Боледуването на децата ни - тема 94

• 3 123
  • 191
  •   4
Отговори
# 150
Да, записахме се при този, който наследи нашата. Те са двама братя, не схващам кой кой е, чия е практиката, кой преглежда, защо аджеба седят двамата....ама сигерно ще разбера все някога. Младички са, придават си важност, на този етап нищо не мога да кажа...доверие се гради с времето. Говореха ми за алергии, ама какви са тия алергии от 40 дни насам. Имам само едно подозрение, което ще елиминирам до няколко дни. Не помня кога купих един течен Ариел за цветно и пера произволно с него и стария. Вчера се замшслих върху този въпрос и почнах да препирам всичко, защото ни знам кое с какво е прано. Не вярвам да е това, но ще видим

# 151
Мили мами,може ли да ме препоръчате добър детски пълмолог?Пловдив,Стара Загора и в София макар че ни е далече(Били сме с големия при Рада Маркова)бива си я,но не нашата лекарка,не желая Пеева от Стара Загора(не ми спечели уважението тази жена) и Др.Пердикацева от Пловдив също не е нашият човек.Мерси предварително.

# 152
Мили мами,може ли да ме препоръчате добър детски пълмолог?Пловдив,Стара Загора и в София макар че ни е далече(Били сме с големия при Рада Маркова)бива си я,но не нашата лекарка,не желая Пеева от Стара Загора(не ми спечели уважението тази жена) и Др.Пердикацева от Пловдив също не е нашият човек.Мерси предварително.

Защо Маркова не е вашият човек? Иначе препоръчвам Ирен Цочева, Кая Памукова, Сирма Милева,кабинет Южен парк - всички са в София

# 153

Защо Маркова не е вашият човек? Иначе препоръчвам Ирен Цочева, Кая Памукова, Сирма Милева,кабинет Южен парк - всички са в София
Не мисля че разбира тревогата на една майка,поне на времето беше така,а аз желая лекар към който мога да се обърна не всеки път разбира се,но поне да мога да се свържа когато е наложително,и още една причина,лекува само дроба,не оглежда първопричината,понякога е от нос,инфекция,поредица вируси,просто не си паснахме..За другите не съм чула,ще ги видя всичките.Мерси

# 154
  • shumen
Ваня,кашлицата при алергия не се усилва и утихва според мен.Но знае ли човек може и от това да е.Моя миналата година кашля дълго време,накрая педи ни изпрати на детски пулмолог,направихме тестовете за алергии и астма и излязоха и алергиите и че е с лека форма на астма.
Антилоп,какво стана с Вас?Ходихте ли пак на лекар.
Моя заспа,но много хърка.Не ми харесва нещо.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 23:54 от danaeka

# 155
  • София
София: https://superdoc.bg/lekar/snezhina-lazova

# 156
Ваня,кашлицата при алергия не се усилва и утихва според мен.Но знае ли човек може и от това да е.Моя миналата година кашля дълго време,накрая педи ни изпрати на детски пулмолог,направихме тестовете за алергии и астма и излязоха и алергиите и че е с лека форма на астма.
Антилоп,какво стана с Вас?Ходихте ли пак на лекар.
Моя заспа,но много хърка.Не ми харесва нещо.

За съжаление ни приеха в болница, защото малкият е с астма и в комбинация с рсв се получава лоша комбинация, направил е двустранен бронхиолит.Лекува се с инхалации вентолин, пулмикорт и урбазон.

# 157
  • shumen
Антилоп,скорошно оздравяване на детенце.
И ние при бронхеолит сме лежали в болница.Моето дете първия си го направи на 40 дни.Лечението му беше същото и АБ.

# 158
Ваня, още ли кашля голямата? Моето така кашля от 06.12.2025, та чак до преди седмица. 🫠 Уж сливица правела проблем, уж сопола... не зная, но не звучеше добре. Пи какво ли не, накрая му капах антибиотични в носа по антибиограмата и се подобри и изчезна. 😮‍💨 2 пъти му пуснах кръв, че се притесних и бяха нормални.

I.R. как си?
Antilop, скорошно оздравяване на детето!

# 159

Д-р Пеева я направиха завеждаща отделенито по Педиатрия на болница Тракия от тази година. Нашата падиатърка се пенсионира иначе беше тя.
Вижте в Стара Загора д-р Калчева. Тя също е много добър педиатър-пулмолог.
Иначе аз съм доволна от д-р Пеева. Излекува детето ми от 21-дневна кашлица. Беше останал с един хрип след тежък РСВ и кашляше като луд от 9 до 11 всяка сутрин. Оправи ми го за 5 дни само с Ериус и Пулмикирт.

# 160
  • shumen
Frozen,и моя,е кашлял дълго и са казвали,че е от сливицата и сополите.При него и астмата при влажно време се обостря.
I.R.как си?
Ваня,а носен и гърлен секрет пускани ли са?Да не би да е някаква бактерия?
Моя още прокашля от време на време.Днес му е 7 ден АБ.Ще го продължа 10 дни и ще видя,ако не спре пак ще ходим по лекари.
Аз Т нямам,почти не кашлям,но тази сутрин гърлото ме боли нещо и ухото и то ме наболява,а пия 4 ден АБ.

# 161

Д-р Пеева я направиха завеждаща отделенито по Педиатрия на болница Тракия от тази година. Нашата падиатърка се пенсионира иначе беше тя.
Иначе аз съм доволна от д-р Пеева. Излекува детето ми от 21-дневна кашлица. Беше останал с един хрип след тежък РСВ и кашляше като луд от 9 до 11 всяка сутрин. Оправи ми го за 5 дни само с Ериус и Пулмикирт.

Лежах същата болница със малкияси син когато беше на 1година и 9месеца,педиатърката ни прати там пак след безбройни  вируси домъкнати от баткото когата беше 1ви клас.На 2та или 3тата вечер Пеева беше на смяна,визитацията я мина към 21:30,децата кашлящи,уморени,отвори вратата светна лампата и каза само""Аа вие сте много нови,няма какво да ви видя""и излезна,дума не успяхме да кажем със майката в съседното легло-може да е всякаква,но да не преслуша детето,няма значение да е приет преди час или 10дена..Въпрос на етика за мене,не е моят човек.Като цяло всичките бяха отвратителни там,освен 1на мила лекарка,мисля че беше гастроентроложката.

# 162
Два пъти сме лежали в болница "Тракия" с детето. Изключително съм доволна от всички лекари и сестри там. От вниманието към детето ми и прочие. Когато е зле детето там ходим по спешност на преглед - вниманието е винаги на ниво. Изключително съм доволна от всичко. Само санитарките са криви.

Явно Вашите очаквания като отношения са били други. За мен беше важно само детето ми да се оправи и да го излекуват. Условията са най-добрите в областта за детско отделение. Лекарите също  са топ.

И пак: д-р Тонка Калчева е много добър детски пулмолог, д-р Ивелина Божкова-също - това за Стара Загора.

Д-р Пердикацева в Пловдив е светило в детската пулмулогия. Тя също е страхотен лекар.

Аntilop скорошно оздравяване на детето.
danaeka утре това с ушите и другите леки неразположения трябва да отшуми. Бързо оздравяване на детето.
I.R надявам се днес да си по-добре. Heart

# 163
Два пъти сме лежали в болница "Тракия" с детето. Изключително съм доволна от всички лекари и сестри там. От вниманието към детето ми и прочие. Когато е зле детето там ходим по спешност на преглед - вниманието е винаги на ниво. Изключително съм доволна от всичко. Само санитарките са криви.

Явно Вашите очаквания като отношения са били други. За мен беше важно само детето ми да се оправи и да го излекуват. Условията са най-добрите в областта за детско отделение. Лекарите също  са топ.

И пак: д-р Тонка Калчева е много добър детски пулмолог, д-р Ивелина Божкова-също - това за Стара Загора.

Д-р Пердикацева в Пловдив е светило в детската пулмулогия. Тя също е страхотен лекар.

Аntilop скорошно оздравяване на детето.
danaeka утре това с ушите и другите леки неразположения трябва да отшуми. Бързо оздравяване на детето.
I.R надявам се днес да си по-добре. Heart
Аз от условията никога не съм се оплакала,но като медици не са но топ ниво със сигурност,във провинцията където съм аз, нашите малки лекари са по ангажирани и внимателни,само за главната сестра мога да кажа-цитирам и думите "Как не съм си възпитал детето което беше на 1г и 9месеца,да не пипа щорите,и каква тъпачка съм била,да съм задавала толкова много въпроси,тогавашната началничка беше много мила и ангажирана,явно е била вашата лекарка.Но тя също не ми отговаряше и ми казваше да не задавам въпроси.А въпросите бяха защо на фона на 3кратен урбазон детето ми не спира да свири,дали няма нещо друго.Ако сте лежали тав знаете че децата не излизат от стаята,а аз сама,от далечен град,свършиха памперсите,пюретата,поръчвах ги по нета,просто ги молих да ми гледат за 5минути детето,а те ми казваха какво съм правила тука далече и още много неща като цяло,и не не ми оправиха детето,пуснаха го свирещ и кашлица,а аз не съм нахална и много знаеща,самата съм медицинско лице(дентален асистент съм,никога не съм се държала така на непознат,камо че ли на  жена и майка)За Д-р Пердикацева,мога да кажа,наистина всеки казва че е много добра,затова отидохме след болницата при нея със всичките неща,изписа му Ефира и така.В интерес на истината не сме били при нея когато е бил болен,така че може би греша зя нея.И все пак благодаря,просто да успокоиш една майка е началото на лечението за мене.Мерси и Лека

# 164
Дани, не е пускано, тя няма секрет. Сега говорихме с педиатърката, която я лекува с пулмикорта и аугментина. Каза, че вариантите са два..или това е било коклюш или е алергична реакция.

Общи условия

Активация на акаунт