Септемрийчето на дупето си сяда, но в игрите мама трябва да помага

• 12 353
  • 299
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря!

# 241
Честита месечинка на Спаси, Габи, Мити и Деян!
Да растат здрави, весели и усмихнати!

Ирини, ти успешно жонглираш с работата си, строежа на нов дом, семейните ангажименти и грижите за Спаси и сигурна съм, че не ти е лесно. Пожелавам ти повече празнично настроение за предстоящата върволица от празници!

Омни, радвам се, че сте се възстановили от пневмонията. Вярвам, че ще преодолеете алергиите!

Кузманка, добре завърнала се!

Имах намерение да пиша повече, но Сашко ме зове! Време е за вечеря!

Лека вечер и до скоро!  bouquet

# 242
Здравейте мами и бебковци!
Имам повод да по4ерпя,днес моят синковец Димитър става на 8 месеца  Grinning

4естита 8-ма месе4инка и на Спаси,Габи и Деян!
Доника,mari_anka,бързо оздравяване на бебковците!
Пи6а набързо,утре майка ми си пътува за БГ,дойде ми цикъла и в тази връзка walentin,как си ти?
Добре до6ли на новите мами!
Тити ве4е папка крем супи4ка и млекцата Данон,много му харесват!
Хайде лека ве4ер от нас,4е 4акаме татито ни да се прибере и да излезем някъде  Grinning

# 243
Добър вечер пак от мен! Grinning
Sesiliq, разкошна торта, мерси за почерпката, макар и виртуална. Grinning И честито ти цикъл. Grinning
Кузманка, точно тези дни си мислих за теб. Чудих се кога ще се завърнеш и днес ни изненада приятно. Hug Чудесна разходка сте си спретнали! А, както казва irinii, свекървата я игнорирай.
irinii, ти си просто невероятна! Как се справяш с толкова ангажименти? Не се ли чувстваш уморена?
Доника, радвам се, че малкият оздравява вече.
Момичета, сърдечни благодарности за моралната подкрепа, която ми оказахте и пожеланията за бързо оздравяване на Веси.  bouquet
Утре ще гледам рано сутринта да се разпиша (викам да не би да ми пишете отсъствие Wink), че после ще водим Мими в Пловдив на психолог. От там заминаваме за Димитровград, където ще празнуваме именният ден на кума. Имаме страхотни кумове, които много си тачим. Обаче ще трябва да оставим бебката на свекърва ми за една нощ. Ще ми е за първи път и вече се чувствам зле.
Да взема да ставам от компа, че ще си загоря супата Laughing  chef.
Лека нощ! Hug

# 244
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА СПАСИ , ГАБРИЕЛА , ДЕЯН  И ДИМИТЪР!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И НОСЯТ МНОГО РАДОСТ НА БЛИЗКИТЕ СИ!
  bouquet

Ние днес не успяхме да дойдем на срещичката, защото свърших чак в 3 и много ме е яд, но следващия път...
Омни,много ти се е насъбрало  Hug  Алергиите са ужасно нещо и никак няма да ви е лесно за напред, но с постоянство нещата ще се оправят. Вярвам в това! Heart Eyes

Хубава вечер! Heart Eyes

# 245
Момичета, благодаря ви за подкрепата    bouquet

много се радвам, че ви открих и че има с кого да споделям...надявам се занапред по-добри вести около нас и всички ни.

прегръщам ви  Hug

Марианка - време е вече Веси да пребори тази гадост дето я мъчи. Някой ти бе предложил вакумна помпичка за нослето - поръчах си я днес и ще е при нас в понеденик, надявам се да не ми се наложи да я използвам скоро, но ще докладвам за протокола Wink

п.с. как се радвам на разнообразното хранене на маките сладурковци, особено на Спаси   Heart Eyes

Последна редакция: пт, 04 май 2007, 23:28 от omnipresent

# 246
Моля кажи ми как ви поставиха диагнозата /и как определиха от какво сте алергични/ и при кой лекар /може и на лични/, защото аз мисля да доведа в София моя син на поредния /ДАНО ДА Е ПОСЛЕДНИЯ/ преглед!

След множество реакции - запушено носле, слуз в акито, често изхождане, лишеи по тялото ни изпратиха на алегролог. Отидохме при Мустаков, погледна я и заяви алергия към прахта и плесените. Предложи да направим кръвен тест към определени алергени и така установиха точните алергии, към какво и в каква степен.

# 247
Добро утро, сладуранки!Хайде днес закуската ще е от мен  Grinning
omnipresent, благодарности от мен за подкрепата. Веси вече не вдига температура, но така жестоко кашли и много и тече нослето. Помпичката ми я предложи mama_megie, но аз още не съм я поръчала. Като си я получиш, кажи отзивите, защото мисля и аз да направя същото. Стига да е ефикасна.
Аз трябва да ставам, че ще стягам багаж. Заминаваме за Димитровград през уикенда.
Много усмивки ви желая днес! Hug

# 248
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ НАС!!ПИШЕМ ВИ МАЛКО БОЛНИЧКИ,НО ЯВНО ТОЗИ МАЙ МЕСЕЦ Е ВИРУСЕН.ПИЕМЕ 1000 СИРОПА,А ЕФЕКТ НУЛЕВ Crossing ArmsЗНАЕТЕ ЛИ КАКЪВ СИРОП ДА МУ ДАМ ИЛИ НЯКОЙ КОИТО ДА Е ПО-ЕФИНАСЕН ОТ МУКОПЛАН И КАЛЦИЕВ ГЛЮКОНАТ?

# 249
  • Пловдив
Благодаря на omnipresent за инфото!!! Peace

На всички болни бебечета пожелавам скорошно оздравяване!

# 250
 Здравейте и от нас, ноща беше спокойна, деня се очертава изпълнен с преживявания... пак на път, заминаваме за Банско..
 Ирини, честит имен ден и честита месечинка на Спаси  на патерица, да сте живи и здрави и много щастлими, а и ако певече си почевате и се радвате на живота ще още по - добре.. Дано пък това, нашето с яденето да растеж, от два дни се старая да го храня по- бавно и май има успех...
 Честито и на всички празнуващи бебоци от вчера и от днес, Растете здрави , щастливи и много обичани!
 Мари_анка приятно изкарване при кума, дано да се забавлявате добре и да си починеи малко, че много ти несъбра тези дни, а пък като се върнеш всички да те чакат здрави и зажаднели за теб!
 Аз пък да ви разкаха какво злощастно прибиране имах вчера, вървя си към дома и естесвено заваля и то доста, Лаци под найлона, аз с чадърчето за слънце от количката... хехех, така си се смях сама.. та по същество, трябва да мина през един подлез, който не е с релси, а си има алея.. на слизане ок, имаме спирачка на количката и някакси слезнахме, нооо изкачвайки се в момента в който стъпих на мокрото така се хлъзнах, спрях с единия крак в стената другия по коляно, а количката на задни гуми във възвуха... и не мога да мръдна.. ужас! добре, че една жена ме видя и хвана количката, обаче все пак не можах да продължа защото настилката е нещо като мрамор здраво се хлъзга, та се изкачи до горе и издърпа количката, а аз по перилото лека полека... за втората половина от изкачването помолих един мъж да ни качи по стълбите, защото щеше да е невъзможно да минем по мократа алея до горе... После така ми трипериха ръцете.. направо ужас! абе без
екшън не може
  Пожелавам ви приятен ден и Ако имаме някоя Гергана за утре я поздравявам от сега, а иначе внимателно с агънцата и ще се "видим" понеделник!

# 251
Добро утро и от нас..
За от4ета - Филип е 9280 /+400 гр/ и 73.5 см /+0.5 см/
При навър6ени 8 месеца по4ваме да хапваме яйце , максимум 1/2 на седмица и хляб. Попарата тук представлява: натро6ен бял хляб, малко сиренце и плодово пуре или сладко    Shocked  Винаги съм се 4удела на мъжа ми, как яде сирене и сладко отгоре, а ето от къде идвало ...
Сесилия, и аз давам сипи4ки и мле4ни пуренца и йогурти, както и оризова ка6а с ванилия. Филип ръпа и бебе6ки бисквитки, хва6та ги с ръ4и4ки и сму4е, понякога от4упва и по-голямо пър4енце, но те се топят в устата и няма опастност да се задави.
Споделих с педито за но6тното будене, и тя категори4но заяви, 4е е време да преместим Филип да си спи в отделна стая.  newsm78 Много се замислям дали да го местим, нали тогава 6те трябва да ставам и да го поглеждам, и пак няма да можем да спим спокойно. А и той реве, мрънка, пие вода, сму4е биба.. Цяла но6т ли да се разхождам? Мисля да поиз4акам о6те малко, дано да ни е период...

# 252
Ехооооо, аz сьм Чочи, и ви поzдравявам от Виена
С Яни си иzкарваме страхотно, летенето беШе супер, сега раzходки, среЩи, сладоледи, малко Шопинг...
Целувки от нас Hug

# 253
Здравейте и от нас!
честита месечинка на всички бебчовци!!живи и здрави и да ви  радват!!!На Спаси -цунки от нас Grinning[/color]
Ние също сме още зле!Както преди бях писала,вече втора седмица Дария е с възпаление на ушите!силно зчервени тъпанчета ,обилна хрема и плач през по-голямата част от денонощието!Първо почнахме с един антибиотик,сега от сряда минахме на друг-аугументин,но още я болят и тия капки -ОТИПАКС,за уши изобщо имам чувството ,че не и помагат!
Видяла съм се в чудо вече и нито я извеждам ,нито аз излизам.....
Ох,оплаках се ,малко да ми мине!

# 254
Леле, Меги – голям екшън, как няма да ти треперят краката и ръцете.  #Crazy Добре, че всичко се е разминало с малко (сигурно си поожулила коляно)  Thinking . Пожелавам приятно изкарване на Банско! Peace
МарияФ – доста сте пораснали.  Peace Това си е доста тежък мъж за носене – дано да ти е добре гърба и той да е по-самостоятелен в заниманията си. Наистина странно звучи тази попарка, но на бебетата може да им хареса.
Чочи – браво на теб. Дори и от Виена успя да се обадиш.  hahaha Дано да си изкарате много хубаво!
Омни - радвам се да чуя, че вече почти всички болести са преминали, а със алергиите ще се преборите малко по малко. Успех!
 Peace

Ирини – честит имен ден. Да ти е живо и здраво името. И осем месечния Спаси само да те радва!

Честито и на всички празнуващи бебоци, мами и татковци тези дни!

Общи условия

Активация на акаунт