Пожелавам скорошно оздравяване на болничките бебчета и стискам много силно палци да не се мъчат много.
P.S. нашата песен на сватбата беше "Тази нощ"
Сигурно, завърнали се от разходка, сядате да отморите пред компа.
и минавам на аспирин.
. Успя да заразиш и мен.
Никога не съм ходила в Ковачевица, но в най-скоро време ще отида. Много се впечатлих!
Живот и здраве, като прехвърлим годинката, ще купя такава количка, че отдавна и имам мерак. 
Ех, красиви емоции си изживяла днес. Дано все така да те радват дечицата. 

. Добре, че още няма 7 кг, та издържам за сега. 

/никой в рода ни няма никакви алергии/
И много съжалявам да чуя, че сте имали неприятности 

Ама ще си имам обица да внимавам повече.

Сега дойдох до майка ми да ви пиша, защото ние сме си вече в квартирата и няма компютър там. Ако ви кажа колко ми липсвате само
И да ви кажа, Дани падна от спалнята един ден и много ме изплаши...за радост нищо и нямаше, дори не и се зачерви главичката...И от паяка падна....а бе беладжийка общо взето, какво да ви казвам...
Запалихме свещички на гроба на баба Ванга в Рупите и разгледахме храма... Много е приятно там... После на 14.април заминахме при баба ми в Пещера. И там беше хубаво. Нямаше много къде да обикаляме, но всички бяха много щастливи че сме им на гости.Сега смятам лятото пак да отидем на хладно там в балкана.
Но му дадох Панадолче профилактично да не се качи пак изведнъж.

А иначе Спаси опита първата си млечна каша преди около 3 седмици и тя му е любимата... Съвет: първатаседмица давай през ден глутенова каша /по малко прибавена към обикновената/,втората седмиц слагай по 1 с.л. млечна каша на прах към вечерната безмлечна. Не давай в 1 ден глутенова и млечна каша. На третата седмицаможеш да броиш и двата продукта за успешно въведени 

Препоръчани теми