Къде и как да я открия ?

• 4 725
  • 195
  •   17
Отговори
# 105
  • Далечният изток
Имам едни съмнения, че авторът ще се завърти в темата колкото да иска заключване.

# 106
И понеже имат супер много критерии са вечно сами? Мдам и един мармот завива шоколада в станиол...
Много ви бърка в здравето когато мъжете откровено ви казват, че не искат жени втора употреба, а такива които могат да им предложат това което искат.
И да представете си за такива мъже дори самотата е по-добрият вариант от това да гледат чужди деца.
Втора употреба!!!
Много грозно. И злобно. И неверно.
Предвид, че ти се затрудняваш с имането на деца изказа ти придобива други измерения.
Явно много завиждаш и злобееш към всички жени имащи деца, пък ти нямаш.
Не знам кой е втората употреба всъщност.
Една жена, която е родила и гледа деца в никой случай не е втора употреба.
Нормално е една майка, било вдовица или разведена да има критерии.
Тя мила моя не е сама. Тя си има дете/деца. Има си семейство.
И е нормално на първо място да са децата и и тяхното добруване. А не да угодничи за всичко на всеки мъж проявил интерес.
Оттам ще и скочат критериите към всеки, който евентуално иска да бъде с нея.
Е, историята познава и майки, които дори изоставят децата си заради нов мъж.
Редки случаи, но има.
Или майки, които точно защото нямат критерии при избор на втори мъж, попадат на пълни боклуци,  които дори тероризират детето и тя го позволява. Щото няма критерии, не си обича детето и е тъпа овца за единия чеп да съсипва детето си.

Иначе авторът има пълното право да не иска жена с дете. Негово право е. Правилно или грешно, няма значение.

# 107
  • Далечният изток
Ама той иска другарче. Иска някоя болногледачка да го гледа като е болен.
Какво значение има тогава жената първа, втора, шеста употреба ли е. Стига да е грижовна към него. Но пък именно затова не иска жена с дете. Детето ще е винаги с приоритет пред него.
Иначе може да прибере някоя 60-годишна примерно. Ще го гледа като се разболее. Като мама...

# 108
Да бе, то така той ще гледа таз 60 годишна Grinning

# 109
  • Далечният изток
Ами майка му на колко години да е... На 58 минимум?

# 110
Няма значение. Рисково е. Той ще е я гледа.
Някоя на неговите години + /- няколко.
Е, то и това не е гаранция, че след време няма да са разболее.
Няма да забравя една потребителка в темата въпроса всякакви в со, какво каза за нарцистичния си мъж.
Че я обвинявал защото се разболяла и не може да му слугува.

# 111
  • Далечният изток
Мислиш, че наборките му или по-млади живеят с мечти как да гледат болни мъже?!
Мда...

# 112
Това обобщение, че жените били неставащи студентки, платени или майки е крайно невярно дори за неговата възрастова група.
Да, човека предварително се е нагласил, че там няма подходящи жени, то как да стане тогава.
Така и с другите области от живота, дето “не ставало”

С тия изводи се е самообрекъл. Активното търсене не става за месец и айде.

А реално му трябва само една жена.

С това мислене, авторът е за платена любов.
Каква другарка, какви 5 лева, пардон, евро.
Студентки не стават, зрели жени пък с деца, много неудобно… пък без деца, ще искат имотен и умен, пак не става… НО мама винаги е вариант.

# 113
Нали всичките му близки са си отишли. Мама не е опция, някоя друга трябва да го доизгледа безвъзмездно, даже едно дете няма да ù направи.

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 23:20 от Нарцùса

# 114
  • Далечният изток
Да де, заместник на мама.

# 115
  • Paris, France
Иначе може да прибере някоя 60-годишна примерно. Ще го гледа като се разболее. Като мама...
Във входа на майка ми идват две 60-70 годишни да гледат болни 90-95 годишни, но не е за черните им очи. Работят и на други места. Едната искаше 40 лева за да сложи мускулна инжекция. Това преди месец. Жилища си имат. Едната живее сама, а другата с 25 годишната си внучка.

Днешните 50 и 60 годишни не сме особено грижовни. Преживели сме криза, работили сме от млади, сменяли сме държави, професии. Децата ни са отгледани. За какво да си причиняваме безплатна болногледаческа работа зорлем?

Чай и кафе у нас всеки си прави сам. Бих направила за някое от децата ми, за ММ, майка ми, свекърва ми 🌞, но да ида да отглеждам нечий недоотгледан, няма да стане.

# 116
Мислиш, че наборките му или по-млади живеят с мечти как да гледат болни мъже?!
Мда...
На много мъже това им е проблема. Те това си мислят.
Че мечтите на жените се изчерпват с това да намерят там някакъв мъж и да се въртят около него като 5 годишен.
И се чудят и маят защо пък не ги искат.
Много знаят мъжете какво искат жените.

# 117
  • Paris, France
Това обобщение, че жените били неставащи студентки, платени или майки е крайно невярно дори за неговата възрастова група.
Да, човека предварително се е нагласил, че там няма подходящи жени, то как да стане тогава.
За всички възрастови групи е вярно. Приятелите на сина ми, които са 20-30 годишни казват същото. 80% от обявите са на жени, предлагащи тарифирана любов. Останалите жени са си направили профил за майтап и реално нищо сериозно не търсят.

Моите деца са излизали на срещи с хора, срещнати в сайтове за геймъри, видео игри, IT, манга, учене на езици. С такива от сайтове за запознанства не. Не се получава и момчетата не стигат и до среща или рядко стигат до среща и е с някое момиче с външност, която хич не им харесва.

Има разминаване между желаната външност и външността на момичетата, които биха излезли на среща. След това трябва да я черпят, да я лъжат, че я хареават, да и купят цветя, да я заведат на ресторант и се оказва, че платеният тек е по-евтин и поне сигурен срещу дадената сума.

# 118
  • SF
Последното не го разбрах.

Този човек е загубил близките си (незнайно кога, но в сравнително млада възраст. Няма нужда да уточнява кога и как.) Съвсем нормално е страховете, притесненията му да са свързани с болести и смърт. Не ни се представи като болнав и умиращ, но примерът, който ни даде с болест и вода, говори за истинските му притеснения и за тях има реална причина. Много е гадно да си сам и пипайте внимателно в тази тематика.

Абсолютно същото мнение за приложенията съм го чувала от доста мъже, различни като тип и нагласа - или са платени или нещо женено търси нещо за разнообразие. До реални срещи трудно стигат. Ако си харесат момичета/жени от други градове, заради разстоянието бързо губят интерес (и двете страни). Не са мотивирани за едното кафе, вечеря или другото да пътуват.
Някои мъже споделят, че стават жертва на филтрите. Simple Smile Ако трябва да избират  между жени с деца и жени без деца, предпочитат без, дори и да е малко по-малко хубава или умна. Едно обстоятелство по-малко, с което трябва да се съобразяват.
В самото начало всички са егоисти и се интересуват единствено дали собственият им вкус ще бъде задоволен. Не им пука за комфорта на отсрещната страна. Когато се влюбят, вече са склонни и на големи компромиси.
Но авторът не си е хванал жена с дете, за да го мъдрим сега. Просто го разбирам защо, ако избира измежду много жени в тиндер, ще предпочете да няма гадже, да няма дете, да не е грозна и т.н., все логични критерии, заради които тук ще го изядете. Ако си падне по някоя колежка и тя има дете, или е леко нисичка и пълничка, би възприел лесно този факт.
И  за съжаление, има доооста жени, които на възраст, близка до неговата, са без деца. Дано срещне, но знам, че е трудно. А за приложенията съм скептична.

# 119
  • Далечният изток
Според вас случайно ли е тук? Форум, пълен с жени...
Пусна си обявата, може вече да има няколко лични съобщения. Със снимки даже.

Общи условия

Активация на акаунт