Априлски бебета 2026 ❤️ (Тема 4)

• 1 851
  • 96
  •   3
Отговори
# 90
Мм след първия преглед, когато пропуснах да му кажа как се провежда🤣, спря да идва🤣🤣🤣🤣 Даже днес се смяхме с приятели по този повод🤣 Но след прегледи винаги разпитва подробно какво е станало
За покупките - там участва, разпитва. Разбира се, не за всичко. За количката и легълцето много разпитваше продавачите. Но и на него му е досадно като започна за пореден път някаква тема за покупки🤣 Тогава просто получавам отговора: "всичко ще купим, искам само да си спокойна"🤣🤣🤣🤣

# 91
  • София
Да ви кажа вчера си харесах чаршафи от jukki.bg. Някак си по-нежни са ми. Споменавам сайта ако някоя от вас също е в търсене.
Взех 2 чаршафа са легло и два за количка както и обиколник, понеже имат по-различни от стандартните плитки и възглавници 😂
В момента съм в процес на избиране на шишета. Със сина първо бяхме взели стъклени на Филипс, които като са топли им прескача резбата и капят. Трудно се завиват и не им останах фен. От там минахме на чико. Сега само знам, че искам да са стъклени и с каучуков биберон. Бях гледала едни на Нук, но имаха само пластмаса.

# 92
Ползвам техни чаршафи на jukki. Единия мноого ми се сви. А другите не са мръднали.
Но са различни материи и може и това да оказва влияние.
Шишета на Филипс ползвам сега. Казват на Bibs и Лансинох били хубави. И на Нук също.
Аз с на филипс стъклените нямам проблем за сега. Но никога не е късно 🤭

# 93
Аз съм в търсене на чаршафи за каката, размер 180/80, ако някой има идеи, ще се радвам да сподели. Иначе купувам от cottonhug (но нямат този размер) и сега за бебето ще взема от там, много са хубави. Друг е въпросът, че вълнените им неща не стават за сушилня. Един вълнен комплект си замина 🥶
На Нук каучукови бях взела за дъщеря ми и много, много, много течаха. Направо се видях в чудо иначе ортодонтите препоръчват именно Нук за залъгалки и шишета.

# 94
  • Melmak
Как сте емоционално?

Аз съм в адска дупка, нещо ми се върнаха депресивните състояния от периода август като разбрах, че съм бременна. Имах драма в работа, която не очаквах. Много ми дойде всичко и покрай ремонта. Рядко се чувствам като парцал, ама ей сега така се чувствам. В някаква безизходица и безпътица.

Постоянно ви казвам за моя магнезий, който пия. Лекарките непрекъснато ми казват да пия магнерот или магнерич, а не добавките, които с години си пия. По едно време ги послушах и днес в 5 сутринта щях да се разрева от болка от крампа в прасеца. Години наред съм тренирала, такова чудо не помня от кога не ми се е случвало. Дорева ми се от болка. Явно изобщо не го усвоявам магнезия в тази форма. После защо пия магнезий и пак бракстън Х яко …

# 95
Пандора не си сама. На мен също ми се насъбра много:
- Близък роднина е тежко болен и само чакаме...майка ми се грижи за него, но аз пък поемам нейната тревога и слушам ужаисии ...
- В търсене съм на читав счетоводител и вече втори месец няма намиране. Само бакии ми правят с НАП, а аз тичам да ги оправям и изглеждам като идиот.
- Голямото дете реши, че трябва точно сега пубертета да почука на вратата и постоянно ме лъже за всичко, докато баща и' си гледа кефа ...
- Мъжа (бъдещият баща) реши, че на този фон съм му прекалено натоварваща и ще ме игнорира. Работи цял уикенд, не го знам къде ходи, но нямам и сили да се разправям с него.

Не мога даже да се ядосам или разплача. Бракстън Хикс имам цял уикенд на килограм. По едно време се стреснах и за малко да тичам до спешното. Според мен е от напрежението - няма магнезии, няма добавки, тялото си реагира на стреса при нас и няма хапче, което да го спре това. За първи път съм надолу с кг от както съм бременна. Бебето също активно и рита много повече от обикновено, което значи, че и на него му влияе. Дано поне е временно, а не с дългосрочни последици. Опитвам се да съм дзен и да се щадя, но не винаги успявам.

# 96
  • Melmak
Илиева ❤
Разбирам те до голяма степен! Дано майка ти поне те пощади с разказите! Сега най-малко това ти трябва.
Моята рода ми се сърди, защото не съм се грижила за майка ми след птп-то. Леля ми, с която съм адски близка, ми честити рождения ден с половин уста. От май месец сме купили билети за Дом Жуан онзи ден. С леля ги купихме. Видяхме се на спектакъла и пак едвам ме поздрави, говорихме си 10 мин в антракта и това беше. То магарето се товари докато му се строши гръбнака…

Общи условия

Активация на акаунт