ДВАНАДЕСЕТИ клас 2025/2026 - Тема 2

• 1 383
  • 50
  •   2
Отговори
# 45
  • София
Предвид студовете последните две три години през май, какво е удачно да сложат като връхна дреха и от къде би могло да се вземе нещо подходящо?

Гласувам за пелерина някаква или болеро.
Ако се търси евтин вариант, има в един голям китайски магазин (м/у другото хубави неща има там) в един... абе, да речем малък търговски център току зад ХИТ Младост.

# 46
  • гр.Варна
Привет,
Като жител на Варна се интересувах от мнение за ВВМУ.За курсантите може би има донякъде добра подготовка,но със сигурност не е каквото беше преди 10тина години.
Режимът във ВВМУ е свободен.В сградите им се помещават частни училища.Басейнът им се ползва от външни лица.Преди да влезеш вътре беше недопустимо.
За другите специалности чувам доста противоречиви мнения.Едно момиченце от входа учи Логистика и каза,че нито ги търсят,нито преподавателите изискват много за изпитите.Каза,че е разочарована и не е сигурна,че би го избрала пак.
На друга моя приятелка щерка й записа "Експлоатация на пристанищата",но на 2ят месец се отказа.Не било на ниво обучението.Сега учи медицина.
На трета,синът й е в "Киберсигурност" и са много доволни.
Мисля,че прием има всеки месец,а теста е дооооста лесен.На синът ми приятели вече са приети.Трябва само да минат матурите.
Ето линия с етапите за ВММУ:
https://fees.nvna.eu/admission/early-admission/early-bsc/

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 08:23 от Bonanza

# 47
  • София
Аз го натискам за киберсигурност там. Знам за етапите за ранен прием, четох, че местата си се запълват и за редовен вече няма. Ама ето, наближава срокът за край на този етап, от 3 седмици моля за подготовка на мотивационно писмо, но нищо.

# 48
  • гр.Варна
Аз го натискам за киберсигурност там. Знам за етапите за ранен прием, четох, че местата си се запълват и за редовен вече няма. Ама ето, наближава срокът за край на този етап, от 3 седмици моля за подготовка на мотивационно писмо, но нищо.
Нали сме от отбора на Априлки 2007,та една и съща ни е мъката. Абсолютно същият проблем,но спрях да моля.Каквото иска да прави.
Казах му,че на есен или заминава да учи някъде извън Варна,или се изнася.
Нямам вече нерви:grinning:

# 49
  • София
Нали сме от отбора на Априлки 2007,та една и съща ни е мъката. Абсолютно същият проблем,но спрях да моля.Каквото иска да прави.
Казах му,че на есен или заминава да учи някъде извън Варна,или се изнася.
Нямам вече нерви:grinning:

Точно същото и аз му казвам! Но не мога да се спра да го натискам. Яд ме е на него и на тоталното му нехайство.

# 50
Много сме далеч още от купуването на костюм. Само цветът е споменат - пустинен(не съм сигурна, че ще му ходи). Поне живеем до Виконте, та се надявам да не е сложно.
Само да спомена, че според  “Pantone” цветът на 2026 година е “облачно бяло”., Така че-децата са си добре ориентирани! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт