[помощ] Големи проблеми с жена

• 3 880
  • 166
  •   12
Отговори
# 30
Още ли не си ги компилирал тези обиди? Разочароващо…

Защо е нужно да споменавам обидите, може би не искам, защото не са ми приятни....ти ше обясняваш ли насам-натам партньорът ти с какви думи, определения и нарицателни те е обиждал

# 31
Сега ти е паднало да се научиш да готвиш. Извлечи ползи от ситуацията.

# 32

Мога и съм го правил и доскоро, за двама ни, свещи и тн. Описал съм конкретен проблем и поведение, което е системно, вие ми лепнахте веднага стереотип

# 33
Аз не разбирам защо не искаш да се разделяш? Мазохист ли си? Нямате деца. Само не е ясно къде живеете. Ако е при теб, събери и багажа, смени ключалката и да се оправя. Като излиза имаш време да го направиш. Ако живееш при нея, намери си квартира тихичко, и се изнеси.

# 34
  • Някъде там

Мога и съм го правил и доскоро, за двама ни, свещи и тн. Описал съм конкретен проблем и поведение, което е системно, вие ми лепнахте веднага стереотип
И масово всички ти дадоха съвети за решението му. Единственото логично. Но ти продължаваш да упорстваш и да извърташ темата.
Питам тази тема защо я създаде ?
Защо продължаваш да държиш да си във това положение, то даже не е и връзка, съжителство просто ?
Не виждам смисъл от темата, щом не приемаш написаното и не отговаряш на конкретните въпроси.

# 35
Авторе,
първо трябва да разбереш какви и къде са проблемите. Много често (да не кажа всички) ги търсим извън двойката, все друг е виновен - тъща/свекърва, приятелка. Но не така, проблемите са между двамата - виновен е само единият, само другият, а най-често и двамата.

Прочети съседните теми "Тъщата се меси" https://www.bg-mamma.com/?topic=1850510- авторът започна като теб, че има прекрасни отношения с жена си, но само дето тъщата се меси. Е, оказа се, че проблемите са в брака. Разбра го, нямаше какво да спасява, раздели се с жена си и след 3 месеца е щастливо разведен.

И при вас - приятелката на приятелката ти няма вина. Тези дето ги пишеш, че завижда и иска да ви раздели са пълни глупости. Ако се обичате, няма как трети човек да повлияе.
Както и другите те посъветваха - да се цупиш е детинско. Поговорете си двамата, кажете кой какво харесва и не харесва в другия. И решавайте - заедно или раздяла.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 21:17 от biborana

# 36
Бате, на 30 години си, не си пубер с девствен мустак. Направо не знам от къде да те подхвана 😂
Първо да ти кажа, че нямаш никакъв голям проблем, не и с жена си, и каквото и да прочетеш от мен няма да е с цел да те нападам или квалифицирам. Искаш женско мнение и ще ти дам такова. Съвет какво и как да правиш няма да ти давам. Всеки трябва да държи съдбата си в свои ръце.
Прочетох те много внимателно, няколко пъти и отговорите, които даде. Това виждам аз:
* Ти нямаш вина за нищо. Винаги други са виновни: жена ти, приятелката ѝ, лошите ти бивши приятели, без които си останал.
* Ти очакваш от нея да ти оправи любовния живот: тя не иска да говори с теб, нейната приятелка ѝ влияе, тя си излиза и не стои да те вайка, тя не ти откликва на молбите за секс.
* Ти не реагираш: когато те обижда, когато ти натяква, когато те отхвърля. Ти ѝ споделяш! (Споделяш ѝ, бате, това го осмисли), че искаш тя да прекарва повече време с теб. После пак тя е виновна за самочувствието и ниската ти самооценка.
* Ти не реагираш, но наказваш с мълчание: много ясна индикация как решаваш проблемите. Мълчанието ти е липса на желание за конфронтация и невъзможност за решаване на проблем. Мълчанието обаче е наказание. Какво очакваш да се промени?
* Ти се се поправил, тя е задоволена с всичко: Това си го избии от главата. Жените никога не спират да искат още и даже по някога не знаят какво искат.

Направи ми впечатление, че имаш отговор за всичко и ги разбираш нещата. Не ги разбираш. Ако ги разбираше нямаше да пишеш тук. Никой от нас не ги разбира. Не подскачай така, а приеми мненията малко по-спокойно и тогава трезво може да отсееш реалната полза от чистите фантасмагории.
Каквото и да направиш аз ти пожелавам успех. Първо намери вътрешен мир и после му дай външен образ. На мен ми звучиш малко като жертва, което на добрите жени не се харесва, а пък от лошите жени се използва. Най-вече осмисли, че промяната започва от нас и не може с едни и същи действия да очакваме различни резултати.
Светът не е голям и лош, това са просто мухи, които превръщаме в слонове.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 21:22 от Di Soleil

# 37
И масово всички ти дадоха съвети за решението му. Единственото логично. Но ти продължаваш да упорстваш и да извърташ темата.
Защо продължаваш да държиш да си във това положение, то даже не е и връзка, съжителство просто ?
Не виждам смисъл от темата, щом не приемаш написаното и не отговаряш на конкретните въпроси.

И аз почвам да се питам защо е темата.
Явно иска ние да оправим приятелката му Grinning
Чудя се вече дали няма възможно да крие нещо, преувеличава, нещо не казва.
Абе не може да има толкова залюхави мъже, дето ти го риташ, пък той ти целува краката.
Авторе, що не дадеш линк към темата на жената и да се включи тя.
Да чуем нейната гледна точка.

За мълчанието и сърденето съм съгласна.
И от това няма полза и даже се вижда нейната реакция от която ние си правим заключения, само автора не може да си направи.
След като са изговорили нещата и са се сджафкали един вид, то не да мълчи, а да каже - СТИГА.
И всеки по пътя си.
Колкото до подръжката на дома, това е задължение не на един човек, а на живущите в него.

Значи имаме жена, която:
 - ако се прибере му казва, че няма желание да говори с него, говорила по задължение с него, бил досадно приказлив
- излиза всяка вечер и никакво време с него не прекарва /по негови думи/ явно зор иска да има минимално контакти с него
- обижда го уж, унижава го, премахнала му самочувствието /дето не го е имал/
- секс не иска да прави

И аз да питам. Това връзка ли е? Това хора дето се обичат ли?
Кой нормален човек мъж или жена ще търпи такова нещо и ще си мълчи.
И вместо да прекрати, той мълчи. Прави жалки опити да я манипулира и се дразни, че май не успява и на нея и е все едно.

Авторе, въпросче имам.
Къде са ти топките, ако тези изброени неща наистина са вярни?

И се питам, възможно ли е една жена да съжителства с един мъж и след работа, вместо да се прибере да прекарва 4-5 часа с някаква жена?
Всеки човек след работа е изморен, иска да се прибере.
Нещо тук почва да ми намирисва.
А почивните дни авторе? Тях къде ги прекарва не разбрах, пак ли с приятелката. Излиза събота и неделя от сутринта до вечерта с приятелката?

# 38

И аз почвам да се питам защо е темата.
Явно иска ние да оправим приятелката му Grinning
Чудя се вече дали няма възможно да крие нещо, преувеличава, нещо не казва.
Абе не може да има толкова залюхави мъже, дето ти го риташ, пък той ти целува краката.
Авторе, що не дадеш линк към темата на жената и да се включи тя.
Да чуем нейната гледна точка.

За мълчанието и сърденето съм съгласна.
И от това няма полза и даже се вижда нейната реакция от която ние си правим заключения, само автора не може да си направи.
След като са изговорили нещата и са се сджафкали един вид, то не да мълчи, а да каже - СТИГА.
И всеки по пътя си.
Колкото до подръжката на дома, това е задължение не на един човек, а на живущите в него.

Значи имаме жена, която:
 - ако се прибере му казва, че няма желание да говори с него, говорила по задължение с него, бил досадно приказлив
- излиза всяка вечер и никакво време с него не прекарва /по негови думи/ явно зор иска да има минимално контакти с него
- обижда го уж, унижава го, премахнала му самочувствието /дето не го е имал/
- секс не иска да прави

И аз да питам. Това връзка ли е? Това хора дето се обичат ли?
Кой нормален човек мъж или жена ще търпи такова нещо и ще си мълчи.
И вместо да прекрати, той мълчи. Прави жалки опити да я манипулира и се дразни, че май не успява и на нея и е все едно.

Авторе, въпросче имам.
Къде са ти топките, ако тези изброени неща наистина са вярни?

И се питам, възможно ли е една жена да съжителства с един мъж и след работа, вместо да се прибере да прекарва 4-5 часа с някаква жена?
Всеки човек след работа е изморен, иска да се прибере.
Нещо тук почва да ми намирисва.
А почивните дни авторе? Тях къде ги прекарва не разбрах, пак ли с приятелката. Излиза събота и неделя от сутринта до вечерта с приятелката?

Почивните дни рядко ни съвпадат защото тя работи на график, а аз стандартно. Всичко, което съм казал е истина иначе, явно сте прави че проблема е в мен че съм позволил всичко това, просто бях приел, че това е човекът и че най-накрая ще създам семейство и явно ми е трудно да приема факта, че не е това жената, така си обяснявам това че още не съм я изгонил

# 39
  • София /Абсурдистан
Авторе, сигурен ли си, че мацката не е би любопитна? Защото на това прилича. Ако пък не е, има си някого навън вероятно. Не става връзка от така описаното.

# 40
Ами изгони я.
Днес и кажи че искаш да се разделите.
Дай и срок да си намери жилище,  ама бързичко.

# 41
Най-объркващото за мен е че примерно месец всичко е наред, най-добрата е, най-грижовната и тн и след това някаква такава бомба и помия се изсипва, сякаш изпада в няква истерия, да речеш да съм направил няква поразия ок, ама уви НЕ. Та това е допълнително объркващо, ИСКАМ ТЕ - НЕ ТЕ ИСКАМ. (Нещо такова е поведението ѝ)

# 42
Елора, авторът не е казал, че тя не се прибира след работа. Каза, чв тя не иска да прекарва с него друго време с него, освен тези 3-4 часа след работа.
Пробойните в историята се множат. Сега жената стана на плата на график, той работник и бизнесмен само редовна смяна.
Чудя ви се, наистина ли не виждате разминаванията, не искате да ги видите ли…

# 43
Елора, авторът не е казал, че тя не се прибира след работа. Каза, чв тя не иска да прекарва с него друго време с него, освен тези 3-4 часа след работа.
Пробойните в историята се множат. Сега жената стана на плата на график, той работник и бизнесмен само редовна смяна.
Чудя ви се, наистина ли не виждате разминаванията, не искате да ги видите ли…

Явно ти е трудно да възприемеш, че не всеки мисли и живее както теб. Не знам какво целиш в цялата тема, благодаря на всички, които се отзоваха със съвет и точен отговор, а не като "колежката", която явно няма интересно занимание и се опитва да търси под вола теле

# 44
Та какво бихте ме посъветвали, не искам да се разделям, за да направя на някой кефа, но и не може да се живее по този начин, а тя очевидно не вижда реалната картина и в момента аз съм на второ място и съм най-черния за нея.
Ей това ме втрещи. Най-черния й бил, обиждала го, не искала да споделя времето си с него, интимност нямало, ама той седи поради горната абсурдна причина.

Общи условия

Активация на акаунт