Ревливо дете

• 1 079
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
При нас беше същото положение (не стигнахме до херния, слава,Богу) - обикаляхме на прегледи и казваха, че всичко е нормално, но аз си усещах, че нещо не е ок и толкова рев не е нормален. Продължих да обикалям лекарите - дъщеря ми се оказа се с непоносимост към белтъка в кравето мляко, а беше изцяло на АМ и при всяко хранене агонизираше. Открихме много трудно проблема, но оттогава детето си реве нормално, в началото не млъкваше ДЕНОНОЩНО!

Все едно аз съм го написала това.
Същото се оказа и при нас. В момента в който  разбрахме и мина на специализирано бебешко мляко вместо да го кърмя,, спря да реве.
Да не е било лактоза непоносимост, защото в кърмата няма белтък на кравето мляко, но лактоза - да.

# 31
При нас беше същото положение (не стигнахме до херния, слава,Богу) - обикаляхме на прегледи и казваха, че всичко е нормално, но аз си усещах, че нещо не е ок и толкова рев не е нормален. Продължих да обикалям лекарите - дъщеря ми се оказа се с непоносимост към белтъка в кравето мляко, а беше изцяло на АМ и при всяко хранене агонизираше. Открихме много трудно проблема, но оттогава детето си реве нормално, в началото не млъкваше ДЕНОНОЩНО!

Все едно аз съм го написала това.
Същото се оказа и при нас. В момента в който  разбрахме и мина на специализирано бебешко мляко вместо да го кърмя,, спря да реве.
Да не е било лактоза непоносимост, защото в кърмата няма белтък на кравето мляко, но лактоза - да.

Детуто беше изцяло на АМ, не на кърма.

# 32
  • София
Това не пречи

# 33
  • Между гори и планини
Големият ми син беше ревлив от колики, зъби с лилави подути венци, имаше рефлукс, пъпна херния от рев, спеше само на ръце или в движеща се количка. На 2 го удари бебешкият пубертет и ми е правил панаири по магазините и улиците, с търкаляне, тропане и рев... Еми , сега е на 24 , голям , самостоятелен, улегнал, отговорен. Нищо общо с онова диване. И в училище беше диване, ама така майките побеляваме. Иначе ще сме вечно млади 😂
Съветът ми е да даваш детето на всяка желаеща от бабите поне за няколко часа на седмица. Дали ще спиш, дали ще отидеш на масаж или вечеря с мъжа си , но го прави! Ако няма баби, някоя жена за почасово гледане ди намери. Аз не се възползвах с големия ми син. Все бяхме залепени. За това пък с малкият ди намерих помощ, дори и за да излезем с мъжа ми на вечеря.

# 34
Едната баба не го е виждала, не иска, другата за по 1-2 часа. А някак все още ми е малък да го оставя на бавачка.., но може бе така ще се съхраня малко. Ще го помисля, но е страшен ревльо, направо на моменти непоносим.

# 35
  • Между гори и планини
Еми тогава баща му да го дундурка за няколко часа, ти излез проветри си главата, пий кафе с приятелки, купи си нова рокля. Бебетата си реват, живота обаче продължава. И ако особено зимата се заступориш у дома с ревящо бебе, скоро ще си говориш сама!

Общи условия

Активация на акаунт