ДВАНАДЕСЕТИ клас 2025/2026 - Тема 2

• 2 484
  • 82
  •   3
Отговори
# 75
  • София
Много съм щастлива, защото днес най после успяхме да намерим за бала сребристи обувки 35 номер, които въпреки високото токче и това че никога не е носила ток, твърди че са й удобни. Освен това купихме и подходяща чанта.
Сега, ако и споделиш откъде са, златна ще си. Ние търсим също сребристи, но по - голям номер, може би 37 - 38.

# 76
Моята дъщеря също ще е със сребристи обувки, но не сме се разтърсили сериозно още.

По-голям проблем е че изобщо няма представа какво ще учи и като че ли не я вълнува тая тема. Не гледа университети, специалности. Не знае какво иска, но не иска това, което и предлагам. LaughingLaughingLaughing

# 77
  • София
Stanislavovamarina, ти ме застреля с тези съвети. Аз си мислех, че съм елсна с момче - ще отида един ден в мола, ще обиколим обичайните магазини за костюми и ще взема цял аутфит и съм готова. А ти сега две ризи, 4 чифта чорапи, по-малки обувки (те дано имат, че моят е 47 номер). Аз съм оставила това за края на март/април. Сега ми е важно университетите, голяма борба е с него, уж се нави за белгийските, ама докато подадем документи, ама докато се начуди, ама хич и не осъзнава какво го чака и на мен ми е едно свито. Подадохме най-сетне и във ВВМУ, та хванахме псоледния срок за този етап, ама се съмнявам да го приемат с неговите оценки Sad. Като казах ВВМУ, някой да е запознат какви са изобщо таксите, че няма няма никкво инфо на сайта. Надявах се да имат и открити врати, ама и за това няма инфо. Ще ходим иначе средата на март до Белгия да видим двата университета, че от единия вече искат и таксата да платя. Да види, да избира, че след това и квартира трябва да търся.

А иначе за мен за бала, изчаквам, че се мъча от месеци да отслабна, току виж успея някое още кило да свала. Имам една рокля от миналата година, купих си я за бала  на приятелско дете. Сигурно ще я стесня и ще ми е опция. Но си мечтая да се видя в един хубав гащеризон, ама пусто тЕло дебело, че и високо. Simple Smile

# 78

По принцип май месец е малко раничко за пикници - може да е студено, може да вали... а дневен пикник, предхождащ официално вечерно / нощно събитие (самият бал, демек), с официални дрехи, изобщо според мен е абсурд.

Шатри опъвахме.. тенти..не беше с кастюма там, а с други дрехи..не беше в деня на официалния бал....не искам да си спомням даже..Е, той ще има какво да разправя де..след време..
С унито беше по същия начин..чета аз в темата на набор 2006.Всички знаят какво да кандидатстват..моят до последно..нямам идея.
Със сигурност не искаше в чужбина, въпреки, че каката е в Хага и щеше да помага.Аз като,че се зарадвах на това негово решение, сега не съм сигурна.
За кастюма. ...и аз си мислех, че ще приключа в първия магазин.Той до преди този бал беше без никави претенции, ама ме изненада.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 20:30 от Stanislavovamarina

# 79
Catty M, виж тук в "Условия за прием" т.4: https://fees.nvna.eu/admission/regular-admission/adm-bsc/

# 80
  • София

Леле, много ти благодаря. Колко пъти го ръчках този сайт и не съм го намерила това. Съвсем приемливи такси.

# 81
На мен изобщо не ми се струват приемливи таксите или нещо не разбирам от тази таблица Simple Smile 800-1000 че и нагоре на семестър в морското отсреща??? Ужас!
Не ни е изобщо в желанията, от любопитство погледнах!

# 82
  • София
Ами 590 лв. за Киберсигурност. В едно УНСС семестриалната такса е 450 лв. Съвсем добре ми се струва на мен. Ще видим за 2026-2027 г. какви ще определят.

Аз миналата година като разбрах, че платено обучение в Медицинския уни в София е 20 000 лв., нищо не ме учудва вече 😁

Общи условия

Активация на акаунт