Пазарът на недвижими имоти в БЪЛГАРИЯ, какво се случва реално-тема 95

• 9 542
  • 247
  •   3
Отговори
# 240
Мин. година ми попадна видео в, което казваха, че в Белград, а и др. градове имоти са купили много руснаци. Местните недоволстваха, че те са вдигнали цените на имотите и за под наем. Имаше коментари и от руснаци, че им харесва града и храната, други казваха, че зимата въздуха е мн. мръсен и не би живяли там. Аз не съм ходила и не знам нито за въздуха, нито има ли мн.руснаци избягали след като е започнала войната. Това беше посочено като причина да се напълни Белград и др. градове.
За общежитията на СУ са ми казвали, че няма места, защото е мн. евтино. Не плащали режийни, май само пералня. Идвали и гостуващи да нощуват срещу символичен наем. Отделно и др. хора успявали да се настанят. Персонал от провинцията, които нямало къде да живеят. За един блок, че бил пълен с украинци.

# 241
Айде бързо бонусче от София https://youtube.com/shorts/dViB3Ma4TRc?si=jn-5EN0Um-a4pZTU

# 242
Ами то цяла София е така, с малки изключения. Не само един от скъпите квартали. Наскоро като коментирахме ''Квартала'' същата работа. Навсякъде криви и разбити тротоари. Пък уж артистични кафенета и магазинчета.

# 243
Интересна обява. Подценен имот на строителна себестойност от 13к е/кв. Сигурно има логика, но аз не я намирам. Дани, нападай. Продаваш всичко, реинвестираш тук, консошидираш, оптимизираш. В твоя любим район Simple Smile
Струва си да питаш, може пък да са добавили една нула по погрешка, защото в описанието пише 1357 е/кв. Ако е така мисля, че си заслужава за човек като теб.

https://www.imot.bg/obiava-1j176968481858719-prodava-kashta-grad … a-studentski-grad

# 244
Ама това не са отделни студиа, а стаи в хотел без кухня във всяка стая. То си е съвсем различен бизнес

# 245
# 246
Интересна обява. Подценен имот на строителна себестойност от 13к е/кв. Сигурно има логика, но аз не я намирам. Дани, нападай. Продаваш всичко, реинвестираш тук, консошидираш, оптимизираш. В твоя любим район Simple Smile
Струва си да питаш, може пък да са добавили една нула по погрешка, защото в описанието пише 1357 е/кв. Ако е така мисля, че си заслужава за човек като теб.

https://www.imot.bg/obiava-1j176968481858719-prodava-kashta-grad … a-studentski-grad
Хубава оферта, но в момента нямам налични 3.5м Е. Предполагам е толкова и 0та е объркана.
А да разпродавам всичко за да купя това някак не го виждам реално. Твърде много неизвестни. А и ще стане ултра бавно, освен ако не ги пусна силно под-пазарно. Имам и ипотеки, които трябва да погася.
Изобщо, нещо ме съмнява тази обява.

Липсата на кухни ще я прежалим. Първо, може да се инсталира, след като има баня във всяка стая, второ и така има пак много възможности за приложение. Чудя се, къде ли е. Не успях да я намеря. Ресторантската кухня е с много стари плочки, стаите пък са с модерни панели ламперия. Някои приличат на ренднати картинки.
Иначе идеята да събереш всичко и да нямаш вземане даване с домоуправители и съседи е велико.

п.с. С помощ от ипотека + сестра ми ще е с една идея по-добре.
Но точно сега сме пред сделка и ипотеки и тн.

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 13:56 от dany1

# 247
Чудя се, къде ли е. Не успях да я намеря.
Прилича ми на хотел "Брод" на Сименовоско шосе.

Общи условия

Активация на акаунт