Мамник - Тема № 3 🪶

• 18 464
  • 467
  •   6
Отговори
# 375
И още един плюс на днешната серия: аз поне не забелязах очевадно ПП?
То вярно, че си пороввах в телефона от време на време...

# 376

Имаше си предостатъчно:
- препарата за почистване, когато майката на Божана събираше остатъците от счупената чаша;
- лекарството, което вземаше Емил;

# 377
  • Пловдив
И на мен допадна Мамника при дебюта си 😎 Епизодът също ми хареса.
Любимата ми реплика на Почекаин от днес: "Ти и за погребението си ще се успиш" 😁

# 378
МамникО ми беше малко бутафорен, пластмасов, но перото, което д'Арк (😀😀😀) намери, ми хареса повече откъм специални ефекти. И за мен тази серия беше по-увлекателна, ама много дървено играе това Жанче, просто има огромна разлика със сцените със "старците".

# 379
Божанчето си ме дразни мен, няма спасение . Особено като каза на майка си, недей се мъчи, ще почистя аз, и после си излезна 😭 Дъщеря на годината 😭
А преди това , пита я Лазар, милия, за смъртта на баща и , скастря го грубо , и след 1.5 секунди започва многострадален разказ ....

# 380
  • Анкх-Морпорк

Аааа, имаше, имаше… Емил си изпи хапчето под зоркия ни поглед. Другия път може да му дадат две хапчета, той внезапно да образува мускули като Попай, и след това да откъсне главата на мамника с голи ръце.

Виторогият козел Кюнец ми стана любимец. Мамникът изобщо не го впечатли. Емил бяга,  стопанинът му умира, митично чудовище се явява - Кюнеца седи, гледа умно и поклаща рогите. Това трябва да е козел-съботник! Сега ми се иска да си взема такъв домашен любимец и да му викам Кюнец!

Камен и Митака са образите на сериала. Много ги бива тези момчета!
“Какъв човек требва да си, да гледаш птици?” - тук избухнахме в смях, защото и ние сме от тези хора, че и много приятели орнитолози имаме. Затова му се цупя аз на автора, че уби орнитолога още във втора серия. То се е видяло, че ще стане зян момчето, ама можеше още малко да ни обяснява за орнитофауната в района.

Лазар все още гледа като изгубен, и той е доста послушен пред Божана. Като стана дума, че той разглежда снимките, си помислих, че пак ще се разлюти, обаче тя внезапно омекна и се усмихна.

Самият мамник се яви за всички, които го пожелаха, не е зле, докарали са нещо като Баскервилски гарван, светеща паст и прочее. Бива, бива. Повече няма да пиша, да не изпусна някой спойлер и да ме подгони мамника.

П.П. Козелът ще е малко проблемен в София.Ако си взема коза, дали може да я паса в градинката отсреща? И как ли е женският вариант на Кюнец?

# 381
Аз ви казах,че се появи с целият си блясък, ама не ми вярвахте. 😆
A well a everybody's heard about the bird
B-b-b bird, bird, bird, b-bird's the word.

Почекаин и Митака играт супер! Горнева за първи път не беше толкова кисела.
Владо Пенев когато срещна Мамника

Хареса ми епизода! Бравос!
Беше яко. Чак аз подскочих с него . Стана като в То - Добре дошли в Дери . Знаех си че ще се появи в средата на сериала. Чакам вече другият епизод.

# 382
  • Бургас
И на мен ми хареса Кюнец! Добро попадение е името му!
Не трепна пред МамникО!

# 383
Firebird - "да гледаш пилета" май беше точната реплика Heart Eyes Козел съботник е яко Grinning
И аз чаках да хване прахосмукачката, ама нещо се разсея момата. Нищо де, явно се върна в къщата само за да могат да покажат Чистото.

# 384
Хубавец. Очаквах да е грозен и странен . Приятно съм изненадана .

# 385
Женски вариант на Кюнец  е "Кюнка" май?!? Joy
Серията беше добра, ние харесваме този тип повествование - мистерия/съспенс и действието сега имаше доста развитие в сравнение с предишните серии.
Абе с нетърпение чакаме следващата.

# 386
Епизода много ми хареса, защото взеха да се разплитат много нишки. Обаче Мамника ми се струваше, че всеки момент ще се разпадне и ще изскочат отдолу трима души под костюма. Joy
Отдалече беше величествен, обаче отблизо изглежда като паянтова кукла

# 387
Да, като реквизит от Кукления театър в Куртово Конаре Grinning

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 23:42 от Mometo*

# 388
  • Галифрей
Ей този Мамник. Демон лисица с девет  опашки 😂

# 389
  • София
Как ще е куклен, бе хора! Специално компютърно генериран, уникална технология, за първи път в България (дано го чувате с гласа на Маги Халваджиян) 😄
Сериалът е разочарование в сравнение с книгата. Аз тъкмо в изслушах с гласа на Владо Пенев и, все още под въздействието от чутото, започнах сериала. Ами...не. Дано да има по-силен край.
Гледах преди малко Васил Попов при Тончо, той бил доволен, нямало съществени отклонения от книгата. Явно не я е чел 😉, само я е писал 😂. Взе да дава пример с къдриците на Божана - в книгата я описал с къдрици, пък в сериала била без.

Общи условия

Активация на акаунт