ДВАНАДЕСЕТИ клас 2025/2026 - Тема 2

• 1 964
  • 68
  •   2
Отговори
# 60
за рокли фешън дейс, абаут ю, абаут ю аутлет, бест сикрет- на намаление. имат такива. както и аутлет центъра зад метро един магазин с много стари колекции зара и сходни.

# 61
Виждала съм тук прекрасни официални рокли и обувки, нови различни номера и много бройки, струва ми се, че разпродават складове.

Втората рокля на моята щерка беше втора употреба. Те имаха две вечери. Не се чувствам засрамена. Струваше 20 лева. И прекрасно си пасваше с вече закупени обувки и други гъделъци. Беше изключително специфична кройка, а дъщеря ми с много рядка фигура - дребничка и изваяна. Та си паснаха двете чудесно.

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 19:18 от _re_ge

# 62
Аз също нямам никакви проблеми с втората употреба, мога и да шия добре, но за мен не ми се занимава Simple Smile и така е лесно и  малко по-евтино ( много евтино не е-при 20 евро/килограм ново зареждане в любимият ми магазин) Но от там само за мен, на децата ново, че и марково…;))) Да не казвам, че костюмите им за бала са от Милано Simple Smile

# 63
  • София
KallyMay, благодаря ти за last-bell-темата Kissing Heart

Ни костюм има наборът, ни желание да правим събиране. Един от организаторите на бала на гимназията е, раздава се в тази посока. Ще измислим нещо лятото, не мога да не се издокарам в някой тоалет Joy
За костюма установи, че единствено той от компанията няма такъв, щял сам да пазарува, да видим. Направо не усещам, че ще се развеждам за пръв път с МОН, а това си е повод за луд купон Joy

# 64
  • София

Моля, не ме бийте, ама... за какво рокли за майки?

# 65
Е нали нещо трябва да облечем за заведението в което ще го изпращаме? Няма да отида с дънките с който ходя на работа. Аз използвам всеки повод за да сложа рокля, защото в ежедневието ми няма как да се наконтя, а и да го направя, никой няма да ме види Simple Smile Изобщо не говоря за тип абитуриенска/булчинска рокля, а просто нещо ново и по-така, все пак празник имаме в семейството!

# 66
Аз имам предвид рокля за майки, тип абитуриентска. Всеки си е с вкуса, за мен завършването е голям празник, защото съм имала много проблеми с младежа и съм изключително горда, че ще завърши и иска да учи в университет. И ще го отбележа подобаващо. Просто бюджетът тази година е приоритетен за други неща и търся евтина рокля.

# 67
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Като сте отворили дума за рокли, спешно си търся ежедневни, леко артистични(бохо или просто елегантни) рокли, но не от моловете. Не знам къде в София да търся.

Лельо Огг, така бях на бала на големия - бохо рокля до коляното и бели кецове с дебела подметка 😀 и косата на 7 плитки

Ако имаш време, надникни в магазинчето "no comment" на Пиротска. Миналото лято имаше елегантни - дантели и пайети, но имаше и много симпатични - памук, лен, леко бохо, леко италиано Joy
Там е малко "на момента", имам усещане, че зареждат ишлемета и каквото се е шило, такова има.

# 68
  • София
Има много момичета около мен, които си търсят рокли, отскачат и до Одрин - имало голям избор на хубави цени. Аз, преди години, си търсех рокли за коктейла и сватбата на брат ми, голяма мъка беше. В Истанбул открих моя магазин и оттогава за всякакъв повод ходя до там - от леко елегантни до тип "принцеса".

В МОЛ Парадайс и Сердика има магазин CattyM - открих и тях преди години, понякога имат страхотни рокли. А и по-различни и свежи панталони, сака, ризи купувам от тях.

Общи условия

Активация на акаунт