Справяте ли се сами, когато са повредени домакински уреди?

• 888
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Там е, ама не пипам. Grinning

# 31
  • До хладилника, който обичам
Аз относно мебелите, направих един опит с една поличка икеа и се отказах. Друго си е мъж с винтоверт.
Купих си един смешен малък винтоверт, за да си имам свой, защото мъжът ми уж все ще ми дава неговите да ги пробвам, ама му се свидят и накрая все ми сглобява каквото там, вместо да сподели уредите. Накрая си купих свой, вярно, не става за сериозни неща, но за прости сглобявания на мебели и т.н. е идеален. Взех и на двама ни еднакви комплекти отвертки, защото малко ми писна всичко да си прибира в работилницата и да трябва да търся, като ми дотрябва. Моите инструменти не са професионални като неговите, но и сравнително рядко се занимавам сама. Но ми е важно да мога и да имам, така че тъй проактивно реших въпроса с винтоверта Grinning

Това за гордост ли е, че не можете течност за чистачки да сипете, че не знаете къде Smile Аз знам и си сипвам сама, да знам дали да се засрамя, че правя такива работи, хаха.

# 32
  • Пловдив
Не мога да кажа дали е за гордост, да си каже който разглежда нещата на плоскостта гордост - срам.
Аз съм сглобявала мебели.

# 33
  • Между гори и планини
Между смяна на крушка и поправка на бойлер има огромна разлика.
Мъжът ми е ел техник и като цяло той се занимава с разни дребни повреди. Вече и дина ми, които явно е взел от гените на моя баща който можеше да поправи всичко+ гените на баща си и свекъра ми , които са н- то поколение ел техници.
Само, че има уреди които вече не подлежат на поправка, защото са капсуловани. Едната ми прахосмукачка беше такава. Сегашният ми телефон и т. н . Днешните уреди са направени да ти служат кодирано време и после са за боклука.

Общи условия

Активация на акаунт