КГБ = Клуб на Готините Баби - 244

• 2 133
  • 101
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Янче, да ти е честит внука, здрав, успешен и да ви радва!
И аз съм с високо кръвно тези дни. Купих си нов апарат, който говори. След измерването му съобщава стойностите и ме предупреждава, че според СЗО това кръвно е леко завишено. Аз чинно глътвам още едно хапче. Не мога да споря със СЗО.
КАГ, много пари ще похарчиш за стоматолог! Ама и при мен е такова положението през последната година. Първо правих кореново лечение. Много трудно, с усложнения, понеже бях в провинцията и се наложи да търся зъболекар в Дупница. След това ме оперираха заради ретиниран мъдрец. И тъкмо си мислех, че съм приключила, сега се установи, че трябва да правя още едно кореново лечение. Моята зъболекарка смята, че имунитета ми се е сринал. За съдържанието на портмонето няма да коментирам.
Айше, а всъщност внука ти няма ли нищо в гърлото? Много странна история и пълна незаинтересованост от родителите. Трудно е да се даде препоръка.
Четох ви всички, ама не мога да ви коментирам, само ви желая хубав следобяд!

# 91
Янче, честит рожден ден на Криско! Да е здрав, щастлив и да сбъдва мечтите си!
Пипи, аз накисвам слушалката на душа в силен домашен оцет и се изчиства идеално, а водата при нас е много варовита.
Момичета, а аз вчера в късния следобед бях с ниско кръвно и учестен пулс. Дали пак е имало някакви бури, щом и при вас е играло 🤔
Ще надничам в очакване продължението от Фло.

# 92
  • София
След като обядвахме излязохме с голямата внучка до центъра. Отидохме първо до Операта. Подарих й билети за балета Спящата красавица, после се почерпихме във Виенската сладкарница. Приказвахме си. С нея винаги ми е интересно и приятно.
Сега да ви кажа какво съм намислила. Факт е, че имаме много работни, но скучаещи  дЕдовци в групата. Да направим списък кой с какво може да ни е полезен. Един ще пазарува, друг ще готви,  да не мързелува. Следващият ще води на градина  внучета, друг ще разхожда кучета. Ще има кой да ви подрежда бельото, друг ще ви  ремонтира ел. таблото. И старите уреди ще поправи, и дребни ремонти по дома ще направи, някой ще разнася илачите на свекървите и тъщите, друг ще ни почиства къщите. И тогава за нас какво остава - кеф ни Дядото, кеф ни китаеца - за нас остава една забава! Stuck Out Tongue Winking Eye
Притеснена съм, че много любопитни висят на клона, клечат на балкона, та да не се увеличи много броя на бабите и  асортимента и да скочи цената на  абонамента. Joy

# 93
Yes, приема се.
Лелее, те тогава какъв живот ще падне!
Рапортувам - внучета и манджи доставени на местоназначението.
Бабата Клечка си взема мръсните съдове и си чака трамвая за дОма.
Опасявам се, че може да съм заключила кучето на балкона, че излизах да взимам торбата с боклук преди да тръгнем. Ще си покаже, като се прибера.

# 94
Мериан, можеш ли да му "вземеш думата" на новия апарат? Или задължително бърбори? Аз такъв клюкар не ща вкъщи, че майка ми много ще се стресира. Тя и сега като види светещ индикатор за по-висока стойност (дори с една единица, ама свети) се нашашква. Когато ѝ меря кръвното все го слагам встрани, за да мога само аз да си го виждам. Кассс, онзи ден мама беше с учестен пулс. Не знам имало ли е изригвания. Моето е нормално въпреки кофеиновите кафета, пу-пу!
Сега се чучнах под храста с цигара и безкофеиново. От понеделник в Лидл ще го пускат на промоция и ще се заредя.
Обещавам повече да не се заричам, че ще почивам. Тъкмо легнах и си пуснах филма и се започна едно дрънчене по месинджър, звънене на телефон. Айде отбих топката, приключих чатове и тъкмо да заспя - мама се събуди и дойде при мен да си приказваме. Та така. Филма е на пауза и ме чака. Смрачава се. Няма за кога да лягам.

Фло, Тетин от скука днес си подрежда неговото царство - мазето. Познайте! В един ненадписан кашон ми изнамери двата чифта боти и кубинките! После ходи на пазар, че и втори път, защото му свършил червения пипер. Сега готви пълнени чушки и се радва, че ще е дядо заведи-прибери дребосъчковци цяла седмица. Пу-пу! Heart

# 95
  • Вила Великула
Такааа, по предложението на Фло - за съм с двете ръце. Не  че ММ не върши работа  но все още ходи на работа и докато се прибере не остава време за нищо. Давам си заявка: Ромео да ми подреди гардероби (а те са големи и има занимава за по-дълго време), минаваме при Тетин на изхранване, че много вкусно готви..има ли някой да предложи други услуги? Ще се възползвам на мига.

# 96
О, Ромео в гардероба - да ми намери банските! Wink ;Simple Smile

# 97
  • в сърцата на любимите ми хора
Само за слугинаж ли ще давате дедковци? За нещо по-така не стават ли? Че то и това си е работа 😜

# 98
  • София
Супер си МАМСИ!!! Гяволче си! Smiling Imp
Очаквах този въпрос! Скрита лимонка си ти. Разсмя ме! Joy Най-го очаквах от БОРЯНА, ама тя май гората хвана. Нигде никаква я няма наш'та бодра смяна, нашата БОРЯНА. Ще се появи - не е разбрала за новата оферта. Иначе веднага би дотичала. Stuck Out Tongue Winking Eye
Готова съм с отговора - нямам против. Sunglasses  - не знам, не чух, не видях! Stuck Out Tongue Winking Eye Оставям на вас, на  вашата инициатива и изобретателност- въпрос на споразумение. Коя как се договори. Joy

# 99
  • някъде другаде
Едва ви изчетох.
Янче , жив и здрав да е Криско. Желая му щастие и сбъднати мечти.
Днес беше интересно , имаше над 200 туристи , които след като се качиха до върха дойдоха на поляната. Имаше един мъж , който носеше акордеон.

На дефилето с кукерите също беше хубаво.

# 100
  • София
Янче,честит рожден ден на Криско!Да е здрав,щастлив и да ви радва с успехите си!
КАГ, зъбите на мишките растели през целия им живот и затова обичали да гризат твърди предмети.Но предпочитат някои кабели,повече от други.В работата имахме проблем с кабелите на топломерите.Непрекъснато ги прекъсваха.Спасихме се като ги вкарахме в ПВЦ тръба.А в трафопостовете много често намирахме печени плъхове на шините.Но до пожар не сме стигали.
 Тану,смях се с глас за корсажа .Спомних си нещо..тогава не съм се смяла,ама сега ми е смешно.
Скрит текст:
Едно време свекър ми,който имаше сериозна деменция,беше свалил от простора мои гащи и ги беше обул върху неговите хасени гащета.Така,без панталони, си изкара няколко дни,до като не дойде синът му и го накара  да ги събуе.Добре,че не носех прашки и добре,че не ги беше обул на голо.
 Имам фризьорка от  много години,последната и такса беше 15лв за подстригване,боядисвам се сама.Сега не знам каква ще и бъде таксата,но предупреди,че тя няма да приема евро.Никога не съм я виждала толкова ядосана.
  Тони,много сладки кукерчета си снимала.Момиченцето е и много малко.
   Фло,защо се чудите.Разиграйте ги мъжовете на зарове.На коя какъв се падне,това да работи.Следващата седмица-друг.Заявявам,че аз няма да участвам.Ако трЕбе в пещера отивам,но втори път с мъж работа да си нямам
   Хайде-със здраве!Пак се сетих нещо...

# 101
  • София
Само за слугинаж ли ще давате дедковци? За нещо по-така не стават ли? Че то и това си е работа 😜

Младежа Пл. си става и за Другото. Но пък аз не си го давам - кръв ще се лее.

Янке, да е жив и здрав Криско! Да сбъдва желанията си и да успява във всичко.
Плетката на Анжелка аз бих и добавила 3/4 ръкави и бих наплела и постеснила деколтето. Така ще се носи с дънки и яке в т.н. тяхно лято - като стане над 16 градуса.
По проблема с Мрънч - според родителите е на псих. основа. По обяд г-жата им правила забележка да не мляскат и говорят докато ядат. Казала, че така храна ще влезе в белия дроб, ще се задушат и ще умрат. Той се бил впечатлил и сега кашля. Но аз гледам редовно сайта на у-щето - в четвъртък са имали риба в стола. Според мамка му е нямал купон. Но класа хапва заедно - кой с купон, кой с кутия домашно, кой като нашия - с нещо си от баничарницата . Опитват едно от друго, разменят си храни и може да е лапнал рибка и костичка да му е забита в гърлото. Отричат моята версия категорично. Според тях - ние възрастните сме обременени, говорим без да мислим, стресираме децата и после истерично крещим да ги лекуват. И  за друго сме виновни - някой вчера е трябвало да се занимава с него, да го отвлича от кашлянето. На плахия ми въпрос как Пл. едновременно да готви обяд, да го занимава и да обръща внимание на Мрънла - не знаят, но сме длъжни да се справяме. А защо бащата като го върна от прабабата не остана да го занимава отговор не получих. Спокойно можеше да си играят нещо докато Пл. дебне Мрънла да спят, ядене и пиене има. Иначе по празници Оня може да виси у нас и да ревизира хладилника, но като е за детето му - няма време, играта го чака.
Фло дано се изкаже професионално - дали толкова дни без храна и с кашлица може да е заради репликата на г-жата. Че той не се впечатли като лятото почина любимия прадядо. Бил болен, станал звездичка и ни гледа от небето. Ще ми е интересно и мнение на КАГ, нали се занимава с наборчета.
Пипи, до социални няма да стигна, яла съм им попарата без да имам проблеми.
Съжалявам, че занимавам аудиторията с моите ядове,  но все някъде трябва да го споделя.
Прескачайте, ако не е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт