Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда - тема 38

• 1 519
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Тоя е ясно, че ако се наложи нещо ще има допълнително плащане. На мен по-скоро въпроса ми беше за идеален вариант секцио. Ето на една дама й е излязло 4200 преди месец , друга споменава 4800. Разликата не е малка, не е и голяма.

Може ли някоя която е била в двойна стая да каже как се случват свижданията. Таткото идва да ви види с бебето между 4 и 6 мисля бяхте писали. Не става ли много лудница ако се засекат всички заедно?

# 31
Аз бях в двойна стая и не съм стояла допълнително дни, а стандарните нощувки.

Иначе свижданията в родилното са между 17:00 и 18:00ч. в стаята. Може по един човек на една родилка (тоест най-много да сте 4-ма наведнъж - две родилки с двама посетители)

# 32
В Токуда реално дори двойните стаи имат нещо като преграда с телевизор и пак дава известна доза уединение.

# 33
Според мен има грешка в сумата от 4800лв, защото дамата е писала избор на екип - 900лв., а тази сума поне при мен беше включена в цената за самото раждане. Т.е. сумата от 4200лв., както е написала дамата, която вече е платила ми се вижда по-реалистична.

Тоя е ясно, че ако се наложи нещо ще има допълнително плащане. На мен по-скоро въпроса ми беше за идеален вариант секцио. Ето на една дама й е излязло 4200 преди месец , друга споменава 4800. Разликата не е малка, не е и голяма.

Може ли някоя която е била в двойна стая да каже как се случват свижданията. Таткото идва да ви види с бебето между 4 и 6 мисля бяхте писали. Не става ли много лудница ако се засекат всички заедно?

# 34
^ Има грешка, да.
Избор на екип си е в цената за раждането. Прилагам ценоразписа.

# 35
  • София
Преди 10+ години нямаше престой от една нощ в реанимация, а направо връщаха в стаята. Аз бях с още 3 момичета. Има ли ощв самостоятелни стаи, в които и бащата да може да остава?

# 36
  • Sofia
Преди 10+ години нямаше престой от една нощ в реанимация, а направо връщаха в стаята. Аз бях с още 3 момичета. Има ли ощв самостоятелни стаи, в които и бащата да може да остава?

Има самостоятелни, но често ги пазят за по-специалниʼ пациенти тъй като понякога има певици, тв водещи, депутатки, футболни съпруги и разни други известни. Но за оставане на бащата май тук писаха, че освен таксата за двойна стая се заплаща още някаква сума на вечер.

# 37
Преди една година сумата за придружител беше около 100 лв на нощувка, при мен имаше възможност за настаняване в самостоятелна стая като за това ме попитаха непосредствено след раждането.

Има самостоятелни, но често ги пазят за по-специалниʼ пациенти тъй като понякога има певици, тв водещи, депутатки, футболни съпруги и разни други известни. Но за оставане на бащата май тук писаха, че освен таксата за двойна стая се заплаща още някаква сума на вечер.

# 38
Момичета, няколко административни въпроса, ще съм благодарна ако някой помогне:

1) Направление за хоспитализация: Трябва ли да ходя при личната, за да ми го издаде и кога? Могат ли от Токуда да го пуснат?
2) Амбулаторна карта: След като я закупя, трябва ли да мина през личен лекар, за да ми я завери или е достатъчно просто да си напиша данните? Нужна ли е за издаването на 45 дневния болничен?

Благодаря предварително

Направлението се издава от лекаря ти в Токуда и е безплатно.
Амбулаторната карта не е нужно да се носи при личния, просто си попълни личните данни и да, необходима ти е за издаване на 45-дневния болничен

Общи условия

Активация на акаунт