Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 95

• 1 349
  • 49
  •   2
Отговори
# 45
LeoSummer, успех, можеш докато чакаш да опиташ със секс, изкачване на стълби и дълги разходки. Вариант е да помолиш АГ да направи отлепяне на мехура, но за това трябва поне 1 см разкритие. В много болници дават “коктейл” с рициново масло, но не го пий на своя глава. Храни, които задвижват или дразнят перисталтиката също могат да подпомогнат нещата, но в крайна сметка бебето изплаща хормонален сигнал кога е готово да излезе, така че не зависи от теб в случая.

# 46
Здравейте, момичета закъснява ми от 29 декември, днес сме 2 февруари направих си тест който е с бледа черта ще го кача да го видите.
Все още не съм ходил на генеколог имам час за 10ти.
От кяколко дни усещам лежест ниско доло, понякога леки спази и щипвания, не са постоянни но ме притесняват.
Може ли за съвети, благодаря предварително❤️

# 47
Направете си кръвен тест
Здравейте, момичета закъснява ми от 29 декември, днес сме 2 февруари направих си тест който е с бледа черта ще го кача да го видите.
Все още не съм ходил на генеколог имам час за 10ти.
От кяколко дни усещам лежест ниско доло, понякога леки спази и щипвания, не са постоянни но ме притесняват.
Може ли за съвети, благодаря предварително❤

# 48
Стимулацията на гърдите е единственото, което наистина може да помогне да започнат контракции, но дали е добра идея не мога да кажа.

# 49
  • На изток от Ада
Ядене на ананас също помага

Общи условия

Активация на акаунт