❄️💕 Януарска радост 2026-та година 💕❄️Тема - 5

• 4 052
  • 184
  •   1
Отговори
# 180
Leny85, хубаво е, че ни споделяш. На мен като цяло историите от ражданията ми харесват. Готини са и ще се помнят цял живот. Благодаря ти Simple Smile радвам се, че не съм единствената, която си признава, че ако беше сама нямаше да се справи с нищо.

# 181
Момичета един тъп въпрос, но започнахте ли да извеждате дребосъците вече на разходка?
Помня че с баткото педиатърката ни каза да го извеждаме още на третия ден след изписването, но той беше есенно бебе и навън беше доста топло.

# 182
Аз си ги извеждам, стига да е над 5 градуса и да не вали. Имаме дъждобран за количката но имам чувството че децата ще се чувстват като в парник и още не съм го използвала.

# 183
И аз го извеждам, стига да няма мъгла и да не вали, а студът не ме притеснява изобщо. То това е и едно от малкото неща, които ни спасяват в момента, защото това дете отказва да спи…

# 184
Момичета, най-накраят има раздел за бебета родени през 2026-та година във форума! Честито!
Надявам се да нямате нищо против, направих тема за бебчетата, ако искате заповядайте:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1850713

Общи условия

Активация на акаунт