🐎 Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета -Февруари '26

• 9 661
  • 121
  •   17
Отговори
# 60
  • тук-там
Ооо, аз от Мими очаквам силен характер Simple Smile

# 61
Ооо, аз от Мими очаквам силен характер Simple Smile
Абсолютно не грешиш, рядко е, но който го е изпитал се моли да не се случва...
И само да кажа, че харесвам Ани и Анджи, нищо, че са раци. Изключително ми допадат и трябва да разучим асцендентите им! 😉

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 09:52 от mimi.7299

# 62
  • Бургас
На мен ми беше интересно да разбера откъде идва тази запомняща се, харизматична външност и този голям замах нетипичен за Дева, лекотата в общуването, които не са толкова характерни за земни зодии. Очаквах да е с огнен асцедент, а то се оказа много силно подчертан Рак и благодаря на Мими, че се съгласи да погледна.

Интелекта послъгва, понеже и аз го разпитвам от време на време.

# 63
Благодаря ти Галче...ако не ти е досадно още ще обсъдим. Интересна тема се заформи!
ПП Забравих да пиша на Агент да се оправя, грипът е много гаден и при нас обръща на пневмонии...надявам се си взела всички мерки!🍀 Аз таз година имам ваксина...да видим!

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 09:55 от mimi.7299

# 64
  • Велико Търново
Света, благодаря ти за темата!
Бързо възстановяване, момичета!
По въпроса със зодиите-Телец.Персонални хороскопи и да искам, не мога да си направя.Осиновена съм и си живея блажено в неведение за наследствени болести, и общо взето само знам със сигурност кога съм родена.

Вчера от Ойшо пристигнаха няколко спортни гащеризона и страхотен анцуг.Мъжът ми каза, че много хубав костюм съм си купила.Записах си час за реформъри, а в неделя отивам и на обикновен пилатес.И на двете ще ми е за първи път.

Вчера изпуснах mtz, но не се съмнявам, че е била отново фантастична.mtz, видя ли те и искам да се отрежа косата.Прекрасна си!
Магни, въпреки всичко, което изживяваш-уникална си!
Желая ви хубав ден!

# 65
Привет и благодаря за новата тема. По въпроса за астрология, зодии и т.н. нямам достатъчно знания, за да се включа.
Възползвах се от линка по - напред и си научих аксцедента най - накрая Simple Smile
За останалите планети и домове - друг път евентуално.
Но пък сутрин се кикотя най - редовно на шегаджийските хороскопи по радиото.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 02:26 от pep_si

# 66
Пепси, като те видях и ми повдигна жизнеността в тоз мрачен ден! Супер си! Харесвам сиво и червено ужасно много! 🤩

# 67
  • Ямбол
Аз нещо не се разбрах с чатджипити за асцендента и венера в наталната ми карта =))). Да не говорим за бежовото, кремавото и масленинезеленото, които упорито се опитва да ме убеди, че трябва да нося SatisfiedSatisfiedSatisfied

Агент, да се оправяш бързо от грипа, верно е много гаден тази година, мина през Дребосъчката по Коледа...

Пепси, много яка пола Blue Heart

# 68
Покрай вас се заиграх с "моя" ИИ и се оказа, че покрай разни съществени събития в живота, може да ми определи асцедентния знак. Това, между другото, го е правила и близка моя приятелка, която се занимава с астрология. Но бях забравила, сега се сетих. Тааааааа- и двамата твърдят, че е Телец. Тоест Телец, Телец, Дракон. Grinning
И за да съм по основната тема, все пак, да кажа, че днес очаквам тези красоти.
Покрай вас се заиграх с "моя" ИИ и се оказа, че покрай разни съществени събития в живота, може да ми определи асцедентния знак. Това, между другото, го е правила и близка моя приятелка, която се занимава с астрология. Но бях забравила, сега се сетих. Тааааааа- и двамата твърдят, че е Телец. Тоест Телец, Телец, Дракон. Grinning
И за да съм по основната тема, все пак, да кажа, че днес очаквам тези  красоти. Планирам да ги нося с flare jeans, тъмно син тренч и с тази чанта,

Скрит текст:
като от същия модел я имам и в аналогично като на НБ светло синьо, само трябва да видя на живо дали двете сини няма да се "бият".

И за да са ми още по- приятни практиките вкъщи- две нови постелки. Зелената е XL размер, по- дълга и широка от стандартния.
Скрит текст:

На Пепси полата и на мен много ми харесва, както и тази на mtz от вчерашната снимка (Масимо е, или бъркам). Heart Eyes

# 69
Аз пък да похваля таз корейска ампула за лице, с пептиди и хиалуронова киселина, много съм доволна!

# 70
И моята приятелка е мн.доволна, аз още не съм в пробвала.

# 71
  • Бургас
Аз нещо не се разбрах с чатджипити за асцендента и венера в наталната ми карта =)))

Не винаги смята вярно, не знам какво ползва, но се разминава с най-популярните онлайн сайтове за натални карти.

# 72
  • Sofia
За натална карта не знам , но на майтап му пратих снимки на дланите си и ме изуми. Не вярвам на такива работи, но уцели конкретни факти от миналото.

# 73
TuЛи, постелките ти са супер!
Ако някъде са ги пуснали с намаление, пусни един линк моля Simple Smile.

# 74
Снощи имах много приятен разговор с чата и позна за доста неща в  стилово отношение. За бъдещето не се наемам да гадая, за миналото, настоящето и доста черти от харектера ми беше прав.
Все пак не съм съгласна, че ми препоръчва оранжево и люляково, не бих ги носила покрай лицето. Черно харесвам и ми отива, също и черен блейзър със светъл топ под него, а чатът се опитва да ме убеди в обратното.

Аз вече съм във водовъртежа на предабитуриентската треска и почти успях да убедя тийнката в каква рокля ще изглежда по-добре. За костюма за изпращането бяхме единодушни. Проблемът е, че много се изкушавам да си взема същия и за мен.

Общи условия

Активация на акаунт