вече 400 мг
Преднизолон месец и половина от 10 мг
Програф последните 2 седмици от 1мг (подозирам, че той в виновникът на дискомфорта ми, понеже с предните 2 медикамента не се чувствах зле)
Достинекс 2 седмици
Фраксипарин около 10 дена бих
И традиционните - Циклогест, естрофем + фолиева киселина и омега 3.

# 277
Ами не съм много въодушевена.
Терапия на Русев . И киовиг 2гр като добавка.
При бременност аспирин протект 100мг или натапспин  , клекса.  Следим d damer aPtt. При нужда утрогестан.
Бях на тази територия без киовиг.

Русев на всички ни изписва аспирин протект, на мен даже ми беше казал, че цял живот трябва да го пия и ми го назначи и преди бременност. Такива обилни цикли никога не бях имала. След това се консултирах с хематолог и се оказа, че с моите мутации въобще не трябва да приемам аспирин, и то особено в първия триместър. Смениха ми го с Натаспин до + тест.
Иначе много обяснява, много разпитва. И вярвам, че откъм имунилогичната страна на нещата е един от най-добрите.

# 278
  • На изток от Ада
Да да била съм при него. Спазвах терапията му... Сега бях при имунолог в селена Пловдив .

# 279
Роу, много съжалявам за отрицателния тест 🫤
Аз се подготвям психически за цялото преживяване покрай стимулация и трансфер и някак по-скоро изпитвам притеснения, отколкото надежда, че може пък и да успеем... Притеснявам се как ще ми се отразят всички лекарства, дали ще се оправя с цялата схема от инжекции. Вие вкъщи ли си биете повечето инжекции покрай стимулацията? Лесно ли се свиква...

# 280
Нищо сложно не е. Ще се справиш.

# 281
Свиква се, Autumn. След 2 инжекции ще си тананикаш, докато ги биеш. Мен най ме напрягаше цетротид (блокиращото лекарство), защото сам си го смесваш, но и с него се оправяш. Аз моите ги биех в тоалетната на офиса, докато затиснах с гръб и крак вратата, понеже не се заключваше добре. Фън Таймс Grinning

# 282
Ох, момичета, благодаря ви за окуражаването ❤️
Кенди, и аз обмислях как в тоалетната ще ги бия 😅

# 283
  • На изток от Ада
Аз съм мн страхлива.  Била съм си овитрил и клексан с 300 зора

# 284
Не е най-хубавото нещо, което да си правиш сам определено, но пък щом се налага - се налага.
Ей така бях като проверявах дали съм била правилната доза:

Общи условия

Активация на акаунт