Боледуването на децата ни - тема 94

• 1 579
  • 82
  •   4
Отговори
# 60
  • shumen
Бъбъл,моя е на 13 години и е 42 килограма и 160 см.Твоя е добре за годините си.
I.R.и моя имаше период беше спрял да се храни и изследвания правихме,но всичко беше в норма.
Щефи,пия за имунитет,но не помагат.
Ох,моя пак след излизането навън сега доста кашля.И ръката го боли в китката.Аман вече.Писна ми честно да Ви кажа.И не ми каза веднага калпазанина и сега реве и пъшка,че го боли.

# 61
  • София
Силно се впичатлих от височина 160 см на 8 годишно, щом е толкова висок наистина тия 45 кг не са му много.
При малката имаше един период, когато не се хранеше добре, тогава имаше проблеми с третота сливица и дишаше тредно. Доста се проточи тогава, но като оправихме проблема прояде. Честно казано не вярвам да прояде от витамини.
Малкият е с проблемното хранене обаче, той е на година и половина , засега няма грижа с третата сливица.
Висок си ни е баткото, над нормата, ама си му е ген, какво да го правим 🤣
Щефи, DHA е,да, то си е специално за бебешори, на Мьолерс.

Дани, Ваня Allga San Akut Dolor Болкоуспокояващ гел може да се маже при такива охлузвания , няма да навреди.
Моя големия преди два месеца скочи от една височинка и стъпи накриво, завършихме вечерта в Пирогов със съмнения за счупване на глезен (поду се), за щастие беше само навехнат и тогава ми казаха, че въпросното може да се ползва при всякакви такива травми.

# 62
  • shumen
Бъбъл,мазах го с Диклак..Сега махна бинта,че го сърби от него.Не е подуто или синьо,но го боли.То не е ухлузено при моя,но явно дето се е подпрял на ръката.

# 63
  • София
Бъбъл,мазах го с Диклак..Сега махна бинта,че го сърби от него.Не е подуто или синьо,но го боли.То не е ухлузено при моя,но явно дето се е подпрял на ръката.
Да,да, точно такъв вид травма имам предвид, май не се изразих правилно.
  Навяхвания, натъртвания и.т.н, а не да има открита рана.
Явно нещо го е натъртил, ще мине ...  ако не се подуе и щом си я движи все пак , едва ли е притеснително.

# 64
Дани, ако толкова го боли нурофен пък да пие?
Да растат децата и по- високи да станат!
Те са с моите мерки кажи-речи 😁

Взех един пробиотик inner ear animal parade. Уж за подсилване на локалния имунитет в носоглътката.. Не възлагам големи надежди, разбира се. От утре пак се връща в бацилника, но се надявам да удължат онлайн обучението и хората да задържат и градинарчетата Simple Smile

# 65
  • shumen
Bubble,движи я,но не дава да я пипна.Боли го доста явно.
Frozen,дадох Нурофен и го поотпусна и заспа.И аз от утре го връщам в бациларника и се моля да е здрав.Да видим колко ще издържи сега.

# 66
Moeто със сопола, тази нощ се събуди, защото се даваше в секрети и започна да подкашля, сигурно се стичат в гърлото. Остава вкъщи. Ще се самоубия, имам доста работа и срещи и въобще не знам как ще жонглирам и с детето вкъщи. Чудя се още днес ли да я мъкна за преглед или да изчакам да видя до утре дали няма и температура да вдигне. Аман!

# 67
  • shumen
The doors,аз бих изчакала до утре,за да видя ще вдигне ли Т.
Моя спа добре,но сутринта се събуди с болка в китката.Каза,че като кашля го боли.Отиде на училище,казах му,ако много го боли да се обади и ще го взема.И аз не съм добре,доки е след обяд и ще ходя.Ще я питам и за него за направление за рентген.Движи я,не е синя иначе,но го боли и ме притеснява да няма нещо пукнато.

# 68
И пукнатото посинява и се подува. Вероятно е само натъртено.

# 69
  • shumen
Ваня,не знам,но много го боли.Особенно като кашля казва,че го боли.
Аз сега чакам при доки за мен.

# 70
Днес малката още сутринта каза, че я боли глава от едната страна и очето като мига. И следобяда си я болеше, какво е това, не знам.
Голямата си покашля, по-малко от преди, но някак не отговаря на 9ти ден антибиотик. Не знам къде ще му си види края на това боледуване. И опашката я боли от падането.

# 71
Може и мигренозно и клъстърно главоболие. На мен ми се е случвало същото нещо, даже окото ми сълзеше.

# 72
И азптова си мисля. И аз и баща и имаме мигрена, неговата е започнала като дете. Тя също направи 2 пристъпа, но бяха много остри. Мисля, че пристъпа може дапе бил нощес кано е спяла и това да е остатъчно главоболие. На мен слид пристъп ми остава едно дразнещо леко главоболие целия ден.

# 73
  • София
А с очите всичко наред ли е?

# 74
  • shumen
Ваня,може и мигрена да е.
Емилия,как сте?
Аз също съм на АБ Аксеф 10 дни и Аста 15 с остър бронхит.Болнични до края на седмицата.Детето и него го прегледа,че продължава да кашля и продължаваме АБ 10 дни и Аста 15 сиропа до края.За ръката даде направление за рентген,но вече утре.Според нея няма счупено,но може да е пукнато или много натъртено.

Общи условия

Активация на акаунт