Ilieva_i За токсоплазмозата и аз бях много наплашена в началото, защото и аз от бебе съм с котка и нямам имунитет. Направихме тест на котарака и той няма. Като цяло домашна котка с токсоплазмоза е почти невъзможно да има- нито излизат навън, нито ядат сурови меса. По-лесно може да се заразиш от неизмита маруля отколкото от домашна котка. Дори и да се зарази някак си, важно е да не чистиш тоалетната и това е-при мен мъжо я чисти за негово нещастие. Той дори не искаше котка, а аз го нахендрих и с котка и с чистене на акита😂😂😂
Относно бебо днес бях на преглед с лекаря, който ще ме изражда. Вече сме в 32 г.с. и ми измества термина края на март, което не знам как стана като бях 03.04, но както и да е. Вече се е обърнал с главата надолу, което обяснява по-големия ми дискомфорт в ребрата и ниско долу ми е по-тежко от известно време. Още няколко седмици и ще е тук- направо ми е нереално. Решила съм края на февруари да почна да разопаковам покупки и да ги слагам по местата и също и да купя каквото още не съм купила. Най-голямото ми притеснение са дрехите-април е и топло и студено изобщо не знам какво ми трябва. От приятелки имам някакви неща дадени ама не знам подходящи ли са не са ли. Ще го мислим в движение.