КГБ = Клуб на Готините Баби - 244

• 5 782
  • 236
  •   2
Отговори
# 195
  • някъде другаде
Бързо да оздравяват болните дечица.
Дидия , и аз те мисля. Силно съм стиснала палците днес за добри резултати.
Макавели , Криси е юрист по образование.

# 196
  • Вила Великула
Добро утро и от мен. Спала съм 5 часа, ама това май е обичайното напоследък. В последните дни не мога да заспя преди 2 часа през нощта. А вечер към 20,00 ме наляга страшна дрямка и едвам удържам да не заспя, но после ми минава и ставам свежа и готова за подвизи.
Тони, и при мен се отваря предложение за няколко страници:

като разцъках, предположих, че е тази:

Успех на дъщеря ти!
Питате ме дали овладях положението - не, и става по-зле. Нищо не ме боли, не кашлям, нямам температура, но говоря като стар пушач и като поговоря малко повече, започвам да кашлям, защото ме дразни гърлото.
Надявам се Болянка скоро да оправи проблемите с влизането в темата, че ми липсва.
Дидия, всички стискаме палци. Надявам се за добри резултати. Моля те, обади се!

# 197
Фло, гледах постановката
миналата година, заслужава си.
Уморено ми е, дремливо, а и
времето допринася.
Болните да оздравяват!
Хубав ден!

# 198
Пипи, от време на време и аз си губя гласа - от дрезгав до степен шепнене без други екстри като хрема, Т, кашлица и т.н. Явно възпаление на ларинкса и гласните струни. По препока на ЛЛ ползвам тези препарати и съм доволна. Може да пръскаш Тантум верде, има го и на таблетки за смучене, също и лукчета, евкалиптови бонбони или Кармолис.
Скрит текст:

# 199
Да е добър денят ви , приятелки!
Болни внуци да оздравяват, при Диди  всичко да е точно!
Пипи, може да пробваш с  Исла ( таблетки за смучене) за дрезгав глас.
Макавелли, днес времето е за топъл чай и книга. Какво чистене! "Нали пак ще се изцапа"!
На всички пожелавам да ви се случат планираните неща!
Аз до обяд ще мързелувам.
До скоро!

# 200
# 201
  • София
Ето ме и мен. Минавам като една фурия, че ме зоват важни комитетски дела.
От снощи и Елиа е с 39.2. Веднага дадохме Магнавир и ампула Аналгин. Овладяхме положението. Не я боли гърлото, не кашля. Това пък какво е - явно някакъв нов десен грип.
От сутринта сероизно подхванах Касата, за да не ви мрънкам в края на месеца. След малко тръгвам към тръстиката. И така, до късния следобед.
Хайде, останете си със здраве! Hug

# 202
Тетин е с повръщане. Днес при мама щяха да идват племенницата ми с детето, за да се видят. Отложих гостуването.

# 203
Ехооо, къде сте всички? Голямо затишие цари тук, цял следобед никой не се е появявал?
Дано сте поовладяли положението с температури, кашлици и други наразположения и да няма други разболели се на редичката!
Взехме си колата отремонтирана, ходихме до село да занесем лекарствата на бабата и продукти. На връщане пазарувахме и вече сме си у дома. Не ми се влизаше в магазини следобед, но успяхме да се справим преди края на работния ден на трудещите се. Уж да "щъкат" по-малко вируси в пазарното пространство Smirk

# 204
Тетин се пооправи. Даже го игра такси на дъщерята и дребосъчковците до педиатъра. Нейната кола отново се развали. Свети ABS. Аман от тези стари коли, само дертове.

Поседнала съм в люлеещия се стол и горя калории в мамата Wink Дребосъчковците са си пуснали тренировки в тубата - търчат, скачат, размахват ръце и ме агитират да се присъединя Heart. Няма хрема, няма нищо. Мен ме мързи, та две не видя. Спи ми се по никое време.
Другите болнички как са?

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 19:07 от tetka_the_best

# 205
  • Вила Великула
И аз съм тук. Приключих с работата за днес. Сега почивам. Нищо ми няма, освен грачещия глас.
Макавели  честит успешен ремонт на колата.  Да не ви прави повече проблеми.
Дидия, обади се
 Мисля те.

# 206
  • някъде другаде
И аз влизах следобед и видях , че няма никой.
Аз след работа си направих разходката , после си опекох пилешки пържоли и направих зелена салата. Сега вечерям и ще полегна с книжка.
Всички мислим Дидия , дано се обади с добри новини.
Лека вечер и спокойна нощ ви желая!

# 207
Sparkling Heart

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 21:41 от Didia

# 208
Диди, ще се справиш! Ти си боец!
И на другите болнави  бързо да им  минава
Тони, браво на дъщеря ти! Много интересна кутия. По-различна от други валентински подаръци.
Днес се запознах с повечето родители. Оказа се, че неколцина съм ги учила, а на двама други съм учила децата.
Утре пак ще отида за малко, а от понеделник, живот и здраве - редовно.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 20:45 от тану

# 209
Дидия, с теб сме Heart
Дребосъчковците са у нас все още. Докато дъщеря ми и зет ми дойдат, те похапват И пържени картофи. Изключително здравословно. А, и краставица.
Кучето лежи в краката ми и си проси галене повече от децата.
Мама е извадила стари снимки и писма. Обещах ѝ, че пак ще ги гледаме след като изпратим гостите.

Общи условия

Активация на акаунт