Какво направих днес за себе си? тема 25

• 3 974
  • 93
  •   1
Отговори
# 15
  • Mediterraneo
Гледах изгрева, докато пия кафе

# 16
  • София
Вчера се върнхаме от пътуване. Днес, вместо да съм веднага на работа (както правя обикновено), съм отпуск. И денят е отреден за мен и активен мързел, е поне до 13 часа, когато децата се прибират от училище.
Досега пих кафе, лежах, четох книга, правих йога, сега пия капучино и решавам кръстословица. Simple Smile След малко отивам да си обирам пратките от куриерите и то станало време за обяд и писане на домашни.

# 17
Ям мандарини, пия чай и гледам ски по Евроспорт.
Нирвана.

# 18
  • Велико Търново
Момичета, ще се запиша в новата тема. Много отдавна не съм писала, последните години само ви следях.
 Бях по майчинство и го приемам цялото като нещо за себе си, защото му се наслаждавах максимално и вземах яко моменти за себе си. Но страхотното безвремие свърши и от началото на годината се завърнах в работен режим и вече с дете.
И се завръщам и тук, защото ще започвам да си крада моменти ❤️
И по темата: Днес след обяда с колегите си направих разходка в парка напук на лошото време. Вкъщи ме чака доставка на обувки, надявам се да се харесаме. Ще взема детето една идея по рано и ще гледаме как вали от вкъщи
Приятен уикенд на всички 🤗

# 19
Добре завърнала се, Бубалеса! Heart
Днес няма да излизам никъде! Мръщя се само като погледна през прозореца. Брои ли се към темата - ще спестя пари Joy

# 20
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Подарих нещо ненужно за мен, на човек, който го искаше.
Чувството е страхотно!

# 21
  • Бургас
Бърза разходка в студа!

# 22
Поръчах си нещо, което исках отдавна и си пуснах 2 дни отпуска.

# 23
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Маникюр Heart Eyes

# 24
  • Пловдив
Взех си козметика и две книги.
Днес маска на лицето и на косата ще направя.

# 25
Вървях, много вървях. Беше ми студено, замръзнаха ми бедрата, но ми дойде страхотно тази разходка. Рядко имам време за ходене, а доста обичам.

# 26
  • някъде другаде
Вървях, много вървях. Беше ми студено, замръзнаха ми бедрата, но ми дойде страхотно тази разходка. Рядко имам време за ходене, а доста обичам.
Аз също имам 20000 крачки.

# 27
И аз доста повървях, че през седмицата нямах време. При нас беше меко и слънчево време. После се почерпихме в едно заведение.

# 28
Присъединявам се към клуба на ходещите в студа (“лудите” в очите на хората, както каза мъжа ми, който си излиза на разходка всеки път с мен). Отчитам се с 12000 крачки.
+ 1 лека домашна пилатес тренировка с новите ми ластици (resistance loops)

# 29
  • Mediterraneo
Цял ден изкарах на дивана, надвечер излязох със сестра ми до едно близко заведение, колкото да взема въздух.

Общи условия

Активация на акаунт