ДВАНАДЕСЕТИ клас 2025/2026 - Тема 2

• 1 356
  • 50
  •   3
Отговори
# 15
  • Пловдив
Честита да е новата тема! Да е пълна с хубавини!

# 16
  • Бургас
Благодаря за новата тема, Kally!
Гласувах.
Девойката е с две приятелки в Холандия. Отново опознава Satisfied
За бала не сме готови, но и никой от нас не се забързал.

# 17
  • България, София
Кали, благодаря за новата тема Flowers Hibiscus
Нека е все така уютна и спокойна и да я напълним с позитивни новини и вълнения!

На гоооолеми патерици честити да са всички навършили пълнолетие наборчета в края на 2025г., а също и рожденика на re_ge! Да бъдат здрави и благословени, обичани и щастливи, нека смело и уверено гледат напред, мечтаят и сбъдват мечтите си!
Честито попълнение в семейството на Бебчо. Надявам се, че всичко с мама и бебе вече е наред, радват си се у дома и неприятностите за зад гърба ви.
Нещо много бях изпуснала нещата и трябваше да наваксвам.

Честито също така на всички, които вече са приети студенти, и всички, които имат шофьорски книжки! Разумно и безаварийно шофиране пожелавам!

Гласувах в анкетата. Посочих само един университет засега. Желанието на девойката е кореистика в СУ. Евентуални ще мисли и резервни варианти. От събота започва подготвителен курс по АЕ, организиран от преподаватели по американистика и англицистика. Уроците по БЕЛ си вървят. В събота беше на пробна матура. Чакаме резултат.

Благодаря за споделената информация за изложението за абитуриенти. Възползвахме се.
В неделя отидохме уж само да разгледаме, а си тръгнахме с поръчана рокля. В Асеновград ще я шият, та ще ходим от там да я вземаме. Не ни беше цел рокля от Асеновград, но така се получи. Хареса си модела, поиска някои модификации, които казаха, че ще могат да направят, също и да бъде в друг цвят и готово. А и двете дами бяха изключително мили. Обещаха да пращат снимки в процеса на изработката.
Купуването на готова рокля, която да й пасне идеално е трудна работа. Много е слаба и почти всичко което е пробвала, все е широко с 1 - 2 изключения. 
Аз все се надявах, че роклята ще е от магазина, от който взехме на сестра й, но тя си избра друго. Escuara е магазинът, намира се в гр. София, ж.к. "Бели брези".  Преди Коледа бяхме ходили в магазина им и доста рокли пробва, евентуално обсъждахме комбинация от корсет на една рокля с долна част от друга, което казаха, че могат да направят.  Те също бяха на изложението.
Ако някой още се чуди и търси, препоръчвам ги с две ръце и цените им са доста разумни.
Вече сме с една стъпка напред в подготовката за бала. Остава всичко останало:stuck_out_tongue_winking_eye:
За изпращането иска костюм - панталон с широки крачоли и сако.
Мисля да пообиколим по Пиротска. Надявам се да успеем да намерим.

# 18
  • гр.Варна
Благодаря за новата тема! ❤️
Нека бъде изпълнена с чудесни новини за приети студенти — точно там, където мечтаят да бъдат. Flowers Four Leaf Clover
Следя ви с интерес и информацията за костюмите ми е страшно полезна. Даже ходихме и до магазина на Теодор, но ни казаха, че още нямат нова колекция,та ще поизчакаме.
Радвам се на инициативността на децата и на това как с такава увереност преследват мечтата си за желания университет.
Нашето момче, понеже е в МГ, е убеден, че подготовката му е напълно достатъчна. Ходи само на школа по БЕЛ, но ще се явява на матура по математика. Не решава задачи, не се напряга — само мързелува и играе на компютъра с приятели. Все едно не е в 12. клас.
Имам чувството, че само той е така… макар да знам, че вероятно не е.
А иначе, който го попита — ще учи в чужбина. Спокоен е, че както винаги и с учене в последния момент ще „му се получи“.
Шофьорска книжка има от миналата година, но не и желание да кара — притеснявал се от „лудите шофьори“ в града. Та и тук сме в застой.
Казах си мъката.Anguished
Остава ми да се радвам на хубавите новини за приетите деца. 😊

# 19
Велина, честито за роклята.
Може ли подробности за курса? Той във връзка с изпита по английски в СУ ли е? Моята не цели източни езици, но май иска нещо с филология в СУ и се чуди дали да се яви и на английски там.

# 20
  • България, София
MianaNia, ето това е курса

https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/universitet_t/fakulteti/f … _i_amerikanistika

Ако имате интерес, бързичко се свържете, защото в събота и неделя курсът стартира.
Ако има места, да ви включат.
Аз звънях малко след Нова година. Присъственото обучение се провежда в Лозенец, пазара на бул."Черни връх". Има един учебен център.
Моята девойка поиска дистанционно.

# 21
MianaNia, ето това е курса
Много благодаря, ще проверя.
Твоята е на подготвителен, нали? Моята иска само да види формата на изпита и само за тренировъчен.

# 22
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Dobri, може и на живо да ни погледнеш след изпитите. Да го отпразнуваме подобаващо. Kissing Face

Joy ако не съм ви изплашила предния път, мога пак да опитам.
С удоволствие ще се присъединя към празника.

# 23
Момичета, понеже се боря със седмокласната епопея и не мога да се справя на няколко фронта, моля ви да ме насочите къде мога да запиша набора за пробни матури по ПП Мат. и БЕЛ😊.

Малчо го записах в Регалия, но не видях възможности и за пробни матури🧐.
Наборът няма нищо купено за бала. Надявам се скоро да се “поправим”😚.

# 24
Силан, по ДЗИ бел в Образователни технологии. Другата седмици звънни. Вчера звънях и ми иазаха, че в момента нямат дати и да се обадя другата седмица. Питаха ме коя смяна е детето. Явно ги правят сутрин и следобед, което за нас с целодневното училище е проблем, но се надявам да има приемлив час.

А по-нататък, началото на април, ще има в Регалия съвместно с УНСС.
Аз съм много зле, изпуснах тази в Междучасие.

# 25
Дъждец, сърдечни благодарности❤!

# 26
  • София
silan, в Междучасие има тази събота по математика ПП, от 13:45 в НПМГ. На сайта им има електронен формуляр и 24 часа след попълване ти изпращат на имейл информация за стаята в която ще се проведе изпита и банкова сметка. Цената е 50 лв. или евровата равностойност.
Предполагам, че все още ще има места, защото преди НГ като им се обаждах, казаха че към ПИ математика ПП интереса не е много голям.
Иначе в края на март ще са следващите два ПИ и предполагам, че началото на май ще са последните.

# 27
  • София
Хайде да не ви изпусна.

С бала не сме напреднали, мисля към края на март/април да отидем за костюм. Моят е висок, не е кльощав, слим хич не му отива. Нямам идея какво ще търсим точно, но мисля да посетим Теодор, Лазарини (дано не бъркам), Мони, Моннини... абе той няма да издържи, ще има да пъшка и въздиша и ще ме изнерви. Ама се надявам на един път всичко да свършим. Мислех з шивач, но не мога да го организирам, а и сигурно ще излезе по-скъпо.

Боря се с неговото кандидатстване, насочили сме се за Белгия, но той е тооооолков ларж и мързелив, хич си няма идея какво го чака. Натискам да кандидатства за резервен план във ВМУ-Варна, ама е едно чудене, охкане... Като някакъв пъдар съм, а си е пълнолетен гражданин, който е редно си си поеме бъдещето в ръце.

Няма да ви казвам каква борба е и със седмокласничката... мъка, мъка.

Здравейте и моят младеж е абитуриент тази година. Едно от желанията му е полицейската школа в Симеоново, има ли и други желаещи за там? Нищо не съм проверявала и ще съм благодарна ако някой сподели нещо. Предварителни изпити има ли?

Мисля, че нямаха. Виж на сайта, има доста инфо. Гледах го преди време, че имаше и такава идея... Има изпит по физическа подготовка, за който трябва да се подготви.

# 28
  • В светлината на слънцето
Честита ни нова последна клас-на тема! Да ни донесе доволни набори, приети по желанията си! Hug
Попълних анкетата, посоката рязко се обърна. Засега към по-добро, ама да видим дали пак няма да завие нанякъде.
Вчера поставих ребром въпроса и за бала. Каза, че ще си купи костюм чак април и ще избере класически, за да му върши работа и след това. Изпращане - можело и без него, да не ме притеснявал излишно. Но мисля да му измислим нещо - скромно, но от сърце.

# 29
  • София

Благодаря за  темата! Гласувах, СУ.

Диването хич не мога да го накарам да отиде да разгледа костюми дори... засега се занимава с подготовка
за олимпиада, ще опитам после да мрънкам... особено за обувките, те все пак трябва да се поразтъпчат...

Книжка има от лятото, кара рядко, не е особено ентусиазиран, по-скоро при необходимост, като цяло предпочита ГТ. Щото по-бързо пристига... Смешното е, че не е далеч от истината.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 22:34 от katiABV

Общи условия

Активация на акаунт