КГБ = Клуб на Готините Баби - 244

• 3 560
  • 155
  •   4
Отговори
# 150
Чакам пред кабинета на ЛЛ, 10 човека сме, някои като мен само за изписване на лекарства. Дано до 16 ч да съм приключила, за да се прибера навреме и да вземем Дребосъчко от градината. Заради повредената кола са разрешили на дъщеря ми да работи от вкъщи, та ще е по-лесно.
Тану, сигурна съм, че ще се забавляваш. Успех!

# 151

Черпя по едно следобедно кафе CoffeeCoffeeCoffee
Е, обадиха се за колата - само да кажат, че не са готови и ще я задържат до четвъртък. Явно майсторът е все още болен и не могат да се справят без него. А е специализиран сервиз за Пежо ... ММ хукна с градския транспорт до ЛЛ на свеки, че има кабинет и тук. Не пожела да си извика такси или да се обади на приятел (съседа на 1-вия етаж).
Пипи, очакваме рапорта - всичко да е ОК!
Дидиа,  духом сме с теб
Тану, вие с КАГ се редувате - да ти е леко и приятно завръщането при децата. Хубаво е, но за малко. ММ ще ходи тези дни да чете лекции на задочници - все повече не му се занимава и гледа да отбие топката.
Ениса, как си - овладя ли световъртежа? Дано да е отминало всичко.
Мамси, лек обяд си приготвила. И аз спретнах едни банички-мъфини с поизостанали листи за баница - вчера само ги планувах.
Ранеллка, както казва Ениса - премести си китката на другото ухо ... И защо "малко остава" - да не би да се пенсионира колежката?
Фло, приятна вечер с гостите - да ви е весело и забавно!
И аз се чудя къде се покри Борянка ... Май ще пускаме следовото куче Smirk

# 152
  • Вила Великула
Аз вече съм в къщи - фризирана, разкрасена и здрава. Доктора каза, че всичко е наред. Края на годината отново при него.
Рапортувах - пускайте палчетата за мен. Сега стискаме за Дидия.
Борянка наистина се покри, 5 дни не се е появявала- пускаме ли кучетата да я търсят?

# 153
  • в сърцата на любимите ми хора
Ооо, Пипи. Чудесна новина. Сега чакаме същата и от Дидия 🤗

# 154
Поздравления, Пипи! Все така и занапред!
Стискам и за Дидия! Търпение 🍀

Ние се справихме с прибирането на Дребосъчко и на изпроводяк с каката и баща им им връчихме една торба с първо, второ и десерт. За утре пък искат спагети. Лесно, аз доволен. Ще сготвя и една тенджерка боб с наденица, че и него го обичат.
Сега ми се доспа.
Борянка да се обозначи! Simple Smile

# 155
  • някъде другаде
Пипи , чудесна новина. Все такива резултати да ти съобщава лекаря.
Тану , ще се справиш , и ще ти е забавно.
При нас цял ден вали. Следобед спря тока , а се топлим и в кметството с климатици , та измръзнахме.
Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт