Боледуването на децата ни - тема 94

• 3 691
  • 240
  •   2
Отговори
# 210
С Моксифлоксан съм борила тази бактерия, the doors.

# 211
Дани, днес и пуснах пулмикорт, ужасно кашляше.
Знам че може да е микоплазма, клацида, който пи покрива и тази бактерия. Днес личния лекар каза, че ако не спре до 2 седмици трябва да идем на пулмолог, аз мисля още една да изчакам.

# 212
На моето носния секрет е с масово бактерия Streptococcus pneumoniae, пише в коментар “колонизация”, обаче на азитромицин е резистентна… следобяд ще звъня на педиатъра да сменяме капките, явно няма да стане с Азитер. Някой да се е сблъсквал с това чудо и как сте лекували? Иначе откакто слагам Азитер секретът намаля, но си го има, и на цвят си е жълтеникав, и си е запушен носа.

Да. Лекувахме я успешно с Моксифлоксан по антибиограма.

# 213
Знам че може да е микоплазма, клацида, който пи покрива и тази бактерия. Днес личния лекар каза, че ако не спре до 2 седмици трябва да идем на пулмолог, аз мисля още една да изчакам.
Ако е от дроба,няма смисъл и ден да чакаш според мене,пулмолог и то добър ще те спаси.Ако е от носа или гърлото утре сутрин за секрет и тогава със резултата минаваш УНГ и Пулмолог.Играла съм този филм с големия си син,нищо не помага понякога,трябва и има причина да кашля,при нас е от носо,виждам го,но и капките не помогнат,пак ще си търся първопричината.Винаги давам от децата венозно кръв,по точен и по надежден.

# 214
Така като гледам и ние ще минем на Моксифлоксан
Скрит текст:
Направо не ми се мисли какво ще стана с тая лигавица след 4 дни Азитер и седмица нещо друго…

# 215
  • София
Нищо няма да стане не се притеснявай. Има къде къде по забатачени случаи от вашият дето и по месец капят. Това да е и да се оправя. Само дето вижте дали само със 7 дни ще се оправи.

# 216
Ако е от дроба,няма смисъл и ден да чакаш според мене,пулмолог и то добър ще те спаси.Ако е от носа или гърлото утре сутрин за секрет и тогава със резултата минаваш УНГ и Пулмолог.Играла съм този филм с големия си син,нищо не помага понякога,трябва и има причина да кашля,при нас е от носо,виждам го,но и капките не помогнат,пак ще си търся първопричината.Винаги давам от децата венозно кръв,по точен и по надежден.
То проблема е, че никой не ми казва от къде е. Дишането е чисто, сополи няма ни напред, ни назад според мен.

# 217
То проблема е, че никой не ми казва от къде е. Дишането е чисто, сополи няма ни напред, ни назад според мен.
Пусни си един секрет просто ей така утре сутрин и да си сигурна.

# 218
Тя до вторник беше на аугментин. Ако се пуска няма да е тази седмица.

# 219
  • shumen
Ваня,щом кашля има причина.Аз миналата година го играх тоя филм с моето дете и накрая педи пусна гърлен секрет и тестове за алергии и астма и излезе,че има алергии и лека форма на астма.Кашлял ми е и продължително без други симптоми и при бактерия в гърлото.
The doors,ние сме я лекували и с Моксифлоксан и с АБ Зетрум през устата.И от двете лечения ефект е имало.Но за бактерия АБ или АБ капки поне 10 дни.
Моя е добре.Аз обаче вчера и днес много кихам.Поне днес ухото не ме боли.

# 220
the doors, не я мисли лигавицата, защото бактериите в носа причиняват и пневмонии...по-добре да раздразним лигавицата и да махнем бактерията. После може да приложите спрей с пробиотици (например Нарине). Моят съвет е минимум 10 -12 дни да капеш капки. За 7 дни няма да я премахнете, почти сигурно.

# 221
the doors, не я мисли лигавицата, защото бактериите в носа причиняват и пневмонии...по-добре да раздразним лигавицата и да махнем бактерията. После може да приложите спрей с пробиотици (например Нарине). Моят съвет е минимум 10 -12 дни да капеш капки. За 7 дни няма да я премахнете, почти сигурно.

Подписвам се под това!

# 222
  • shumen
So close,по добре да изчистим бактерията,че точно тази води до пневмонии.
Аз почвам да си мисля това кихане при мен дали е нещо ново или е от болестта.

# 223
Така като гледам и ние ще минем на Моксифлоксан
Скрит текст:
Направо не ми се мисли какво ще стана с тая лигавица след 4 дни Азитер и седмица нещо друго…

Споко и при нас се е налагало смяна. Не се притеснявай, дори в 1 ден сме ги сменяли.
И при нас и 4те пъти е беше резистентна към азитромицин и производни. Лекувахме с моксифлоксан и левофлоксацин

# 224
Аз прибягвам до отчаяни мерки...купих ряпа, ще я дълбая довечера и ще слагам мед. Някой знае ли дали трябва да е в хладилника или не? И тоя мед за 1 ден ли се яде или може за два? Аз взех 2 репи, но не са много големи.

Общи условия

Активация на акаунт