🐎 Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета -Февруари '26

• 9 191
  • 119
  •   26
Отговори
# 105
Цитат
Sweta, какъв е асцендента ти?
Не зная, Диа. И аз като Агента, цитирам майка си - "сутринта, някъде около 7ч или 8 ч."  Не се интересувам много от астрология и не съм задълбавала, но и не я отричам напълно.

Скрит текст:
Kато информация /за теб, а и за всички/- ако искаш да научиш точния час на раждането си - върви в общината /когато се прибереш в БГ/, там е записан.
Така както са изтипосали Simple Smile скорпиона никога не съм се обличала. Строг, аскетичен стил, от/до в черно - не е моето това, определено.
[/spoiler]
Много благодаря! Не съм знаела - а община по местоживеене или по месторождение, че аз съм Пловдивско Теле?
Агент, в общината по месторождение. Hands Plus1

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 22:56 от Sweta

# 106
Никога не съм чувала за официално вписан час на раждане в общински регистри.

# 107
И аз не бях чувала, но нали писах, една приятелка наскоро е ходила да го разбере по този начин - в общината.
В кой отдел, къде ... подробности не зная, не питах.

# 108
Когато преди почти 29 години отидох да взема акта за раждане на големия ми син от общината на " Леге" , служителката една много готина леля ми вика " Тук най-отдолу ви изписвам точния час на раждане....да си го знаете ....за хороскоп когато си прави сина ви...." И наистина преди името й  на същия ред пише часа ....аз едва ли ще го забравя, ама жената го  е чукнала с пишещата машина тогава....На другия ми син , роден 10 години по-късно няма нищо написано за час на раждане....Така,че има информация в ГРАО за часа на раждане...

# 109
Един класически виц по темата Grinning
"- Мамо, аз в колко часа съм роден?
- Сине, започни да излизаш с нормални жени!"

# 110
  • Ямбол
Накарахте ме да се ровя и да си припомням 😁. От болницата при раждане издават съобщение за раждане, в което се вписват точни дата, час и минути на раждане. Това съобщение стига до общината и въз основа на него се издава акта за раждане. Така че, по този начин в общината имат инфо за часа на раждане. Пак казвам, за едни набори от 80-те години, това инфо го няма налично в документите в общините. Спирам се, че досадих и на себе си вече 😅.

Хах, моме, тоя виц няма да го разказвам на половинката 😁 (питала съм го за дата, час и град на раждане). Да си е правил сметката навреме с колко (не)нормална жена се среща 😆.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 00:33 от Майола Бени

# 111
  • Бургас
Агент, все още е астро ком най-добрия безплатен сайт.
Нашите часове горе-долу си съвпадаха, дават ги лесно, вече е много популярно. Наистина има един период без данни, както казва Маойлка.
Именно тази популярност прави така, че астрологията да изглежда като гледане на кафе, но когато се задълбочиш виждаш, че във всичко има логика. Аз също съм земна зодия и не си падам по неща, в които няма структура и логика.

# 112
  • тук-там
То има логика, има и типични профили, в които се разпознаваме. Освен това в теорията има дълбочина. И можеш да учиш, ако искаш. Но все ми се струва, че не е доказано, че позицията на небесните тела влияе върху човека. Не мога да споря, тъй като не съм инвестирала в темата. Но като се сетя колко дълбока е и теорията за хюман дизайн, но и там научна обосновка - йок. Така че аз не забравям, че астрологията е псевдонаука, макар да се оценявам като типичен стрелец.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 16:24 от mtz

# 113
  • Бургас
Не искам да споря, защото това са много щекотливи теми и винаги има противоречия, пиша за мен какво е обяснението т.к. всеки си има светоглед, базиран на неговите знания и опит.
Скрит текст:
По принцип това, че нещо не знаем не значи, че не съществува. На някакъв етап на човечеството определено знание остава скрито, на следващ се разкрива. Природните закони са си едни и същи.Например научните открития стават в някакъв момент, но и преди това всичко е било същото, просто е нямало инструментите и знанията да се види.Тези тела излъчват радиация, електромагнитни вълни и каквото там излъчва всяко тяло, които достигат до Земята и всъщност това е влиянието им върху нас, не е нещо свръхестествено.Хората наблюдават небето от древността и така са достигнали до определени модели за движението на небесните тела спрямо Земята. Как точно е възникнала предсказателната част не съм се интересувала, но предполагам за нуждите на владетелите, каква година се очертава, за реколта, войни и подобни нужди.

# 114
  • вече Пловдив
Здравейте, дами!
Зачетох се в дискусията ви, защото точно вчера питах Чат джи пи ти кой ми е асцендентът. Според колега, който се интересува от хороскопи, е Дева, на ИИ смята, че е Скорпион 🤪.
Иначе зодията ми е Водолей и сребърната асиметрична рокля, показана по-горе, много ми е на сърце 😆

# 115
  • Бургас/Пз
Ооо, аз от Мими очаквам силен характер Simple Smile
Абсолютно не грешиш, рядко е, но който го е изпитал се моли да не се случва...
И само да кажа, че харесвам Ани и Анджи, нищо, че са раци. Изключително ми допадат и трябва да разучим асцендентите им! 😉
Мими, сигурно,  защото асцедентът ми е Дева 😂 а и може би от това, че съм на границата на Рака и Лъва Simple Smile

Света🥰🥰🥰 за идеята на темата

# 116
мтз, много свежа визия, и на теб много ти отива розово, като момиче си! Two Hearts
Ани Kissing Heart

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 16:54 от Sweta

# 117
  • София
Ооо, аз от Мими очаквам силен характер Simple Smile
Абсолютно не грешиш, рядко е, но който го е изпитал се моли да не се случва...
И само да кажа, че харесвам Ани и Анджи, нищо, че са раци. Изключително ми допадат и трябва да разучим асцендентите им! 😉
А мене не, а? Добреее, добреее, аз като един типичен Рак никога не забравям! Smiling Imp

# 118
А кое е по-важно, слънчевия или лунния знак?

# 119
Както писах още в първия си пост
... предусещам бунт & инсърекшън
и не сгреших. Но в крайна сметка това е  женска тема за стил, декомпресия и сладки приказки във форум, не научен журнал, че да  спорим колко научна или не се явява астрологията. И поне е някаква различна тема и има шанс да науча нещо ново, че ако чуя още една реитерация на "парфюмните ни гардероби" ще почна да вия тихо Grinning

За Раци ли говорим? Забелязала съм, че много харесвам и гравитирам към хора, които имат силно влияние на Рак в хороскопа (в сми не само зодията, а луна, Венера или асц. Рак), защото някак са ми грижовни - и мъжете и жените изразяват любовта си чрез грижа към околните и на мен ми е много комфортно и уютно в тяхната компания. Чудесни приятели са и рядко имат нещо против моята словесна логорея, която както стана ясно се дължи на Меркурий и Венера във Близнаци, а не на факта, че съм зле възпитана! Wink Grinning
Разбира се, гореспоменатите с добра дума особи имат и една друга характерна черта, на която аз и викам "2 напред, 1 назад, малко вляво и рязко вдясно" - понякога са хммммм леко непредвидими и алогични, което побърква моята вътрешна нужда от праволинейност Grinning

МТЗ - при теб има голямо хармония на "астро влияние" и визия специално в тези по-младежки и небрежни стилизирания. А помниш ли като дойде в темата преди години - беше си харесала една романтична рокля на цветчета и добре помня, че я загледах с изумление, защото не ми се съчетаваше с андрогинната ти физика.

Хах, моме, тоя виц няма да го разказвам на половинката 😁 (питала съм го за дата, час и град на раждане). Да си е правил сметката навреме с колко (не)нормална жена се среща 😆.
Grinning И аз съм ги питала, всичките, но факт е, че първо ги питах дали готвят? На тези дето не готвеха им се даваха много малко шансове да ми докажат, че изключителният им астрологичен профил ги прави достатъчно добра компания, че да си губя времето с тях Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 16:39 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт