Бременна

• 2 706
  • 119
  •   4
Отговори
# 45
На мен ми е интересно къде се очаква да бъде по цял ден свекървата, за да идва само да спи.
Изобщо, целият казус е майко мила!

У тях тя има и друг дом . При мъжа си не е на улицата .

# 46
Значи не й се живее с мъжа й.

# 47
  • Далечният изток
Ама не си ти човекът, който ще я праща при мъжа ѝ! Ей това го проумей. Не можеш да казваш на възрастен човек, който не идва в ТВОЯТА къща, къде да ходи, кога, при кого и в колко часа!

# 48
  • София
Свекървата има повече право да бъде в този дом от теб – този дом е на мъжа ѝ. Мъжът ѝ заедно с жена си решава/т в чий от апартаментите МУ ще бъде тя. Това не е твое решение или на мъжа ти.

# 49
Колкото и да ти симпатизирам - ти нямаш право да се разпореждаш в друг дом.
Със сигурност те мразят защото си бедна и безимотна и си мислят, че сега целиш да "обсебиш" сина им и да вземеш апартамента (което няма как да стане защото си е техен).

# 50
Ти казваш, че свекървата има къде да иде, защото не е на улицата. Да, ама ти реално си на улицата. Така че е редно да си попремълчаваш малко и да оцениш ситуацията реално. Като си имаш дом, ще казваш кой да идва и кога. Сега мълчиш.

# 51
Ти казваш, че свекървата има къде да иде, защото не е на улицата. Да, ама ти реално си на улицата. Така че е редно да си попремълчаваш малко и да оцениш ситуацията реално. Като си имаш дом, ще казваш кой да идва и кога. Сега мълчиш.

[Именно за това исках съвет знам.че съм на пътя . Не искам нищо нито пари , нито имоти исках спокойствие да си изкарам бремеността спокойно , исках това дете да има баща и майка и нормални роднини . Не съм си представяла това . Разбрах че трябва да си тръгна , но предварително бяха обещали че няма да е така . Че с появата на дете ще останем сами . ]

# 52
Колкото и да ти симпатизирам - ти нямаш право да се разпореждаш в друг дом.
Със сигурност те мразят защото си бедна и безимотна и си мислят, че сега целиш да "обсебиш" сина им и да вземеш апартамента (което няма как да стане защото си е техен).
[Абсолютно да , те имат две жилища аз нямам и не се срамувам да бедна съм , родителите ми са бедни . Изкарвала съм си доходи по честен начин и никога за 30г не съм искала чужо нещо . Тяхното богаство е дома им . Моето в душата . Благодаря ви за нормалния коментар без нападки ❤️]

# 53
Ама не си ти човекът, който ще я праща при мъжа ѝ! Ей това го проумей. Не можеш да казваш на възрастен човек, който не идва в ТВОЯТА къща, къде да ходи, кога, при кого и в колко часа!

Мисля че сте много груба в изказа си . Благодаря все пак за мнението ще взема някой неща впредвид.

# 54
  • Далечният изток
И кое ми беше грубото?
Може ли само една груба дума, която написах, да ми посочиш?

# 55
И не мога да разбера, защо се държиш все едно семейството на мъжа ти нещо ти е длъжно. Ако съм на мястото на свекървата, бих те посъветвала с подобни претенции да се обръщаш към майка си. Евентуално, може да командваш мъжа си.

# 56
Добре , благодаря ви. Аз исках съвет очевидно съм сгрешила някъде в преценката си за семейство,  за хора , за мен . Щом е нагло да поискам 3 часа повече с съпруга си насаме при положение че никога не съм я нагрубила , пазила съм и тишина,  от както тя дойде не съм канала никого тук , не съм си позволявала силна музика и нещо на инат и напук . Когато е имала уж здравословни проблеми винаги съм била до нея по болниците и повярвайте ми не искам никой да гоня. Не се галя ехидно по корема и всички да ми правят слуш.Просто жена която е обсебена от сина си по някакъв ненормален начин.  Благодаря отново на всичко може би сте прави !
а мъжът ти иска ли това време насаме с теб? защото явно не. Ако искаше щяхте да сте се изнесли, или да намери начин. Не е виновна свекървата, а той. Е, и ти, наистина нямаш никаква преценка. На мен лично историята ми звучи като хора без образование и от малцинствата.

# 57
Проблемът ти е с мъжа, не със свекървата.
Ако някой нещо ще иска - мъжът ти да го иска от майка си, не ти. Виж там с него се разбери.

При 400 евро заплата, която мъжът й получава няма много варианти за "репчене" срещу мама и тати.
Като нищо и да им дават пари, за да изкарат месеца.

Мине не мине седмица и се пуска подобна тема. Аз вече се съмнявам, че са реални, а не се пускат за да се поддържа огъня... Как може гола и боса без нищо свое и без професия и пари да се ожени за мъж с 400 евро заплата, да живеят в чужд дом, където не са желани и накрая да правят дете. Ми аз, с моя си акъл, не го разбирам това и не мога да приема, че хората имат толкова малко здрав разум. Даже и да не ги гонеха свекърите, а да бяха мили и добрички, с такива доходи как се гледа дете???

# 58
  • София
Скрит текст:
Проблемът ти е с мъжа, не със свекървата.
Ако някой нещо ще иска - мъжът ти да го иска от майка си, не ти. Виж там с него се разбери.

При 400 евро заплата, която мъжът й получава няма много варианти за "репчене" срещу мама и тати.
Като нищо и да им дават пари, за да изкарат месеца.

Мине не мине седмица и се пуска подобна тема. Аз вече се съмнявам, че са реални, а не се пускат за да се поддържа огъня... Как може гола и боса без нищо свое и без професия и пари да се ожени за мъж с 400 евро заплата, да живеят в чужд дом, където не са желани и накрая да правят дете. Ми аз, с моя си акъл, не го разбирам това и не мога да приема, че хората имат толкова малко здрав разум.
Даже и да не ги гонеха свекърите, а да бяха мили и добрички, с такива доходи как се гледа дете???
И на мен това ми е много странно.

# 59
Добре , благодаря ви. Аз исках съвет очевидно съм сгрешила някъде в преценката си за семейство,  за хора , за мен . Щом е нагло да поискам 3 часа повече с съпруга си насаме при положение че никога не съм я нагрубила , пазила съм и тишина,  от както тя дойде не съм канала никого тук , не съм си позволявала силна музика и нещо на инат и напук . Когато е имала уж здравословни проблеми винаги съм била до нея по болниците и повярвайте ми не искам никой да гоня. Не се галя ехидно по корема и всички да ми правят слуш.Просто жена която е обсебена от сина си по някакъв ненормален начин.  Благодаря отново на всичко може би сте прави !
а мъжът ти иска ли това време насаме с теб? защото явно не. Ако искаше щяхте да сте се изнесли, или да намери начин. Не е виновна свекървата, а той. Е, и ти, наистина нямаш никаква преценка. На мен лично историята ми звучи като хора без образование и от малцинствата.

Поне в малцинствата се подкрепят.

Общи условия

Активация на акаунт