[помощ] Големи проблеми с жена

• 8 379
  • 339
  •   3
Отговори
# 315
Какъв човек, няма думи.
Абе не е човек.

# 316
  • sofia
Интересното е, че не беше такъв. След 50-те му започнаха някакви изменения, ама последните години толкова изтрещя, че и аз, и децата не издържахме. Ще навърши 57 тази година.

# 317
После, що жената си взела чаршафите...

# 318
И аз не бих си оставила чаршафите, особено ако са ми любимия комплект копринен сатен на Тac.

Тави нямам любими, мога да прежаля всяка тава и тавичка.

# 319
  • София
И според мен в темата се създаде излишна истерия. Не са били един за друг, жената се изнесе за нула време (въпреки предвидените, неслучили се драми), взела си е нещата, в което не виждам нещо кой знае колко възмутително, нейни са си. Авторът да пие една студена вода, да не търпи толкова другия път и да отлиства следващата страница.

# 320
Вместо да звъни истерично на баби и стринки, да беше изпрал прането и чаршафите, видимо има време. Жената досега го е прала, но като знае, че не са негови чаршафи, да беше пуснал една пералня, и да си прави сметката, че отсега нататък тези неща него чакат.

# 321
Ужас, как ли се е прал досега...  И как може да не и е изпрал чарщафите, да си ги вземе чисти. Simple Smile

Чудите се вече как да демонстрирате емпатия с изгонената булка, но в случая и за двамата очевидно е по-добре. А относно вещите - най добре е всеки да си вземе всичко свое и задължително в присъствието на другия. Общо купените неща се поделят по справедливост. Иначе неминуемо настъпва момент, в който се сещаш за нещо , което си го искаш, а то може и изхвърлено да е вече.

# 322
Сега трябва да търси нова жена, че да му купи чаршафи.

# 323
Ужас, как ли се е прал досега...  И как може да не и е изпрал чарщафите, да си ги вземе чисти. Simple Smile

Чудите се вече как да демонстрирате емпатия с изгонената булка, но в случая и за двамата очевидно е по-добре. А относно вещите - най добре е всеки да си вземе всичко свое и задължително в присъствието на другия. Общо купените неща се поделят по справедливост. Иначе неминуемо настъпва момент, в който се сещаш за нещо , което си го искаш, а то може и изхвърлено да е вече.

От 3 години в в това жилище, 2 години момата го е прала. Не един и двама съм виждала със саковете да носят мръсното пране при майка им да го изпере.

# 324
  • София
Да не си въобразяваме, все пак.

Това че съм казал че в готвела и чистела не означава че вкъщи е било патриархат, спименах го защото го оценявам и според мен е добро качество за млада жена на днешно време. Аз също чистех, пусках перални, простирах и понякига и готвех колкото мога и тн. Не ми е проблем да ги правя нещата, защото съм живял и сам и се налага да ги правя - навик.

# 325
Ех, пробвах и аз да го цитирам по темата дали е мъжко мъж да си купува чаршафи, ама вече е изтрито... Smile Беше в отговор на Хейзъл.

# 326
Първо, такова отношение, след едва 2 години....
Пичага, Вие не сте във връзка, ти си в заблуда, че сте, а тя си живее single life, и не - нейната приятелка НЕ е причината! Най-доброто, което можеш да направиш, е да прекратиш тази агония, да продължиш напред, и да не допускаш такова отношение към себе си.

# 327
  • Пловдив
Първо, такова отношение, след едва 2 години....
Пичага, Вие не сте във връзка, ти си в заблуда, че сте, а тя си живее single life, и не - нейната приятелка НЕ е причината! Най-доброто, което можеш да направиш, е да прекратиш тази агония, да продължиш напред, и да не допускаш такова отношение към себе си.

Нали не работиш в БДЖ .............ако пък работиш там . Честита нова година.

PS. Вече ги разделихме , сега се дърлим за това дали мацето е имало право да си вземе чаршафите и посудата и колко точно е жалък автора.

PS2.За спалня с размери 160/200 от къде да си взема тъмно спално бельо ....Rolling Eyes

# 328
Да не си въобразяваме, все пак.

Това че съм казал че в готвела и чистела не означава че вкъщи е било патриархат, спименах го защото го оценявам и според мен е добро качество за млада жена на днешно време. Аз също чистех, пусках перални, простирах и понякига и готвех колкото мога и тн. Не ми е проблем да ги правя нещата, защото съм живял и сам и се налага да ги правя - навик.

Така де, ама стои с мръсните чаршафи и се оплаква как постоянно готвела и чистела, обаче преди няколко месеца спряла. Неговото чистене и пускане на перални не е успяло да компенсира внезапно появилата се липса.

# 329
  • София
Не стои с мръсни чаршафи. Измъкнала е мръсните чаршафи от коша да ги носи у баба.

Общи условия

Активация на акаунт