Януарски бебета 2026-та годинa 💙💗

• 3 520
  • 199
  •   4
Отговори
# 165
Значи е бебешко акне, на мен единият педиатър ми каза да минавам само с бебешка мицеларна вода, а другият каза да не правя нищо, че само ще мине.
Аз му взех мицеларната и го минавам с стерилна марля и вечер…

# 166
Значи е бебешко акне, на мен единият педиатър ми каза да минавам само с бебешка мицеларна вода, а другият каза да не правя нищо, че само ще мине.
Аз му взех мицеларната и го минавам с стерилна марля и вечер…

На моето бебе ми излизаха такива пъпки от ницеларната вода .Защото сутрин като станеше нямаше пъпки и като мина с нея цялото лице пламваше .И като спрях повече не са се появявали и сега само с преварена вода я минавам .Пробвай да видиш ,ако не я минаваш с нея два дни дали ще изчезнат .

# 167
Ще пробвам, на мен също ми се струва, че няма ефект от мицеларната вода

# 168
При нас също се появиха пъпчици по лицето, малко и около ушичките. Започнах да минавам само с памучен тампон с преварена вода, няма резултат за сега.

# 169
Обръщам се към мамите с момчетата. Аз продължавам да се дивя на пелените. Опитахме молфик, хъджис и бонеро. Отказвам да приема, че само памперс не пропускат. Да не би да има някакъв трик с пишлетата на момчетата, че протичат винаги на страната, на която са обърнати да спят. Рядко се случва да не пропуснат. Дразня се, защото се отразява на съня на детето. Сериозно трик ли има нещо...??

# 170
Един, два пъти досега е имало пропуснато пиш, през памперса,ползваме pampers,друг е въпроса че не мога да знам кога е готов да пишка на голо, докато му мия дупето на мивката ме е напишквал ,или докато сменям памперса -фонтан.😆
Обръщам се към мамите с момчетата. Аз продължавам да се дивя на пелените. Опитахме молфик, хъджис и бонеро. Отказвам да приема, че само памперс не пропускат. Да не би да има някакъв трик с пишлетата на момчетата, че протичат винаги на страната, на която са обърнати да спят. Рядко се случва да не пропуснат. Дразня се, защото се отразява на съня на детето. Сериозно трик ли има нещо...??

# 171
Не знам, аз се чудя същото.
Ние ползваме досега само на pampers и почти няма ден в който да не е пропуснал… аз си мисля, че съм малоумна нещо и не мога да слагам памперс както трябва… 😢

# 172
  • София
Ползвам на Памперс Премиум Кеър и нямам пропуснала пелена. Пишлето знам,че трябва да гледа надолу Simple Smile Вижте го как стои преди да затворите памперса, да не се окаже,че това е проблемът.

# 173
Пишлето дори и да искаме да го насочим нагоре, то си застава надолу. Сякаш като шаверка много и си разхлабва пелената. Не знам, голямо тегло е това. Да не би нещо лепките да трябва да застават по някакъв начин... не знам...

# 174
Не знам, аз се чудя същото.
Ние ползваме досега само на pampers и почти няма ден в който да не е пропуснал… аз си мисля, че съм малоумна нещо и не мога да слагам памперс както трябва… 😢
И при нас пропускат.

# 175
Спокойно, момичета, ние дори нямаме пишле и пак опишква навсякъде. 😀

Според мен памперса и идва голям и пропуска около крачето по-бързо отколкото абсорбира, защото с по-малкия размер няма проблем.

# 176
И ние сме с Памперс и не пропускат. Иначе редовно ни препикава и мен, и баща си, дори котката го отнесе веднъж 😄

# 177
Момичета, пак съм аз, имам останала опакована на Колийф 15мл, ако някоя я иска ще й я изпратя. Пускам я за 10 евро.

# 178
Ние също ползваме памперс и нямат грешка. Дори да е пишкал повече, дупето е сухо. Пишлето трябва да е надолу 😛

# 179
  • Бургас
Момичета, които давате Аптамил. Ще сменяте ли млякото след катъ изтеглят толкова много партиди в чужбина и в България?

Общи условия

Активация на акаунт