Мамник -Тема №2

• 22 554
  • 577
  •   56
Отговори
# 465
  • Бургас
Хареса ми епизода!
И как само ни подхлъзнаха, че ще видим Мамника в този епизод Simple Smile
Държат ни в напрежение!
В следващия епизод май ще й се обясняват в любов на Божанчето.

# 466
Серията не ми хареса - пак получихме от същото - протяжен и скучен български филм - гледат се умно и мълчат като пукали. А книгата е толкова динамична и пълна с екшън и много сюжетни линии. Каква е тази заспала работа не знам - прехвърлях на някои места, защото не ми се гледа как Божанчето и Лазар се гледат като пукали.
Не мислех, че ще опропастят хубавата книга, ама българското кино си остава пълна скръб.
Много съм разочарована, защото имах големи очаквания.
Ни Мамник ще видим скоро, нито сюжета ще разгърнат като хората, нито има някаква интрига.

# 467
Все по- скучен ми става сериала. Говорът на Лазаревска  ми звучи като на стара пандизчийка. Един такъв гаменски😄 Знам, че момичето е от Другата България, ама все пак...

# 468
Все по- скучно и тегаво става. Ама съм упорита и гледам. Всъщност Лазаревска е единствената, която ми харесва.

# 469
Изключително глупава серия. Абсолютно нищо не се случи. Не знам как мислят да завършат история в оставящите два пъти по толкова епизоди. Те едва са започнали.
В книгата се случват на всяка страница неща и пет примерно линии, а тук вярно се гледат тъпо или Камен се държи нагло.
Има вече страшни разминавания с книгата, като едното е от ключова важност за действието и развръзката и беше казано напълно наобратно, което е просто невъзможно да пропуснат тази линия.
За съжаление и аз съм разочарована малко от развитието на сериала. Дано се подобри.

# 470
И сцената с виното. Имах чувството, че гледам една реклама за прах на пране отпреди 15 години, какво му фокусираха на това петно от вино, тя защо не си почисти ми остави на майка си на 100 години да и чисти мизериите. И то с вино. Ми сипи си ракия , ако си толкова напрегната , от това вино ще ти трябва поне 2-3 чаши да стане нещо. Ужас. И как се фръцна и заряза Митко и Лазар в хижата , ми нали обеща да търсиш кучета, д спомагаш процеса. Искат да предадат колко е фрустрирана , ама с нейната игра излиза съвсем друг резултат.
Дано следващата серия компенсира, от резюмето изглеждаше обещаващо, но тя и тази серия така изглеждаше. Ох спирам , спирам. Историята остава интересна и се надявам да е моментен спад този епизод и оттук нататък да се позабърза темпото.

# 471
На мен все още ми е много интересно, но тая сюжетна линия с Божана и Лазар ми е пълен криндж. Като цяло образът на Лазар просто не ме грабва. Мисля, че мистерията около Мамника е достатъчно интригуваща и без цялата мелодрама с това дали Лазар е платеник, вампир, зомби, или кентавър. Спойлер за книгата, която не съм чела, но пък съм чела какво ще стане от постовете на съфорумките
Скрит текст:
и като гледам все по-зле ще става сюжета с негово участие с псевдо романса му с Божана, че чак и бебе ще заченат. Мале, мила. Не знам дали е възможно да се престорят, че тази сюжетна линия не съществува, но се надявам някак да ни го спестят

На мен Лазаревска си ми харесва, но къде ми е по-интересно да ги гледам заедно с Мариян Стефанов (Митко), отколкото с Лазар. Честно казано, сериалът ми е най-силен и вниманието най-приковано на сцените с Божана и Митко, както и на сцените със старите пушки в дома.

# 472
И на мен ми беше скучничка серията, нищо особено не се случи, чудя се кога ще разгърнат цялото действие, завръзки и развръзки, които остават.

# 473
Все така ми е интересно, но започна още по-мудно да става. Три епизода търпение, вече писва. Не държа да видя Мамника, когато, тогава. Да се размърдат вече останалите. Повече се вълнувам за Делян.

# 474
Божана ми харесва все повече след всяка серия, в книгата едвам я изтрайвах
беше забавно как занесе чушките на Лазар за вечеря, не счупи хатъра на майка си, тръшкане, лошо гледане... ама 'мама каза!'
топрентакар позиционираха продуктово днес

спойлер
Скрит текст:
птица започват да търсят след като се тресна мамника в колата и Жанчето намери перата

# 475
С това "Гладен съм" на бай Венци, май ни подготвят за продуктово позициониране на сникърс Trollface
"Не си ти ,когато си гладен"
А за мамника, може "Редбул, дава крила"

# 476
Не гледах днес, но като ви чета явно не съм пропуснала особено.
Разбирам, че има доста разминавания с книгата, което за мен е разочарование. Някоя добра душа дали може да каже накратко в спойлер за тези разминавания, какво са променили?

Както вървят нещата, май ще изчакам да излъчат целия сериал и тогава ще търся да го гледам някъде евентуално.

# 477
Знаете ли къде може да се гледат сериите? Близки от чужбина имат интерес.

# 478
В YouTube го качват, но не веднага, а след около ден-два.

# 479
Междудругото с мъжа ми лятото ходихме до Ждрелото. Приказно красиво! Минахме и през пещерата от промото и натам по пътеката. Никакви хора, ние сами, тишина. Мен взе да ме хваща шубето и го питам дали е възможно да има мечки. Joy По едно време се върнахме, че наистина мен ми беше малко крийпи да вървя по голяма пътека в гората и никъде да не се разминем с други хора. Тогава нямах идея за книгата и филма. Сега ако идем пак, съвсем ще ме хване страх Joy
Иначе слаб епизод за мен. Почти нищо не се случи. Промото беше по-интересно от него и сега цяла седмица чакане с надежда в другия да има някакво развитие и разкритие.

Общи условия

Активация на акаунт