Съпруга ми не желае още едно дете

• 6 650
  • 266
  •   2
Отговори
# 255
Хора, които финансово са обезпечени, не гледат сами болни родители.

Това не е точно така и няма как да се направи подобен извод.

Авторката категорично обясни, че нямат финансови проблеми.

# 256
  • София
Да, истината е, че вече има чудесни места, подходящи за възрастни хора с разклатено здраве. Но наистина са скъпи.

# 257

Много знае тя дали имат или нямат финансови проблеми, ако цял ден виси вкъщи с гоблена и се чуди какви простотии да си измисля докато мъжът й се чуди как да вади достатъчно пари.

# 258
Много се кефя на “сценариите” в такива теми 🤣

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 23:02 от ДХ3

# 259
Мъжът на авторката казал, че ще трябва да обръщат внимание на застаряващите родители и това означавало, че имат финансови проблеми (понеже ако имали пари нямало да ги гледат те), затова не искал повече деца 😂😂. Обаче авторката (омъжена за този мъж от 20 години) не знае за това, понеже стои вкъщи. 😂😂😂

Човек трябва да пуска понякога по една тема тук ей тъй, да разбере как е, що е…

# 260
Много кефя на “сценариите” в такива теми 🤣

Ами да се вясне авторката и да каже.
Не да пусне два поста, да се ядоса, че мамите не псуват мъжът й като нея и да изчезне. Trollface

# 261
  • София
Ако авторката цял живот е гледала деца вместо да работи, не е толкова странно да не може да си представи живота без да бъде майка. Тя друго не знае. Мъжът й пък ако цял живот е работил, нормално да чака по-спокойни времена с по-малко ангажименти. Не виждам защо трябва някой от тях да е лошия. Просто са достигнали момент на криза и трябва да работят заедно да намерят подходящия път напред.

# 262
  • София
А къде се казва, че цял живот тя е с гоблена и децата вкъщи?

# 263
  • София
Написах "ако". Авторката не пише да внесе яснота и си спекулираме. Аз лично не мога да разбера защо толкова мнения изкарват авторката едва ли не ненормална заради това, че иска още едно дете на тази възраст. Има си обяснения за такова желание и не е задължително нещо лошо и болно. Различните хора виждат щастието различно.

# 264
Не мисля, че някой я изкарва ненормална, но тя иска още едно дете въпреки категорично заявеното несъгласие на мъжа, който се предполага да бъде баща на това дете. Той не иска и да чуе за собствено дете, тя тръгнала да му предлага осиновявания и асистирани репродукции и да го влачи по психиатри според мен с идеята те да го вкарат в правия път. Обаче и там ударила на камък.

Това е фикс идея за нея, сама каза че е свикнала каквото каже да става и сега не може да понесе, че мъжа дава сериозен отпор. И доколкото разбирам този кошмар продължава с години. Чак извади и примери коя приятелка била бременна на 40, коя на 45, сякаш е състезание някакво и награда има да се печели.

На мен такова издевателство и манипулации не ми допадат и на мястото на мъжа нямаше да издържа с години да ме тормозят. Ако е разумен партньор, ще приеме гледната точка на мъжа си и оттам нататък има няколко пътя. Или да се примири или да се раздели с него и да търси друг партньор с когото да има още деца. Или пък сама да прави инвитро с донор. Но тя иска да стане точно каквото си е наумила и темата според мен е за да получи съвети как да притисне и изманипулира мъжа, че да поиска деца. Ами на мен ми оставя лош привкус.

# 265
  • София

Много знае тя дали имат или нямат финансови проблеми, ако цял ден виси вкъщи с гоблена и се чуди какви простотии да си измисля докато мъжът й се чуди как да вади достатъчно пари.
Е, знае по- добре от теб, това е сигурно.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 23:32 от *Elena*

# 266
  • София

Аз си признавам, че това ми е най-близко до реалната ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт