Къде и как да я открия ?

• 8 871
  • 308
  •   2
Отговори
# 285
А синът, ако не е бил щастлив в тази конфигурация, защо е седял? Или майка му, е проектирала собствените си чувства?

# 286
Примерно защото друга не е откликнала?

# 287
Примерно защото друга не е откликнала?

Не ми звучи добре, това да е мотивът, да седи човек в една връзка, още повече че нямат общо дете, което да служи за оправдание.
Отделно, странно е било очакването, той да бъде възприет като баща. Той е само партньор на майката. Толкова.

# 288
Или защото му е трябвало време да осъзнае положението, всички ли седят с някого от щастие? То със собствено дете е трудно, няма нужда да се заблуждаваме какво щастие е с чуждо, и то в самото начало та връзката, без да сте преживели нещо заедно насаме, вече да сте трима. Разбира се, хората могат да се влюбят и тогава да направят компромис, но това няма как да е самоцел преди това и да се убеждаваме какво щастие е.

Само партньор на майката? Но ако живее с тях, той не участва ли във възпитание, финанси и т.н.? Уж семейство, ама не точно.

# 289
Ами не е баща, детето си има баща. Взаимно уважение разбира се, би трябвало да има.

# 290
Есме, нищо от теб изброеното не е широкоскроеност.

# 291
Само партньор на майката? Но ако живее с тях, той не участва ли във възпитание, финанси и т.н.? Уж семейство, ама не точно.
Есме, сложно е.
Нямам личен опит, но съм наблюдавала близки семейства. При най-успешните двойки и наличие на ББ, вторият партньор на майката (или мащехата), участва във финансите (понякога прави и големи подаръци като кола за 18 РД), но във възпитанието не участва директно (не му се кара). Е, ако детето само попита за съвет, естествено е насреща. Защо е така не знам, но работи.

# 292
Аз имам опит и мога да кажа, че само отстрани е лесно да живееш с дете на партньора ти. Аз си го бях причинила само и единствено от безумна любов, но си прочетох урока и никога не повторих. Човек, който няма деца, да се вкара във връзка с партньор с деца, ами не е най- доброто нещо. Сори, ако някой се почувства наранен от моето мнение.

# 293
  • SF
Есме, нищо от теб изброеното не е широкоскроеност.
Може, може... Щом, казваш! Ти със сигурност знаеш кое как е!

Имаме различни тълкувания и възприятия за "широкоскроеност".
Някой може да се смята за широкоскроен, защото излиза да се разходи в пороен дъжд. Друг се възприема за широкоскроен, защото позволява на жената да му плати сметката. Трети излиза на среща некъпан и с непрани дрехи, надявайки се, че останалите са широкоскроени и не държат на тези дребнотии.
Широкоскроен е като хубав, добър, креативен, забавен... Всеки според собствените си критерии ги възприема тези епитети. Едни от нас ги раздават с лекота, други са по-въздържани, трети са ту така-ту иначе.
Аз нямам някаква трактовка за широкоскроеност. Повтарям и потретвам, че хората сме такива, каквито сме.
Който не е широкоскроен според нечии или собствените си възприятия, няма да се чувства щастлив във връзка с женени партньори или партньори с деца (вероятно, няма как да знам със сигурност и не претендирам.)

# 294
Напротив, има конкретна трактовка на широкоскроен човек.
И тя няма общо с мърлявщината или сметката. Simple Smile
Потърси, почети.

# 295
  • SF
Защо аз??? Не твърдя, че мърлявщината е широкоскроеност. Къде видя да съм написала такова него??? Върни се, чети!!!! Simple Smile
И мърлявите не се мислят за мърляви, а за широкоскроени - това допускам.
Защо искаш да ме дообразоваш? Бъди широкоскроена и ме приеми такава, каквато съм. Ако ти пречи, значи не си много широкоскроена. Simple Smile

Напротив, има конкретна трактовка на широкоскроен човек.
Може да има. Но виж горе какво съм написала: аз нямам. И не я ползвам.
Защото може и да се объркам някой път.

# 296
?
Май някой си няма работа.

# 297
  • SF
Не знам защо го пишеш това.
Намери кратко време между твоята работа и се върни да четеш (само 2 поста). Или се заяждай. Както прецениш. Ще упражня широкоскроеност.
Иначе, ако те интересува, да, свободна съм днес. Имам време бол!

# 298
  • Обран бостан ;)
Водя курсове по шеф и кройка - 10 евро на час. Trollface

# 299
  • SF
Запиши ме! Но бъди широкоскроен, ще ти плащам 1 евро. (ако не знаеш какво е това, прочети, има точни трактовки)

Общи условия

Активация на акаунт