Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 47

• 2 447
  • 83
  •   1
Отговори
# 60
Това се дава под наем. Със стърчащите сглобки.
Разбрах. При нас ММ успя да сложи таблата, като слага допълнителни планки. С покривалото на леглото не си личи. Но е за домашно ползване дето се вика

# 61
  • София
Това се дава под наем. Със стърчащите сглобки.
Ако цената е съобразена, не виждам лошо. Трябва да има и жилища за хора, които не могат да си позволят актуалните наеми.

Познавам човек, който живее на подпазарен наем и дори няма спалня - матракът е на пода.
И друг, също с матрак на пода, но в собствено жилище. Там пък все ред не идва да си купи.
Та, ситуации 🙂

# 62
Безценен е. При запитване.
Ааа в друга група го има с цена - 800 евро 😅

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 16:42 от second

# 63
Малко преди да вдигне на 800 евро, го е пуснал за 770.
А човекът не изглежда паднал от Марс, математик някакъв е.

# 64
“Евтиния” е друг🤗

# 65
  • Бургас
Айде и аз да се включа.
Непонятна форма на живот върху стената. Плъх ли е, парцал ли е, сапун в тензух ли е...

Скрит текст:

# 66
О, знам го този модел - легло тип "Венко" с ракла. Или края на 70-те гг. или началото на 80-те гг. на 20 в.
Но го имахме в единичния вариант, не спалня. С няколко укрепвания издържа няколко десетилетия употреба, парчета, т.е. отделни плоскости от леглото и раклата бяха направени на етажерки/библиотеки/шкафове.
Ненавиждам го на дизайн, не знам кога ще разчастя каквото е останало и ще изхвърля плоскостите.

Иначе за матраците - такива са имали, такива са сложили на Венко-то. Laughing

На снимката от банята - може да е свален гипс, от китка, да речем. И у нас доста време се мота един свален гипс, ама беше от ония пластмасовите, зелен.

# 67
  • София
Обърква ме този апартамент, направо ме заболя главата. Колко стаи виждате? Аз преброих 4 различни двойни спални легла (вкл. това със стърчащите сглобки и едно в хола!) и отделно кухнята. Или са правени различни снимки в хода на някакво разместване и освежаване, или жилището има три спални, хол и отделна кухня, т.е. - големичко си е. Ако е второто, ще да е някаква нетипична панелка (чувала съм за такива с три спални, но май не съм влизала) или ЕПК. В този случай цената може да не е чак толкова висока въпреки нецветущото състояние. Всъщност жилището изглежда чисто, но много неуютно.

# 68
  • София
Панелка е, не е ЕПК.
Има четиристайни панелки - и ние имаме, но не във всеки вход, а само в двата крайни.
Аз също не намирам цената за необяснимо висока - изглежда подходящо за съквартиранти щом са толкова спалните ( не съм ги броил ).
На пешеходно разстояние е от МС ГМ Димитров, което също е плюс ако са съквартиранти.

# 69
Омешал е снимки от двете си обяви.
Това е другата

Иначе е обявил и търсене на съквартирантка срещу 400 евро. Та изобщо не се знае какво що… но по повод чистите матраци ( със или без найлон) - да кажа че не е важно дали е чист матрака, а дали има ЦЯЛА спалня около него 😅

# 70
  • София
Да, явно е и обзавеждан точно за съквартиранти-студенти с това легло в хола. То така излиза по 200 евро на спалня, с обща кухничка. Не е скандално скъпо наистина, в този район самостоятелна панелна гарсониера в същото смотано състояние ще е сигурно 400, ако не и повече.

ПП. А, имало и други обяви, е значи сигурно е станала грешка.

# 71
Аз не схващам този напън да се оплюе и осмее най-вече,  всичко, което не е супер изтупано. Малко ми е комплексарско ..някак..
Пазар широк..за всеки вкус и джоб нека има по нещо.

# 72
  • София
Безценен е. При запитване.
Ааа в друга група го има с цена - 800 евро 😅

Бързо ще го лапнат служители в NV Tower отсреща.
Блока е панелен, саниран, сметките би трябвало да са ниски. Сглобките ще ги преглътнат.
Всеки ден ги гледам - непретенциозни и за дрехи, и за хранене

# 73
  • Варна
Айде и аз да се включа.
Непонятна форма на живот върху стената. Плъх ли е, парцал ли е, сапун в тензух ли е...

Скрит текст:

JoyJoyJoyJoyJoy Плъх в тензух!

Иначе на фона на цялата мизерия има завидно количество препарати, подочистачки и кофи.

Тета, кой не оплюва. Коментираме си. Както за хубавите жилища има положителни коментари, така и за лошите - отрицателни. Как да е иначе? Това не е плюене или подигравка, а дискусия относно каквото ни се показва. Стига цената да е съобразена със състояние, локация и площ, всичко е наред.

# 74
  • Бургас
Само не знам как ще делят спалните.
На който се падне неразглобената, ще е късметлия.
Didi
JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт