Деветокласници 2025/2026 - втори срок и тема №3

• 1 110
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Еййй, tsvety_gd, много неприятно. Дано все пак изскочи отнякъде Flowers Four Leaf Clover

# 31
За телефона - няма ли включена функция за откриване на местоположние? Ние така веднъж открихме на набора телефона, който беше паднал на Витоша в снега. Но имаше обхват и батерия Simple Smile

# 32
  • София
Една жена си забрави детето в самолета, вие за телефони и портфейли се чудите...
Честити да са рождениците, които изпуснах! Да са здрави и много щастливи!

Luthien, отново благодаря, че се грижиш за нас!
Биби, поздравления за девойката! Стискам палци за областните кръгове!

Санака, сигурно е готино да имаш около себе си бебе, което можеш да върнеш на родителите му. Чак и на мен ми се прииска.

Ние оцеляхме в Тромсьо и околностите. Не видяхме северно сияние, но видяхме китове.Не успяхме да умрем от студ и с нетърпение чакам да  опитаме да умрем от жега през пролетната ваканция. Новият срок започна с новината, че учителят по математика напуска. А тя тъкмо свикна с него. Даже започна да го харесва.
Едно от хубавите неща на училището й е, че е първа смяна през цялата година. А май спомена, че някой от дните няма да има първо блок.

# 33
  • София
Здравейте! Един такъв въпрос: нормална практика и редно ли е оценки от тестове, правени първия срок да се пишат втория срок? Ние не сме в Бг тази седмица, а за наше най-голямо учудване без да има посещение на у-ще вече лъснаха две оценки, даже на едната пише "практическо изпитване"...Меко казано съм в почуда.

# 34
Правех тест последния час на първия срок, 12 клас. Щях да го проверявам на момента, но учениците помолиха да не рискувате да си развалят оценката да им я впиша като първа оценка за втория срок.
Друг възможен казус. Оценките принципно Трявна да се оформят до 3 дни преди края на срока, ако имам в четвъртък и/или петък часове значи ли да не изпитвам и да не пиша оценка?

# 35
И аз имах контролно в последната присъствена седмица, в срок си го проверих и вчера върнах.

Общи условия

Активация на акаунт