Отговори
# 60
Боверик, освен, че си женомразец, какво друго доказа?
Ще ми се да формулираш поне някоя друга теза.

То аз ако угаждах на всички жени, които искат по някоя формулировка от моите, кой знае къде щях да съм сега.
Тая раота и брат ми пит не може да я свърши. 
Не влагай много надежди, това само да ти подшушна.
Обаче с правенето на смях на етикетаджийките добре се справям.
Живото доказателство.

# 61
Аз съм тука за коментарите 🍿🍿🍿

Ми не, Bowerick, само ти си мислиш, че се справяш.
… някакви пехливански борби все водиш.

# 62
Мисля, че магията изчезна още на първа страница. А чашата отдавна е преляла..."с няколко капки ракия".
Всичко, което излиза от автора си с думата "скромно", обикновено е далеч от скромно.

# 63
За н-ти път, мъже, издавате се като дефицити с тия нелепи включвания.
Каквото и да приказваш, ясно става, че не си желан от жени и не си получил ни ласка, ни одобрение, ни нежност.
И оттук ефектът на снежната топка - свикваш да раждаш само озлобление, което поражда само още присмех.

# 64
Ето как изглежда според ИИ описаното:

# 65
Добре, че едното дете няма нужда от допълнителна ръка. Но все пак е притеснително, че лакътят на едната от ръцете е в огъня.

# 66
  • София
И манджата очевидно загаря.
Аз имах такъв период - ходех на работа, грижех се за децата, училищни работи, кучето, пазаруване, готвене, чистене, ВиК понякога и други дребни поправки ииии в един момент пуснах тема:
За какво ми е мъж?

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 11:09 от Rockstar

# 67
И манджата очевидно загаря.
Аз имах такъв период - ходех на работа, грижех се за децата, училищни работи, кучето, готвене, чистене, ВиК понякога и други дребни поправки ииии в един момент пуснах тема:
За какво ми е мъж?
За да ти се поклони Laughing

# 68
А, някои мъже обясняват за майчината ласка и бащината строгост, но тук май не сме на този етап.

# 69
  • Далечният изток
Много ракия ѝ е налял тоя ИИ. Авторът каза няколко капки.

# 70
Тя ще подаде тази чаша на мъжа - какво, да не искате сам да си сипва? А за нея в петата ръка със сигурност има капкомер, в шестата - кърпичка, да му бърше очите, като й плаче на рамото, ако си намери място там, де.

# 71
  • Обран бостан ;)
Опитвам се да изкажа нещо, което напира в мен от дълго време. Тема, необятна като Вселената, която трудно се побира в няколко изречения. Що е то красота и какви са нейните критерии?
Скрит текст:
Разлиствам стария тълковен речник (на който отдавна му липсва корицата и първите страници) и цитирам: "Красота – качество на красив; това, което действа приятно на погледа или слуха; което е приятно с външния си вид и вътрешното си съдържание; хубост."
Нека направим един скромен анализ... „Приятно на погледа и слуха...“ Всички познаваме жени, които са прекрасни, докато не отворят уста. Изрекат ли дума – магията изчезва. Затова авторите на речника правилно са добавили: „...и с вътрешното си съдържание“.
Като мъж признавам, че светът е пълен с хубави жени – рускини, украинки, шведки, бразилки... списъкът е дълъг. Но българките притежават освен изключителната външна красота и онази особена красота, при която „вътрешното съдържание“ свети през очите. Българската жена носи в себе си качества, които трудно се срещат по други географски ширини:
•   Достойнство и такт – тя има вродено чувство за мярка и уважение в отношенията.
•   Търпение и разбиране – приема те такъв, какъвто си, и намира начин да балансира домашния мир.
•   Споделеност – тя е онази, която ще приготви най-добрата салата и ще си сипе няколко капки ракийка, за да ти направи компания в края на деня и да сподели товара ти.
•   Силата на богиня – като многоръката Шива, тя успява едновременно да държи децата, да носи чантите с покупки и да поддържа свещения огън в дома.
Това са добродетели, типични за нашия корен и нашия дух. Горд съм, че съм българин и че имаме такова национално богатство.

Поклон пред българската жена!

Господа, вие какво бихте добавили към този портрет?
А вие, дами, коя от тези „свръхсили“ ви е най-трудно да поддържате в днешното забързано време?
Румен Атанасов – Джокера

ОбъркАл си форума Румене.

Тук са се събрали всички , около 30-тина, красиви, умни, силни и независими жени с безлимитни кредитни карти, пред които всички АЛФА мъже коленичат.

Накратко - няма как да се припознаят в твоето определение за красива жена. Wink

# 72
Попитах ИИ как би изглеждал съпругът на тази жена.
Резултатът:

Забележете, че е с маникюр.

# 73
  • Somewhere far away
Аз по съвсем друг начин си го представям.

# 74
  • София
Обаче жената изглежда на 35, докато мъжът са го нагодили към 45.

Общи условия

Активация на акаунт