Колко пъти се храните на ден?

• 4 887
  • 140
  •   1
Отговори
# 135
  • Обран бостан ;)
Спорт на гладно ?

О,не.

Виж, след як секс огладнявам като мечка след зимен сън. Sunglasses

# 136
  • По света и у нас
Аз плодове не обичам, но ако няма какво друго , а ми се яде нещо тогава ги нападам.

Другото е кашкавала и сиренето не ми се отразяват супер. Може да имам непоносимост, затлачват ме и ми развалят настроението. Затова напоследък готвя яко зеленчукови запеканки ( както казва майка ми).

# 137
Изобщо не мога да си представя как ще тренирам на пълен стомах. Даже и физически труд не бих извършвала нахранена. Но всеки си знае особеностите и как му е по-добре.

# 138
  • София /Абсурдистан
https://galen.bg/floradiks-bilkova-krav-sirop-500ml
За хората с анемия - билкова кръв. Консултирала съм се с хематолог. Вземаме го за баща ми, той е с хронична анемия.
Аз в момента много здраво съм закъсала със зъбите и дори да искам, не мога да ям нищо. Та поне седмица ще съм на принудително гладолечение.

# 139
Не е вярно това за плодът. Скоро четох защо.
Зелените салати се ядат най-напред.
Аз ходих един месец с Либре 3, защото защо не, та зависи от плода и от човека. На мен боровинки не ми повишават драстично кр захар, даже банан ми е ок. Нормално е кр захар да се повиши след хранене, стига да не е рязко и да не надхвърля определени граници. Ако ям картофи, ориз или багета, веднага скача, но не и плод. Бързите захари изобщо не ги коментирам, те са ясни.

# 140
  • Между гори и планини
От горски плодове, грейпфрут и лимон ако скочи кръвната захар, значи положението не е добре. Те са позволени дори при моя ниско въглехидратен режим . Но се старая да са до 2-3 часа следобед.

Общи условия

Активация на акаунт