Септемрийчето на дупето си сяда, но в игрите мама трябва да помага

• 12 353
  • 299
  •   1
Отговори
# 255
честита месечинка на всички бебчовци!!живи и здрави и да ви  радват!!Ние сме от 5 дена със сополки и страхотна кашлица.Изписаха ми стодал много съм доволна от него Мишо спря веднага да кашля и е по добре казаха ми че било от зъбките ама да видим.Днес времето е само за разходки лек и усмихнат ден а на всички болни бебоци бързо оздравяване   bouquet

# 256
  • София - Бургас
Здравейте!

Пише ви една лоша мама, която позволи за 1 ден, детето и да падне 2 пъти от количката.И така, сутринта , приготвям Кари за разходка и докато си вържа обувките, още преди да и сложа неините колани, детето се отзова на земята.Е, все пак бях на сантиментри до нея.Поплака, гушнях я, но сигоацията определено беше стресова за мен.Нещеш ли, прибираме се от разходка, този път Кари седи в количката с колан и аз използвам момента да разтоваря багажника и чувам едно ТУП и рееевввв.Тя се изправила на крака, незнам как, изплъзнала се от колан, защото той беше закопчан и с главата надолу.Вторият удър явно е бил по - силен, не защото плака повече, бързо я успокоих,тя спря да плаче още щом я вдигнах от земята, а защото и е леко ожилена бузката.Ето, това ми се случи днес.Още съм в шок, а денят не е свършил..........

# 257
  Лелеее бедите са навсякъде, Калея, кофти е така особено 2 пъти в един ден... не се притеснявай, дано е само уплахата, а и малката да види какво става, като много шава  Naughty пожелавам ти само приятни емоции от тук нататък...
  Чочи.... привеееет, радваме се да ви чуем (видим).. Дано си изкарвате страхотно, покажи на Ян всички забележителности.. почини си добре и заредена с нови сили и емоции те чакаме тук... по - скоро (но не много скоро) Hug
  Снеже, верно си беше преживяване, майка ми ме посъветва да напиша писмо на Кмета! Взимам Ави за подкрепа и нахълтваме в кабинета със снимков материал и възстановка на ситуацията #Crazy
   Моя мъж забегна на някаква среща и аз готова седя и чакам... Sick а пък Лаци сладко си поспива, докато дойде време за път..
   Хайде пак чао и само хубави неща да се случват...

# 258
Здравейте и от нас!!!
Явно наистина този месец е вирусен. И ние сме болнички - кашляме и сополки. При нас имаше ефект Мукоплант и спрей за нос, витамин С. Друго не съм му давала. Е, още не е цвете за мирисане, но пък поне като че ли спряхме кашлицата. Нослето иначе още не е блестящо.

# 259
Здравейте момичета  bouquet.
Остана ми време най-накрая да се представя.Казвам се Силвия ,а милото ми слънце е РАЯ.При нас засега нищо интересно освен че обикаля с паяка като луда Laughing,зъбките  ни мъчат ама нищо няма още.
За сега това е от нас .
ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ Kissing Heart

# 260
Здравейте момичета:)

Мен нещо ме нападнаха чужди ангажименти, т.е. на тати... но няма как, нещо много му се насъбра и на него на последък. И та за това ми се провали и петъчната среща с вас, нооо живи и здрави да сме!

С Ичи сме в очакване да дойдат баба и дядо, и да поемат Бобо, а ние отиваме на цирк. За детето не знам, но аз вече търпение нямам Simple Smile

Омни, доста ви се е насъбрало. Дано сега при изяснена диагноза да се успокоите и бързо да се оправите спазвайки диетата... а то каква диета... ужас

мама меги, хубаво да си изкарате в Банско Simple Smile А за ситуацията в която си изпаднала думи нямам... добре че се намира някои добър човек да помогне, че тези в общината много бързо забравят какво е да гледаш бебе.

калея  Hug не се вини така. Тежко е, но колко има да ги удрят още тез главички...

Чочи, ти пък кога така ни избяга?!  Mr. Green Да си изкарате хубаво и после снимки да показвате!

теди, за ушите има едни вълшебни капки, които се казват берлитицин... но не знам дали стават за толкова малко бебе. Дано бързо се оправите!

хайде...  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 05 май 2007, 20:43 от Щастливка

# 261
ЧЕРПЯ ВСИЧКИ!!!
ДНЕС И НИЕ МОЖЕ ДА ОТБЕЛЕЖИМ ПЪРВОТО СИ ЗЪБЧЕ!!!

newsm47 newsm47 newsm47

# 262
теди, Щастливка ме е изпреварила и е казала за капките за уши - берлицетин. Наистина помагат. Отипакс-а имат по-скоро обезоболяващ ефект. Сигурна съм, че изписват Берлицетин на кърмачета, но ти си се консултирай с лекар /УНГ специалистите по-често дават берлицетин/.
Щастливка, зарази ме с ентусиазъм за ТСМ-ското столче за хранене и днес го взехме. Изглежда стабилно, ще видим дали ще ми е удобно.
Desssy, честото зъбче!
Ей, Денис, къде се загубихте с тигъра? Обадете се, липсвате ми. Hug

# 263
  • София
Привет и от нас Simple Smile
Днес цял ден чистим с Хриси, готвим....и той сефтоса готовото дюшаме на хола с проходилката-писта 48 квадрата и му гледай сеира. Естествено, реши да уважи контактите и тръбите за радиаторите...Засилва се и вдига крака и се оставя на инерцията Joy
Меги, ако трябва агитка за при кмета и нас ни пиши Wink и за Борисов и за кръчмата rotfImbo Весело изкарване в Банско.
Щастливка, да кажеш как е бил цирка. Бе и на мен ми се ходи, ама....в къщи все още е пълен цирк.
Чочи, пуснете се веднъж на огромното виенско колело и заради нас Simple Smile
Калея, няма страшно-ще основем клуб "Лоша мама"  newsm53На всеки го се случва. Чувала съм, че е важно да не показваме на децата, 1е сме се стреснали-така приемали падането по-леко.
Марианка, весело изкарване в Димитровград. Вчера гледах един филм "взлом" и се сетих за теб и Мими-ако имаш възможност гледай го-по принцип ми беше много увлекателен.
Снежка-Смешка, все забравям да ти кажа, че родата като разглежда снимките много хареса Ема за снаха  newsm62
Да не забравя: Ирини, да ти е живо и здраво името дълги години  bouquet
И не на последно място-да ви почерпя послучай нашата първа годишнина от сватбата, която е утре, че сме сватбари и сигурно няма да имам възможност да вляза

# 264
Добър вечер от Димитровград! Mr. Green
Няма отървия от мен. ей! hahaha Погледнах, уж само да ви видя как сте, пък реших че ще изпишете без мен темичката Mr. Green.
irinii, честит Имен ден, мила! Бъди все така красива, чаровна, мила и здрава! Бъди слънцето, което сгрява дома и радва душата!

Chochi, приятно изкарване! Как ни се измъкна само и хо-о-оп, изненада! Laughing Чакаме снимки!
Desssy, честито ви зъбче! Хайде и другите така безпроблемно да излязат! Praynig
Щастливка, да се забавлявате добре с Ичи на цирка. Не съм ходила от миналото лято, когато водих Мими.
Приятно изкарване на mama_megie в Банско! Ле-ле, косата ми настръхна, докато четох случката в подлеза Confused. За съжаление, такива подлези в България бол. И в Пловдив често се натъквам на такива. Кой ли ден и аз ще се търкалям заедно с количката? Thinking
sisi_miami, добре дошла! Hug
МариаФ, голям мъж станал твоят сладур! Браво! А за попарката и аз се впечатлих. Grinning Между другото,  Веси спи в отделна стая почти от самото начало. Тя беше на 40 дни, когато аз се прибрах от болницата. Значи може би на 2м. вече спеше сама. Къщичката ни е малка и държум вратите отворени. Така я чувам винаги, когато се буди и ставам аз или мъжът ми, за да и дадем водичка или биба. Никакъв проблем не е. Даже съм чувала препоръки бебо да спи от първият ден сам. Но, всеки си решава сам. Спомням си, че Мими я отделихме в самостоятелна стая на 1г. Свикнала е и не се страхува от тъмното. Въпрос на личен избор. Grinning
kaleia, успокой се, щом детето е добре. Права е, Щастливка, ако знаеш колко още ще падат... Те са такива панти, особено, когато прохождат. Simple Smile
teedy, миличката, много сте се напатили. Стискам палци бързо да оздравяват ушичките на сладурчето ти. Praynig
mir4o, трябва да говориш с педиатър за ефикасен сироп за кашлица. То си зависи и от самата кашлица - суха ли е, влажна ли е, спастична ли е? Ако е спастична, обикновено изписват Вентолин. Много е ефикасен. Аз съм доволна от Проспан. Peace Най-добре говори с педиатъра.
yoana77, благодаря ти за пожеланията на ЛС. Скоро ще се видим с пловдивските мами, но май в понеделник и вторник го дават дъждовно. Thinking Предлагайте ден.
Приятна вечер, сладурки!

# 265
Здравейте,
Нямам време влизам само на бързо да ви поздравя и да ви пожелая много здраве и приятни емоции, както на малките ни приятелчета така и на техните грижовни родители.
Ние 2 дни бяхме с температура и леко зачервено гърло но слава болу нещата се нормализираха. Пръскам сутрин и вечер Тантум Верде, пъхаме в нослето Низита и пием витаминки Саностол, а температурата преборихме с Панадол и лепенки Кool patch.
Утре през нощта тръгваме, когато имам време ще наминавам да ви поздравя и да видия кой е проходил, кой каква беля е направил и т.н.  Laughing
 Hug
ще ми липствате  Cry
yoana77, благодаря ти за милите думи на лични, живот и здраве като се върнем непременно ще срещнем порасналите щурчовци  Heart Eyes
Честит имен ден на Иринии и честит празник на всички, които празнуват утре.   bouquet

Последна редакция: сб, 05 май 2007, 22:01 от viki81

# 266
Добър вечер и от мен!
Първо, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИРИНИ!Да си жива и здрава и много да те слушат мъжете около теб!
Mari anka,ти и на луната да идеш пак няма да ни забравиш HugВесело изкарване още веднъж!
Доника,благородно ти завиждам за голямата писта,моите бебковци горките почти на едно място седят в проходилките Mr. Green
Dessy, и от мен честито зъбче,аз вече спрях да се хваля с нашите,защото ми е трудно да ги изброя кой кога излиза Mr. GreenРади вече има 8зъбчета,а Дари 4, озъбени сме отвсякъде moresmile
Добре дошла на Силвия!
mama_meggie,подлезите са ужас,аз въобще не мога да слизам и да се качвам или са плъзгави или са много стръмни и аз с тази тежка количка сама в никакъв случей не тръгвам за някъде,ако трябва да мина подлез Sick
tedyy,бързо да оздравява нашата адашка,както и всички болни бебоци! Hug
kaleia, всички ще минем по вашия път,колкото и да се внимава,такива неща се случват,важното е да не са сериозни! Wink
Желая лека и спокойна вечер на всички!

# 267
Dessy, и от мен честито зъбче,аз вече спрях да се хваля с нашите,защото ми е трудно да ги изброя кой кога излиза Mr. GreenРади вече има 8зъбчета,а Дари 4, озъбени сме отвсякъде moresmile
Леле, 8 зъба!!! Shocked #Crazy Браво на вас, отличници сте!!!

# 268
  • Sofia
Прелитам само да кажа, че и ние имаме зъбче вече Grinning
Още не мога да се организирам като хората при майка ми и не ми остава време, друго си е вкъщи, ееехххх........, ама нека да се порадват малко бабите на Али, ще изтърпя. Тук е много тихо и спокойно, чак първите дни не можах да спя от тишината след шума в София Rolling Eyes
Поздрави на мамите и целувки на малките съкровища Hug

# 269
Здравейте!
Ирини,4естит имен ден!Много здраве и 6тастие ти желая!
Мари_анка,весело изкарване ,не ни забравя6 ейй  Grinning
МарияФ,голям мъж е твоя сладур  Simple Smileаз о6те не съм въвела жълтъка.....6те видя кога!
Мама Меги,голям ек6ън при теб,нали сте добре с бебока това е важно!
Калея,няма ло6и мами!Не се обвинявай,слува се бебковците са ве4е по подвижни и тепърва 6те ни изненадват!
4естито на бебковците с нови зъб4ета!
Йоана77,много заб4ета при вас  Grinning,ние си нямаме о6те,но о4аквам скоро!
Весана,радвай се 4е сте  при бабите,моята майка я изпратихме днес следобяда и сега ми е доста мъ4но  SadА тя милата за Мити умира,нали след раждането ми помага6е за отглеждането на бебко!
Добре до6ла на ада6ката Силвия!
Бързо оздравяване на болните бебоци!
Лека и спокойна ве4ер от нас,ако съм пропуснала не6то,извинете ме!

Общи условия

Активация на акаунт