Априлски бебета 2026 ❤️ (Тема 4)

• 3 424
  • 187
  •   2
Отговори
# 180
  • Melmak
Аз като се облека и изляза навън не се разбира, че съм бременна. Купих си голямо яке, даже на опашката не ме пускат в магазина. В офиса не искам да ходя злобите да ме гледат каква съм като хипопотам. 😅
Няма особен наплив да ми пипат корема, кръщелницата ми на 4 г. попита дали може. Е, може.. детето е добро и внимателно.

# 181
Pandora, не че като ми личи от 5 км. някой ми прави път, дава ми да седна в градския и т.н. 🤣🤣🤣 За цялото време са ми отстъпвали място 10тина пъти, а от 19 г.с. съм с корем, сега е коремище 😂😂😂 Случва се от време на време нещо, което да ме накара да си върна вярата във възпитанието на хората. 😂
За пипането - никой не е посегнал, може би наистина изглеждам леко агресивна 😂

# 182
  • Melmak
Винаги съм ставала на бременни и не само, възрастни, видимо трудно подвижни хора или майки с малки деца. Не знам, може би един път и аз съм в тая ситуация и очаквах повече обществено разбиране. Ползвам градски транспорт почти всеки ден. Вече съм като някоя ивет лалова, която тича за последното свободно място в автобуса. 😅😅😅😅😅😅

Една жена ме пусна на опашката пред месарницата, която беше 20 човека преди Коледа. 😅

# 183
Има и възпитани хора. Аз не съм и очаквала друго, след един случай, в който в автобус, пълен с мъже на различни възрасти, ми се наложи аз - тогава момиче на 20 години, да отида и буквално да вдигна една възрастна жена, която не можеше да си вдигне толкова високо крака, за да се качи в автобуса.
Въпреки всичко сега ми прави впечатление, че мъжете основно ми правят място, жените ме виждат, а се правят, че не ме 😂 Солидарност ли???
Добре, че имам здрави крака и не поддавам на някоя рязка маневра 🤣
Друго интересно явление - служителките по институциите, които обикновено (а и по телефона) са доста заядливи, видят ли ме на живо - веднага ми помагат, вършат нещата с невиждана скорост, готови са да направят услуга и т.н.. За което съм много приятно изненадана.

# 184
  • Melmak
Аз вече тотално мисля всякакви глупости. Дали ще смогнем с ремонта и покупките. Дали ще се справяме с мм. Сега правят кухнята и той ми обяснява как хубаво ще си готвим и ще си седим на уютно. Викам ти ще гушкаш бебето, аз ще готвя, защото обратното не е добре за никого, предвид уменията на мм в кухнята. 😅

Мисля си как на изписването ще съм подут хипопотам, как няма да има какво да си облека и бабите ще ме засенчат с красота и стил. 😩

# 185
Pandora1, имай вяра, че всичко ще е добре. За изписването - уверявам те, че като дойде, единственото важно ще е, че сте се справили и сте живи и здрави, а кой - как изглежда евентуално на много заден план ще изникне. И кой пък изобщо гледа бабите по снимките от изписвания. 😜 Всеки гледа майката, бебето и таткото. Всички наоколо са за фон 😉 А пък по-красива гледка от майка, гушнала или гледаща новороденото си бебе, ня-ма!

За ползването на кухнята ми се струва, че точно в първите месеци да се готви по нещичко в домакинството няма никакъв проблем. Ние се бяхме запасили предварително със замразени готвени манджи, понеже нали бебе, няма да имаме време, а пък таткото само ориз и яйца умее да прави, а, у... След ден-два за ориентация след прибирането от болницата нещата си влизат в някакъв коловоз, колкото и да е безумен той 😄 Май не познавам двойка, която ясно да си спомня първите месец-два, но то не е, защото не са се оправяли. Просто и за възрастните си е стрес такава промяна, но в никакъв случай не е нещо непосилно или ужасно мъчително. Казвах си - ами то малкото спи половината време в денонощието. Другото време може да се случи и нон стоп да реве, а ние може и да не спим, но се оцелява и поне при нас, с бебе с колики от втория ден до 4 месец изобщо не беше проблем да вмъкнем по една-две манджи в хаоса. Така че споко, кухнята ще бъде използвана!

# 186
За изписването си мисля от сега да взема някоя по-широчка рокля за бременни, защото коремът няма да изчезне. Ще си взема кецове на цяла платформа и ще сглобя визията. Започвам лека по лека да я мисля, защото влязох в 33 г.с. и си идва моментът.
За готвенето - баща ми е готвач и си предлага услугите, имаме и мултикукър, ще я сглабяме някак. Аз съм си гастроном и със сигурност няма да я караме на сандвичи или на който каквото хване. Да не говорим, че не знам какво ще ми дойде, но май предпочитам да си спазвам режима от сега. Така или иначе със стоплянето на времето желанието за манджи магически се изпарява. 😂😂😂

# 187
Момичета, поздрав! Simple Smile аз днес минах последната фетална морфология в 31+0, бебчо е 2075гр и отговаря на 32+4 Simple Smile така като гледам ще се местя в мартенската тема. Иначе ГД е под контрол, водите са в норма, кръвотокът и той. От 33г.с започвам мерене на тонове, първия път през седмица, след това всяка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт