Пазарът на недвижими имоти в БЪЛГАРИЯ, какво се случва реално-тема 95

• 2 256
  • 77
  •   4
Отговори
# 75
Недоумявам как изобщо някой си мисли, че хоп минава 31.12.2025 и цените падат автоматично с 20%. Това човек със здрав разум няма как да си го помисли.
Точно и аз щях същото да напиша, дума по дума.
Кой би вярвал в такова чудо.
Хората обичат да вярват в чудеса Simple Smile
Дамата с която търсят, им беше разказала, че строителите задържат жилища и на 1-ви януари, като влезне еврото всичко това ще се изсипе на пазара, защото няма кой да купува толкова много.
Не съм си и помисляла да ги разубеждавам.

# 76
Недоумявам как изобщо някой си мисли, че хоп минава 31.12.2025 и цените падат автоматично с 20%. Това човек със здрав разум няма как да си го помисли.

Няма и такова нещо "цените", освен донякъде при новото строителство, където смятат на квадратен метър. Другото са пожелания и очаквания на продавачи, които може да се сбъднат, а може и не - ще видим. На мен надеждата ми е да излязат качествени имоти на пазара, да има избор и рационална преценка, не истерията от миналата година. Може и "инвеститорите" да се върнат на пазара да обърнат имотите обратно в кеш, този път евров.

Дали някой има пресни впечатления как банките започнаха годината? Този месец са под обсада заради еврото. Успяват ли и да обслужват нормалния бизнес и да разглеждат и отпускат кредити в разумен срок?

# 77
Успяват и ще продължат, защото вече не са длъжни да държат предишните провизии. Сега им се освобождават още един куп пари.

Общи условия

Активация на акаунт