Януарски бебета 2026-та годинa 💙💗

• 2 329
  • 139
  •   1
Отговори
# 135
На нас за колики ни поногна Омнибиотик панда. Препоръчвам да пробвате с 2 ръце! Давам го към 6-7часа вечерта. През другото време слагам капки абоколикен. Не е нужно да се чакат 15мин да се разтворят, както са колийф.

Еспумизана запича също.

# 136
Аз вчера изхвърлих био амика, след даване няколко пъти се скъса от рев, превиване, беше със зверски запек.
Тези капки няма да ги повторя повече никога…
Сега пак сме на колийф през деня и лефакс през ноща.

# 137
  • Sofia
Аз спрях всички капки за колики, мисля, че е по-добре без тях. Имат сутрин или вечер малко повечко напъни за акане, през останалото време са спокойни. Пръскат доста напоследък.
Относно очичките, надявам се да останат сини, те и сега са доста бистро сини. Моите и на баткото са такива, таткото е с пъстри към зелени.
Аз също съм доста по-слаба от преди бременността и се поздравявам, че не си изхвърлих слабите дрехи, поне сега си ги нося. Аз предния път кърмих до годинка, бях топ слаба, ама и беше преди 20-ина години. Надявам се тялото да помни това 😃.
За АМ, четох, че и козето са дръпнали.
https://biosviat.com/article/izteglyane-na-partidi-ot-pazara-babybio-optima-1
Някаква идея за незапичащо АМ, че съм в чуденка, мисля да сменя ХИП комфорта?

# 138
И нашият лекар препоръча омнибиотик панда. От други хора също знам, че е от най-добрите на пазара.
Иначе за капките за колики двама лекари ми казват 4 различни видове и казаха, че в повечето случаи докато се намери кое действа на детето, те коликите са минали.
Като цяло съм гледала видеа на консултанти по кърмене, дори си спомням Ася Демирева беше казала, че коликите са нормалното съзряване на храносмилателната система и не трябва да се целим да "излекуваме" детето от тях, а просто да го подкрепим в този период.
Аз лично сравнявам преживяването с периода след секцио, когато ми се образуваха газове. Казвам ви, това болеше повече от самата операция. А представете си едно бебешко коремче, в което никога не е имало храна досега и тепърва трябва да я обработва.

kroche, аз пък съжалявам че не си накупих дрехи моя си xs размер като бяха големите промоции, защото ме беше страх, че няма да вляза пак в него 😀

# 139
  • Sofia
ms_97, абсолютно и аз така се чувствах след секцията и газовете, направо крещях в тоалетната.
Като говорих с Ася Демирева, тя точно това каза, че всички пробиотици в тази възраст са излишни, защото ги има в майчиното мляко и в АМ. Както и за капките против колики, че рядко се успява от първия път да ги нацелиш. Като ѝ казах, че съм спряла и капки и пробиотици, каза, че това е най-доброто решение за мен. При всеки е различно, разбира се.
Свърших с цеденето, хайваните са нахранени, ще поспя час, ако успея 😁

Общи условия

Активация на акаунт